Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

Apple Watch εμφάνιση (λουράκια κ.α)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
449 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   sbassios

sbassios

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/10/2024 - 12:12

Φανταστικό band για το Ultra!!

ειναι παναλαφρο...εχθες κοιμηθηκα με αυτο και δεν με ενοχλησε...σημερα εχει βαρη και κολυμπι...οποτε και θα σας πω...ξερεις να μου πεις πως να αναβει παντα η οθονη οταν ερχονται ειδοποιησεις; γιατι εχω κλειστη την always on

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 340 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/10/2024 - 12:58

παρελαβα εχθες το ultra 2 με milanese loop στο medium!!

πω πω υπέροχο!!!!Το επόμενο μου!!!

iPhone 15 Pro Blue Titanium

#438   DiS

DiS

iPH Addict

• 714 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/11/2024 - 16:48

IMG-5235.jpg

IMG-5236.jpg

IMG-5237.jpg

IMG-5246.jpg

IMG-5247.jpg

IMG-5248.jpg

IMG-5250.jpg

IMG-5255.jpg

#439   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 340 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2024 - 18:33

IMG-5235.jpg

IMG-5236.jpg

IMG-5237.jpg

IMG-5246.jpg

IMG-5247.jpg

IMG-5248.jpg

IMG-5250.jpg

IMG-5255.jpg

Πολύ όμορφο!!Ησταθμη ρεζερβουάρ με ποια εφαρμογή;;

#440   DiS

DiS

iPH Addict

• 714 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2024 - 18:48

Πολύ όμορφο!!Ησταθμη ρεζερβουάρ με ποια εφαρμογή;;

Thank you. 

https://apps.apple.c...1519034860?l=el

#441   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 340 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2024 - 19:56

Thank you.

https://apps.apple.c...1519034860?l=el

ευχαριστώ πολύ!!

#442   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.971 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 09:01

IMG-5235.jpg

IMG-5236.jpg

IMG-5237.jpg

IMG-5246.jpg

IMG-5247.jpg

IMG-5248.jpg

IMG-5250.jpg

IMG-5255.jpg

Φανταστικά όλα Δημήτρη! Προφανώς καινούρια ε; Καλορίζικα και καλοφόρετα!

Το BSL είναι το καινούριο lake green; Με μπερδεύει ο φωτισμός.

Το milanese είναι το graphite ή το space black;

#443   sbassios

sbassios

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 12:36

δεν εχω δοκιμασει αλλο λουρακι περα απο το Milanese...αλλα πραγματικα ειναι τοσο ανετο που δεν υπαρχει λογος να πας σε καποιο αλλο...τα συνδιαζει ολα...μενει να δουμε ποσο θα αντεξει!!

#444   DiS

DiS

iPH Addict

• 714 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 13:15

Φανταστικά όλα Δημήτρη! Προφανώς καινούρια ε; Καλορίζικα και καλοφόρετα!

Το BSL είναι το καινούριο lake green; Με μπερδεύει ο φωτισμός.

Το milanese είναι το graphite ή το space black;

Ευχαριστώ Βασίλη ! 

Βρέθηκα μετά από καιρό σε apple store, κι εκεί που πίστευα ότι δε θα ξέρω τι να πρωτοπάρω, δυσκολεύτηκα να βρω πράγματα να μου αρέσουν. Τα φετινά χρώματα στα bands δεν είναι πολύ δυνατά. 

Καταρχάς πήρα το ρολόι με το black titanium milanese loop. Ήταν το μόνο που μου άρεσε από τα ρολόγια και μου άρεσε αρκετά. Για το natural πήγαινα αλλά απογοητεύτηκα. Το natural με το milanese loop έβγαζε μια έντονη κιτρινίλα που δεν μ άρεσε καθόλου. Με άλλα λουράκια δε φαίνεται τόσο. Αλλά όταν είναι όλο natural titanium το αποτέλεσμα στα μάτια μου δεν ήταν καθόλου καλό. Και το titanium milanese το ήθελα οπωσδήποτε γιατί τα σπάει. 

Ε και μιας και βρέθηκα σε apple store δεν μπορούσα να μην πάρω braided που δεν κυκλοφορεί βλακωδώς στην Ελλάδα. Το midnight δυστυχώς είναι πολύ σκούρο. Επίσης δυστυχώς και βλακωδώς δεν έχουν χρώματα από προηγούμενες κυκλοφορίες. Ένα clay braided πολύ θα το ήθελα. Από τα τωρινά χρώματα μόνο το lake green μου άρεσε και πήρα. Ένα συμπαθητικό γκριζοπράσινο θα το έλεγα. Ίσως το ήθελα λίγο πιο ανοιχτό. Δυστυχώς άρεσε και στη γυναίκα μου και ζήτησε να της φέρουν και στο νούμερό της. Ευτυχώς δεν το είχε στο νούμερό της και πήρε το denim braided. Συμπαθητικό κι αυτό...

Ένα κίτρινο ocean band ψάχνω να βρω τώρα γιατί και τα τωρινά ocean δεν μου άρεσαν. Ή και ένα πορτοκαλί μπορεί. 

