Mac mini Μ2
Ad
Δημοσίευση 17/06/2023 - 11:50
Ρίξτε επίσης καμιά πρόταση για εξ. σκληρό.
Μπορώ να τον χρησιμοποιώ γενικότερα με TMB, ή το Backup θα κάνει αποκλειστική χρήση του?
OWC Envoy Express https://eshop.macsal...s/thunderbolt-3 με ότι χωρητικότητας NVMe θέλεις μέσα για να έχεις ταχύτητες κοντά σε αυτές του εσωτερικού.
Αν δε σε ενδιαφέρει η ταχύτητα, οτιδήποτε από τα έτοιμα.
Δημοσίευση 17/06/2023 - 14:22
Την είχα σκεφτεί την επιλογή για εξωτερική θήκη αλλά μιας και βγαίνει κοντά στα λεφτά για έτοιμο, μάλλον θα παω σε κάτι τέτοιο.Είχα πάρει έναν τέτοιοhttps://www.skroutz....NV2S-1000G.html
Με type c θήκη κ τον έκανα ΤΜ. 512gb είναι ο δίσκος μου κ δεν ήθελα παραπάνω για το ΤΜ αφού τα σημαντικά είναι στο cloud.
Με τον ίδιο τρόπο έφτιαξα κ έναν εξωτερικό για τα υπόλοιπα αρχεία. Δεν ξέρω βέβαια πως είσαι από θύρες κ αν σε παίρνει κάτι τέτοιο.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ευχαριστώ πάντως.
Καλή επιλογή φαίνεται. Θα το ψάξω όπως και να 'χει.OWC Envoy Express https://eshop.macsal...s/thunderbolt-3 με ότι χωρητικότητας NVMe θέλεις μέσα για να έχεις ταχύτητες κοντά σε αυτές του εσωτερικού.
Αν δε σε ενδιαφέρει η ταχύτητα, οτιδήποτε από τα έτοιμα.
Ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 17/06/2023 - 14:22
Δημοσίευση 17/06/2023 - 14:35
Δημοσίευση 17/06/2023 - 16:16
Το Envoy ; Εδώ υπάρχει και στην Ελλάδα !
https://i-system.gr/...vme-m2-ssd.html
Εντάξει, βάζει λίγο κ@λοδάχτυλο η system, αλλά...ετοιμοπαράδοτο.
2+ χρόνια κι ακόμα αντέχει το άτιμο.
Δημοσίευση 17/06/2023 - 17:00
Δημοσίευση 18/06/2023 - 11:49
Τι ταχύτητες πιάνεις με αυτό;
Από ταχύτητα σε απόλυτο νούμερο δεν ξέρω να σου πω αλλά είναι σίγουρα από τα ποιό γρήγορα που κυκλοφορούν.
Δημοσίευση 18/06/2023 - 12:51
Τι ταχύτητες πιάνεις με αυτό;
Ότι γράφει.
Enclosure είναι, έχει ένα όριο, αλλά στην πράξη την ταχύτητα καθορίζει ο δίσκος που θα βάλεις. Που είναι NVMe. Οπότε καταλαβαίνεις.
Από το 2020 που τον έχω περίμενα κάτι να έχει αλλάξει. Να έχει βγει κάτι καινούριο. Να παίζει περισσότερος ανταγωνισμός. Αλλά δεν είδα κάτι. Ακόμα το ίδιο πωλείται.
Δημοσίευση 03/09/2023 - 23:24
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/09/2023 - 17:54
ΣΟΚ ΚΑΙ Π@ΟΣ η μετάβαση.
Ήταν όλα ακριβώς όπως τα περίμενα. Τόσο για τη ποιότητα κατασκευής όσο και στη χρήση.
Μπαταρία/αυτονομία είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις το τι έχουν κάνει.
Μετανιώνω μόνο που δεν έκανα το βήμα νωρίτερα..
Δημοσίευση 05/09/2023 - 17:58
Άντε καλορίζικα όλα τα μηχανήματα σε όλους!
Αν και είναι νήμα για mac mini, να αναφέρω πως όποιος βλεφαριάζει κανένα macbook, έχει -20% με Payzy στο Γερμανό. Επίσης αν έχει και καμιά ατομική επιχείρηση και κόψει και τιμολόγιο, ακόμα καλύτερα!
Δημοσίευση 05/09/2023 - 18:05
Τον έχω απο τέλη Ιουνίου και δεν υπάρχουν λόγια.
ΣΟΚ ΚΑΙ Π@ΟΣ η μετάβαση.
Ήταν όλα ακριβώς όπως τα περίμενα. Τόσο για τη ποιότητα κατασκευής όσο και στη χρήση.
Μπαταρία/αυτονομία είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις το τι έχουν κάνει.
Μετανιώνω μόνο που δεν έκανα το βήμα νωρίτερα..
Νίκο ποια συσκευή πήρες; Για να λες μπαταρία/αυτονομία σίγουρα δεν αναφέρεσαι στο Mini M2
Δημοσίευση 05/09/2023 - 18:10
Πάω σήμερα μέσω Safari στο Skroutz, να κάμω πληρωμή με Apple Pay από το Mac mini. Μου ζητάει επιβεβαίωση με Touch ID για να ολοκληρωθεί η αγορά αλλά δεν έπιασε εκείνη την στιγμή, δεν έβαλα καλά το χέρι δεν θυμάμαι και κοιτάω στο iPhone κ βλέπω αυτό
Μου ζητάει επιβεβαίωση με Face ID για να συνεχιστεί η αγορά! Σοκ! Σοκ βασικά γιατί το είδα στην πράξη ολοκληρωμένα!
Το ίδιο γίνεται φυσικά κ στο Hackintosh σπίτι.
Μόνο αρνητικό για εμένα που το Apple Pay δουλεύει μόνο στον Safari τον οποίο όσες ευκαιρίες του έχω δώσει για να γίνει primary, έχουν αποτύχει όλες.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 05/09/2023 - 19:30
Δημοσίευση 05/09/2023 - 22:35
Νίκο ποια συσκευή πήρες; Για να λες μπαταρία/αυτονομία σίγουρα δεν αναφέρεσαι στο Mini M2
Πήγα σε MacBook M1 Pro/16GB.
Το Mini ποτέ δεν το σκέφτηκα σοβάρά.
Τι να συζητάμε ρε παιδιά. Πραγματικά είναι απίστευτη εύκολη το continuity, το handoff και γενικά η συνδεσιμοτητα συσκευών μεταξύ τους.
Αν και συμφωνώ με τη γενικότερη εικόνα, σε σύνδεση με τα ακουστικά μου τα χαλάνε λίγο..
Π.χ. είμαι με τα Max στον Μάκη, πιάνω το τηλ. να δω κάτι και ο ήχος αυτόματα μεταφέρεται εκεί.
Μια χαρά όλα, μαμάει κτλ. Όταν επιστρέψω όμως στον Μάκη, αυτό δεν γίνεται και βγάζει μήνυμα να κάνεις Connect.
Ανυπομονώ για Sonoma, που μέχρι τώρα λένε μόνο θετικά.
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες