1η Αυγούστου: Θα το προσπεράσουμε μωρέ, εντάξει μία από τα ίδια είναι...
20 Σεπτεμβρίου: *Amazon* Thank you for the order!
Κλασσικά εικονογραφημένα ο γραφών...
Το παραπάνω μου δίνει ένα μικρό πάτημα να συνεχίσω το χθεσινό με ένα μικρό σεντόνι
Ο διαχωρισμός που (θα) γίνεται πλέον και ανάμεσα στα Pro/Max μοντέλα για αρχή στο κομμάτι της κάμερας, μου κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο πως αν θες να δείς μεγαλύτερο "WOW Factor" πρέπει να αλλάζεις τουλάχιστον ανά 2 ή 3 χρόνια.
Αλλάζω κάθε χρόνο απο το 11 PM και το μεγαλύτερο σοκ το έπαθα με το 12 PM.
Και το έπαθα κυρίως της αλλαγή του σχεδιασμού σε Flat αλλά και του PB, που στα δικά μου μάτια είναι το καλύτερο χρώμα που έχει δώσει ποτέ η Apple.
Κάθε συσκευή -σίγουρα- έχει κάτι να σου δώσει επιπλέον. Το 13 π.χ. έφερε τα 120Hz (a.k.a. ProMotion) που ήταν βασικός λόγος μετάβασης τότε. Αλλάζει την εμπειρία χρήσης της συσκευής.
Βέβαια, όποιος συνεχίζει να μη το καταλαβαίνει αυτό και να το περνάει στα ψιλά, ας πιάσει μετά απο κανά δυο μέρες μια παλαιότερη συσκευή να ξεκινήσουν τα δράματα.
Συνεπώς ναι, αν κάποιος ακόμα περιμένει να αλλάξει και είναι μέχρι και το iPh 12, θα 'πρεπε να το 'χε κάνει ήδη.
BTW θεώρω πως όσοι πήγαν πέρυσι στα iPh 13 Pro/Max ήταν οι πιο τυχεροί, Έκαναν τη καλύτερη επιλογή συνολικά αν αναλογιστούμε και τις δικές μας αυξήσεις εδώ στις τιμές των iPh 14 Pro/Max.
Έχοντας πλέον τα πολυπόθητα 48MP (ναι είπα και εδώ WOW), δε βλέπω κάποια προσθήκη που να φωνάζει "ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ". Και κυρίως σε συνάρτηση με το γεγονός πως έχεις το προηγούμενο μοντέλο.
Το να παρουσιάζουμε π.χ. τα λεπτότερα Bezels σαν κάτι το μοναδικό το θεωρώ αστείο.
Είναι μια Gimmick προσθήκη όπως ακριβώς αποδείχθηκε και το Δυναμικό Νησί.
Τα "απλά" iPh 15 δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν. Έχουν καθαρά υποστηρικτικό χαρακτήρα.
Είναι συσκευές απαξιωμένες απο την ίδια την Apple που ο μοναδικός λόγος ύπαρξης τους είναι να σε στέλνουν στα Pro/Max.
Θα μου πείς, "τα γράφεις όλα αυτά για να πείσεις τον εαυτό σου". Η αλήθεια είναι πως ο εαυτός μου πείστηκε πέρυσι με την αγορά του 14 Pro. Συνειδητοποίησε πως αν θέλει να ξαναπάθει ένα μικρό ταρακούνημα με κάποιο μελλοντικό iPh, θα πρέπει να περιμένει και να κάνει υπομονή κανά δυο χρόνια.
Γιατί πολύ απλά έτσι είναι οι εποχές που ζούμε τεχνολογικά. Κορεσμένες.
* Για να μη παρεξηγηθώ, το παραπάνω δε πάει φυσικά σε 'σενα προσωπικά.. Απλά μου ΄δωσε την ευκαιρία να πιαστώ
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 01/08/2023 - 12:26