Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Mac mini Μ2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
373 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   schatz

schatz

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 04/03/2023 - 15:11

Με γεια παίδες, να τα χαρείτε!
Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά να ανταλλάσουμε απόψεις και κάνα χρήσιμο app.
Ανεβάστε και καμία φωτό από τα setup σας να τα χαζέψουμε.

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk

Σε αυτό το κομμάτι θα σας προτείνω το setapp που είναι μια μεγάλη σουίτα εφαρμογών με πάρα μα πάρα πολλές εφαρμογές μέσα. Οπότε πληρώνεις μια συνδρομή και έχεις εφαρμογές που αν τις αγόραζες ξεχωριστά θα κόστιζαν περισσότερο. Δείτε το: https://setapp.com/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.966 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2023 - 19:30

Σε αυτό το κομμάτι θα σας προτείνω το setapp που είναι μια μεγάλη σουίτα εφαρμογών με πάρα μα πάρα πολλές εφαρμογές μέσα. Οπότε πληρώνεις μια συνδρομή και έχεις εφαρμογές που αν τις αγόραζες ξεχωριστά θα κόστιζαν περισσότερο. Δείτε το: https://setapp.com/

Να είμαι ειλικρινής έχει δεκάδες εφαρμογές που δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσω ποτέ.
Επίσης, μεγάλο αρνητικό το monthly subscription.
Προτιμώ one time αγορά στοχευμένων εφαρμογών που όντως μου χρειάζονται και θα χρησιμοποιηθούν.

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk

#138   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.612 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 04/03/2023 - 19:39

Αυτή η μόδα με το subscription μοντέλο έχει αρχίσει να πονάει. Εγώ ας πούμε έμεινα με το πουλί στο χέρι με το Photoshop και το Lightroom διότι ενώ τα προγράμματα είναι 64bit, οι installer τους είναι σε 32bit και φυσικά η Adobe σφυρίζει αδιάφορα διότι την συμφέρει να σε γυρίσει σε μηνιαίο μοντέλο (πάλι καλά ακόμη βρίσκεις πωλητές και για το Office και το τσίμπησα με one time purchase). Και φυσικά υπάρχουν και άλλες πόσες εφαρμογές και στα κινητά κτλ, όπως πχ 1password κ.ά.

#139   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.198 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/03/2023 - 21:01

Για εφαρμογές δεν ξέρω βέβαια αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post
https://www.macupdate.com/

#140   jtheogr

jtheogr

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:John.

Δημοσίευση 04/03/2023 - 21:16

To one-time μοντέλο πληρωμής αργά ή γρήγορα θα σταματήσει να υπάρχει.

#141   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.612 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2023 - 22:31

To one-time μοντέλο πληρωμής αργά ή γρήγορα θα σταματήσει να υπάρχει.

Αντίσταση και πάλι! Όσο καθυστερεί τόσο το καλύτερο. Έχουμε φτάσει να έχουμε πόσες συνδρομές..

Με κάμερα τι κάνετε; Υπάρχει κανείς που χρησιμοποίησε το νέο feature όπου γίνεται το κινητό κάμερα για τον υπολογιστή; Γιατί εγώ δεν εχω βάλει iOS 16 στο κινητό, και άμα δεν είναι καλό να μην αναβαθμισω τζάμπα..

#142   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 04/03/2023 - 22:41

Αντίσταση και πάλι! Όσο καθυστερεί τόσο το καλύτερο. Έχουμε φτάσει να έχουμε πόσες συνδρομές..

Με κάμερα τι κάνετε; Υπάρχει κανείς που χρησιμοποίησε το νέο feature όπου γίνεται το κινητό κάμερα για τον υπολογιστή; Γιατί εγώ δεν εχω βάλει iOS 16 στο κινητό, και άμα δεν είναι καλό να μην αναβαθμισω τζάμπα..

https://www.skroutz....l-HD-1080p.html

Μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά αξίζει 100%. Τρομερή ανάλυση. Την έχουμε στο γραφείο, σπίτια κτλ. Από εποχή Covid που άρχισαν οι πολλές βιντεοκλήσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#143   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.198 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2023 - 00:30

Στο MacBook Air το έκανα στην αρχή για χαβαλέ πιο πολύ να πω παρά να δείξω δουλειά . Και ναι έχει πολύ καλη ποιότητα.Αλλά μετά δεν βολεύει από το iPhone συνέχεια.

#144   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.612 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2023 - 00:57

Στο MacBook Air το έκανα στην αρχή για χαβαλέ πιο πολύ να πω παρά να δείξω δουλειά . Και ναι έχει πολύ καλη ποιότητα.Αλλά μετά δεν βολεύει από το iPhone συνέχεια.

