Φανταστικά όλα Δημήτρη! Προφανώς καινούρια ε; Καλορίζικα και καλοφόρετα!
Το BSL είναι το καινούριο lake green; Με μπερδεύει ο φωτισμός.
Το milanese είναι το graphite ή το space black;
Ευχαριστώ Βασίλη !
Βρέθηκα μετά από καιρό σε apple store, κι εκεί που πίστευα ότι δε θα ξέρω τι να πρωτοπάρω, δυσκολεύτηκα να βρω πράγματα να μου αρέσουν. Τα φετινά χρώματα στα bands δεν είναι πολύ δυνατά.
Καταρχάς πήρα το ρολόι με το black titanium milanese loop. Ήταν το μόνο που μου άρεσε από τα ρολόγια και μου άρεσε αρκετά. Για το natural πήγαινα αλλά απογοητεύτηκα. Το natural με το milanese loop έβγαζε μια έντονη κιτρινίλα που δεν μ άρεσε καθόλου. Με άλλα λουράκια δε φαίνεται τόσο. Αλλά όταν είναι όλο natural titanium το αποτέλεσμα στα μάτια μου δεν ήταν καθόλου καλό. Και το titanium milanese το ήθελα οπωσδήποτε γιατί τα σπάει.
Ε και μιας και βρέθηκα σε apple store δεν μπορούσα να μην πάρω braided που δεν κυκλοφορεί βλακωδώς στην Ελλάδα. Το midnight δυστυχώς είναι πολύ σκούρο. Επίσης δυστυχώς και βλακωδώς δεν έχουν χρώματα από προηγούμενες κυκλοφορίες. Ένα clay braided πολύ θα το ήθελα. Από τα τωρινά χρώματα μόνο το lake green μου άρεσε και πήρα. Ένα συμπαθητικό γκριζοπράσινο θα το έλεγα. Ίσως το ήθελα λίγο πιο ανοιχτό. Δυστυχώς άρεσε και στη γυναίκα μου και ζήτησε να της φέρουν και στο νούμερό της. Ευτυχώς δεν το είχε στο νούμερό της και πήρε το denim braided. Συμπαθητικό κι αυτό...
Ένα κίτρινο ocean band ψάχνω να βρω τώρα γιατί και τα τωρινά ocean δεν μου άρεσαν. Ή και ένα πορτοκαλί μπορεί.