#445   DiS

DiS

iPH Addict

• 714 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 13:20

δεν εχω δοκιμασει αλλο λουρακι περα απο το Milanese...αλλα πραγματικα ειναι τοσο ανετο που δεν υπαρχει λογος να πας σε καποιο αλλο...τα συνδιαζει ολα...μενει να δουμε ποσο θα αντεξει!!

Για μεταλλικό μια χαρά είναι, άνετο και ελαφρύ. Το πιο άνετο λουράκι όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση. Ούτε καν δευτερότριτο. 

#446   axidous

axidous

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Twitter:@axidous
  • GameCenter:axidous

Δημοσίευση Εχθές, 14:32

σχετικα με το λουρακι δεν περνει γδαρσιματα οταν το ακουμπας σε επιφανιες ? π.χ. σε laptop το μεταλικο ?δεν φαινονται σημαδια ?

#447   axidous

axidous

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Twitter:@axidous
  • GameCenter:axidous

Δημοσίευση Εχθές, 14:36

το μεγεθος πως το βρισκεις ?

#448   sbassios

sbassios

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 15:35

Για μεταλλικό μια χαρά είναι, άνετο και ελαφρύ. Το πιο άνετο λουράκι όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση. Ούτε καν δευτερότριτο. 

το πιο ανετο σε θεμα βαρους ειναι το trail loop (οπως και στο garmin το nylon) αλλα δνε το εχω βαλει ποτε στο apple watch και δεν ξερω να σου απαντησω

το μεγεθος πως το βρισκεις ?

το μεγεθος απο το site της apple ...εμενα ο καρπος ειναι περιπου 170mm οποτε πηγα για το medium και εκατσε πολυ καλα!!!

#449   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.971 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 09:47

Ευχαριστώ Βασίλη ! 

Βρέθηκα μετά από καιρό σε apple store, κι εκεί που πίστευα ότι δε θα ξέρω τι να πρωτοπάρω, δυσκολεύτηκα να βρω πράγματα να μου αρέσουν. Τα φετινά χρώματα στα bands δεν είναι πολύ δυνατά. 

Καταρχάς πήρα το ρολόι με το black titanium milanese loop. Ήταν το μόνο που μου άρεσε από τα ρολόγια και μου άρεσε αρκετά. Για το natural πήγαινα αλλά απογοητεύτηκα. Το natural με το milanese loop έβγαζε μια έντονη κιτρινίλα που δεν μ άρεσε καθόλου. Με άλλα λουράκια δε φαίνεται τόσο. Αλλά όταν είναι όλο natural titanium το αποτέλεσμα στα μάτια μου δεν ήταν καθόλου καλό. Και το titanium milanese το ήθελα οπωσδήποτε γιατί τα σπάει. 

Ε και μιας και βρέθηκα σε apple store δεν μπορούσα να μην πάρω braided που δεν κυκλοφορεί βλακωδώς στην Ελλάδα. Το midnight δυστυχώς είναι πολύ σκούρο. Επίσης δυστυχώς και βλακωδώς δεν έχουν χρώματα από προηγούμενες κυκλοφορίες. Ένα clay braided πολύ θα το ήθελα. Από τα τωρινά χρώματα μόνο το lake green μου άρεσε και πήρα. Ένα συμπαθητικό γκριζοπράσινο θα το έλεγα. Ίσως το ήθελα λίγο πιο ανοιχτό. Δυστυχώς άρεσε και στη γυναίκα μου και ζήτησε να της φέρουν και στο νούμερό της. Ευτυχώς δεν το είχε στο νούμερό της και πήρε το denim braided. Συμπαθητικό κι αυτό...

Ένα κίτρινο ocean band ψάχνω να βρω τώρα γιατί και τα τωρινά ocean δεν μου άρεσαν. Ή και ένα πορτοκαλί μπορεί. 

Αν και το Ultra δεν είναι του γούστου μου το συγκεκριμένο band το ανεβάζει κατά πολλά σκαλιά στα μάτια μου! Είναι υπέροχο!!

Τα τωρινά χρώματα είναι ουσιαστικά re-releases των προηγούμενων ετών με διαφορετικό όνομα (για αυτό και τα χρώματα τους είναι κατά 99% ίδια). Και πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον!

Το Clay BSL είναι έρωτας, ψάχνω καιρό ένα σε size 5 αλλά δε μπορώ να βρω. 

#450   DiS

DiS

iPH Addict

• 714 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 13:54

Αν και το Ultra δεν είναι του γούστου μου το συγκεκριμένο band το ανεβάζει κατά πολλά σκαλιά στα μάτια μου! Είναι υπέροχο!!

Τα τωρινά χρώματα είναι ουσιαστικά re-releases των προηγούμενων ετών με διαφορετικό όνομα (για αυτό και τα χρώματα τους είναι κατά 99% ίδια). Και πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον!

Το Clay BSL είναι έρωτας, ψάχνω καιρό ένα σε size 5 αλλά δε μπορώ να βρω. 

Αν βρείς νούμερο 8, σφύρα ! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9