Πάντως, ρε παιδιά, σκεφτόμουν ποσά χρόνια συζητάμε τα ίδια πριν από κάθε κυκλοφορία και με πιάνει μια νοσταλγία. Πώς περνούν έτσι τα χρόνια; Και τι ωραία κοινότητα τόσων ετών έχουμε φτιάξει, με διάθεση να βοηθήσει ο ένας τον άλλο; Τι ωραία μέλη με χιούμορ έχουμε στην παρέα μας; Σε άλλη φάση της ζωής μας μπήκαμε σε αυτή την παρέα και σε άλλη είμαστε τώρα! Μουδιασμένοι στην αρχή, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων που σιγά σιγά γνωριστήκαμε, έστω και πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη. Από την αρχή χτίστηκε ένα καθαρό φόρουμ με ελάχιστες παραφωνίες, με τις διαφωνίες μας αλλά και με σεβασμό ένας για τον άλλο. Να είμαστε καλά, να τα λέμε για πολλά πολλά χρόνια ακόμη, έτσι απλά να τα λέμε χωρίς ανάγκη να φτάσουμε κάπου. Υ.Γ.: Και έρχομαι στο καυτό ερώτημα των ημερών: Τελικά ποιο χρώμα είναι καλύτερο, το titan grey (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) ή το blue raf; Πολύ το βάθυνα με τόση νοσταλγία, μη μου βγει και το όνομα του κουλτουριάρη; Παναγία μου!
Ποσο σε νιωθω αδελφε μου….
Μπηκα στην παρεα καποια στιγμη πριν αρκετα χρονια ερχομενος απο το myphone που τοτε διαλυοταν. Γνωρισα μεσα απο εδω πολλα παιδια. Μου λυσατε χιλιαδες αποριες και ευτυχως γιατι γενικα ειμαι τσαντιλας και το οτι δεν εσπασα το καθε iphone το οφειλω σε ολους εδω μεσα.
Ειμαι απο το 2g εποχη… (ναι ξερω πολυ πισω). Ποτε μιλουσαμε εδω για τα πρωτα 5 και 5s και ποτε φτανουμε στα 15αρι ουτε για πλακα δεν το πηρα χαμπαρι.
Κριμα που οπως εχουμε ξαναπει το site εμεινε σε παλαιολιθικες εποχες. Αλλα το φορουμ ειναι ζωντανο και μαμαει και δερνει!
Θα λυσσαξουμε οπως καθε χρονο με τα 15αρια και τις τοσες αποριες που θα προκυψουν αλλα μεχρι να το καταλαβουμε θα σκασει το 16αρι.
Ας ειμαστε ολοι καλα, γεροι να κανουμε την πλακα μας και να πριζουμε τον Νικο και ολα τα παιδια με τις αποριες μας.
Αλλωστε οποιος γκρινιαζει σημαινει οτι ζει!!!
Την καλησπερα μου σε ολους σας