Για τη μπαταρία υπάρχει native επιλογή στα settings του μηχανήματος, δεν χρειάζεται πλεον aldente κλπ
Mac mini Μ2
Δημοσίευση 15/06/2023 - 11:52
Ad
Δημοσίευση 15/06/2023 - 12:10
Για apple care το σκεφτομαι και εγω που το πηρα απο αμαζον.de αλλα δεν ξερω πως να το κανω θα το μελετήσω.
Για μπαταρία το χειρίζομαι 30-90 εγω όπως το άηφον το οποίο ειναι 100% μπαταρία ακομα - με καλυμπραρισμα κιολας 0-100 που το δοκίμασα.
Αν το έχεις στο ρεύμα μόνιμα δοκίμασε το al dente με limit το 90% και θα εισαι άρχοντας. Μην αγχώνεσαι δεν επηρεαζει ουτε δημιουργεί ζημιες, το log ενος mosfet (j8950 νομίζω , θα το ψαξω αν θελετε)
Εχω πάρει με 12 ευρω την προ έκδοση που ρυθμιζει θερμοκρασία κλπ και πραγματικα παει τρενο και στο δικό μου και στο Μ2 air της κοπελας μου ( σε 2 μήνες έχει χάσει 2mAh και η μπαταρία ΔΕΝ ζεσταίνεται).
Μια φορά τις 10 μέρες άστο να πάει και 15-16% για να κάνει ''το κύκλο'' του και πραγματικα δεν θα εχεις κανενα θέμα. Ευχομαι να το απολαύσεις, ειναι πραγματικά ΟΤΙ καλυτερο υπάρχει . Τώρα ανεβάζω και εγω το review για το Μ2 σε νεο ποστ , το μονο κακο στην όλη φαση ειναι οτι το μακ στουντιο πλεον κάθεται αρκετά
Ρε θηρίο έχεις και το Studio?
Δε μου κάνει καμία εντύπωση που κάθεται βέβαια αφού έχεις την ευκολία του MB.
Για το AlDente το 'χα δει σαν επιλογή αλλά ίσως να εξυπηρετεί μόνο για τη θερμοκρασία.
Οτι θα το απολαύσω είναι το μόνο σίγουρο!
Δημοσίευση 15/06/2023 - 12:18
Ρε θηρίο έχεις και το Studio?
Δε μου κάνει καμία εντύπωση που κάθεται βέβαια αφού έχεις την ευκολία του MB.
Για το AlDente το 'χα δει σαν επιλογή αλλά ίσως να εξυπηρετεί μόνο για τη θερμοκρασία.
Οτι θα το απολαύσω είναι το μόνο σίγουρο!
Αστα Νικο άλλο θηρίο αυτό. Και μου εκανε εντυπωση πως στο καθαρισμο που του εκανα προχτες δεν ειχε σκόνες, το design ειναι αψογο. Το πήρα με τιμολόγιο απο την αρχη που βγήκε γιατι τα έτρεχα όλα εκει και τωρα θα δουλευω 50-50 ( θα προσπαθησω αλλα τον εαυτο μου κοροιδευω νομιζω).
Το μονο που το ''ζόρισε'' σε εισαγωγικά παντως το στουντιο ειναι το handbrake μονο.
Μια χαρα αν εχεις αλλη εφαρμογή ή αν σε βολεύει το optimized ( παρατηρώ παραπάνω ρευμα στο bus αλλα ναι) εισαι άρχοντας. Εσυ ξέρεις καλυτερα τις ανάγκες σου , το δύσκολο τώρα ειναι να περασει ο καιρος να ρθει! Αλλα δεν θα αργησει είμαι σιγουρος.
Δημοσίευση 16/06/2023 - 08:26
Και του κανονικού, ούτε καν του slim.
Θα έρθει κάποτε η στιγμή που θα χρειαστεί και το Ethernet port…
Δημοσίευση 16/06/2023 - 20:18
Αν θες κάτι πιο γρήγορο μόνο σε thunderbolt αλλά είναι πιο ακριβοί.
Δημοσίευση 16/06/2023 - 22:35
To Backup θέλει αποκλειστικά δικό του σκληρό, ή κρατάει ένα κομμάτι του Partition?
Θα τον τσεκάρω τον Sammy, ευχαριστώ!
Θέλει αποκλειστικά δικό του.
Δημοσίευση 16/06/2023 - 23:34
To Backup θέλει αποκλειστικά δικό του σκληρό, ή κρατάει ένα κομμάτι του Partition?
Θα τον τσεκάρω τον Sammy, ευχαριστώ!
Είχα πάρει έναν τέτοιο
https://www.skroutz....NV2S-1000G.html
Με type c θήκη κ τον έκανα ΤΜ. 512gb είναι ο δίσκος μου κ δεν ήθελα παραπάνω για το ΤΜ αφού τα σημαντικά είναι στο cloud.
Με τον ίδιο τρόπο έφτιαξα κ έναν εξωτερικό για τα υπόλοιπα αρχεία. Δεν ξέρω βέβαια πως είσαι από θύρες κ αν σε παίρνει κάτι τέτοιο.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 17/06/2023 - 00:22
Samsung t7Ρίξτε επίσης καμιά πρόταση για εξ. σκληρό.
Μπορώ να τον χρησιμοποιώ γενικότερα με TMB, ή το Backup θα κάνει αποκλειστική χρήση του?
Δημοσίευση 17/06/2023 - 08:16
και εγω το samsung T7 πηρα και τον εσπασα σε δυο κομματια 1. time machine 2. files external
Δημοσίευση 17/06/2023 - 08:17
Εγώ πάντως έχω έναν σκληρό με partition που παίρνω backup Time Machine.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)