Αν ήταν καλή η ποιότητα τότε μια χαρά. Θα αναβαθμισω αν είναι κάποια στιγμή για να έχω μια κάμερα για ώρα ανάγκης. Στον iMac ζήτημα είναι να την χρησιμοποιούσα κάνα 2-3 φορές το χρόνο.

#145   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2023 - 01:18

Αυτή η μόδα με το subscription μοντέλο έχει αρχίσει να πονάει. Εγώ ας πούμε έμεινα με το πουλί στο χέρι με το Photoshop και το Lightroom διότι ενώ τα προγράμματα είναι 64bit, οι installer τους είναι σε 32bit και φυσικά η Adobe σφυρίζει αδιάφορα διότι την συμφέρει να σε γυρίσει σε μηνιαίο μοντέλο (πάλι καλά ακόμη βρίσκεις πωλητές και για το Office και το τσίμπησα με one time purchase). Και φυσικά υπάρχουν και άλλες πόσες εφαρμογές και στα κινητά κτλ, όπως πχ 1password κ.ά.

Εμένα μου την έδωσε γενικότερα η Adobe που πλήρωνα χρόνια και γύρισα σε Affinity για δοκιμή.
Πολύ τίμιο (85€) χωρίς συνδρομές και αηδίες.

Τελευταία επεξεργασία από: ElectTheDeaD, 05/03/2023 - 01:19

#146   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.612 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2023 - 01:57

Αυτό «αντικαθιστά» το photoshop; Εγώ τελικά αγόρασα αναγκαστικά συνδρομή για το πακέτο photoshop και Lightroom στα 30€ για 1 χρόνο με την τσατσια μέσω Τουρκίας. Αν πάντως βρεθεί αξιόλογο πρόγραμμα για να αντικαταστήσω το Lightroom θα το κάνω.

#147   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.198 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2023 - 07:21

Αν ήταν καλή η ποιότητα τότε μια χαρά. Θα αναβαθμισω αν είναι κάποια στιγμή για να έχω μια κάμερα για ώρα ανάγκης. Στον iMac ζήτημα είναι να την χρησιμοποιούσα κάνα 2-3 φορές το χρόνο.

Ποιότητα είναι όπως κανείς κλήση μέσω FaceTime του iPhone. Που βασικά με καλύπτει εμένα παρά πολύ. Ναι για ώρα ανάγκης τα σπάει αλλα αν κανείς πολλές βίντεο κλήσεις δεν θα σε βολέψει πιστεύω

#148   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.805 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2023 - 00:37

Εγω ως βασικα εργαλεια εχω PS και LR με μηνιαια συνδρομη σκαρτα 11 ευρω συν καμμια δεκαρια εφαρμογες που ειναι στο συγκεκριμενο plan και 1-2 αλλα αγορασμενα περα απο Adobe.Αυτα με καλυπτουν απολυτα μεχρι στιγμης.

#149   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 06/03/2023 - 12:29

Μιας που το στηνω λιγο λιγο σημερα, να ρωτησω! 

Σε αυτο το μαγικο μαυρο πληκτρολογιο της Apple με το touch id, που εχει και πολλα πολλα Functions Keys, πως μπορω να τα προγραμματισω; 

Να παταω πχ το F15 και να ανοιγει η αριθμομηχανη. 

-----

Και πως μπαινει το συμβολο του Ευρω € οταν εισαι στα Ελληνικα! Στα Αγγλικα το βρηκα! 

-----

Καλα εννοειται πως δεν εχω βρει πως απο τον ιδιο εκτυπωτη, να εκτυπωνω απο το πρωτο συρταρι τα λευκα χαρτια και απο το δευτερο συρταρι τα τιμολογια. 

----

Τελευταία επεξεργασία από: sakis697, 06/03/2023 - 12:39

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#150   DrLou

DrLou

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/03/2023 - 13:06

Μιας που το στηνω λιγο λιγο σημερα, να ρωτησω! 

Σε αυτο το μαγικο μαυρο πληκτρολογιο της Apple με το touch id, που εχει και πολλα πολλα Functions Keys, πως μπορω να τα προγραμματισω; 

Να παταω πχ το F15 και να ανοιγει η αριθμομηχανη. 

-----

Και πως μπαινει το συμβολο του Ευρω € οταν εισαι στα Ελληνικα! Στα Αγγλικα το βρηκα! 

-----

Καλα εννοειται πως δεν εχω βρει πως απο τον ιδιο εκτυπωτη, να εκτυπωνω απο το πρωτο συρταρι τα λευκα χαρτια και απο το δευτερο συρταρι τα τιμολογια. 

----

Option+2 για το € στα αγγλικά & Option+E για τα ελληνικά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες