Στο σπιτι εχω ενα Sophos Red, αν γνωριζεις, που μου φτιαχνει VPN με την εταιρια. Οποτε απο αυτη την συσκευη εχω μονιμα προσβαση στην εταρια μεσω Ethernet καλωδιου και οχι με καποιο cliend που βαζουν πχ στους υπολογιστες οσοι θελουν να συνδεθουν. Υπαρχει ακομα και ενα SSID στο Wifi που οταν συνδεθω εκει, ειναι σαν να ειμαι στην εταιρια. Ειναι πιο πολυ για ασφαλεια ολο αυτο. Ενα απλο VPN θα μου εδινε προσβαση μονο στην εταιρια, αλλα με αυτη την συσκευη εχω προσβαση και στους πελατες μας. (Ειναι καπως συνθετο)
Οχι ο Lacie ειναι HDD για τα βαρια αρχεια που θα ειναι εκει και δεν θα εχω πολλες εγγραφες. Για τα καθημερινα εχω τον NVMe, εκει τρεχω και το Parallels.
Για ΤΜ εναν απλο Seagate εχω, δεν εχω τρελες απαιτησεις. Αλλωστε σε καθε περιπτωση στελνω και ενα TM μια φορα την βδομαδα στο NAS.
Μην με πειτε φρικιο, σας παρακαλω!
Αν σου αρεσει το φως στον υπολογιστη, εμενα μου αρεσει πολυ, τοτε την πηρες χθες την λαμπα! Την εχω 2-3 βδομαδες και εχω παθει σοκ. Ειναι φυσικα στην main οθονη που δουλευω πιο πολυ! Ειναι απλα τελεια!
Ναι γνωριζω. Του επαγγελματος ειμαι.. Οντως πολυ καλη η λυση αυτη.
Γενικα εχεις τρελο setup και ξερεις και γνωριζεις τι εχεις φτιαξει.
Χαχα ουτε καν φρικιο. Μπραβο φιλε!!
Για το ΤΜ, και εγω ενω στη αρχη ηθελα εναν SSD καλο γρηγορο, μετα καταλαβα οτι δεν εχει νοημα και εχω επισης εναν Seagate..
Σχετικα με το φως, Γενικα δεν μου αρεσει καθολου το φως στο δωματιο/χωρο, αλλα τρελενομαι για το φως στο γραφειο στον υπολογιστη και γενικοτερα τον "κρυφο φωτισμο". Δεν θελω δλδ να το καταλαβαινω και να με χτυπαει στα ματια! Γιαυτο λεω οτι θα μου ταιριαξει!
Το συγκεκριμενο το βλεπεις με τα ματια? Απο οτι καταλαβαινω και το εψαξα, εχει ενα ευρος γωνιας που χτυπαει.. Ειναι ρυθμισιμο αυτο το ευρος? Επισης, απο οτι εψαξα στο συγκεκριμενο μπορεις να παιξεις και με τα Κ του χρωματος οπως και με τη φωτεινοτητα που θες μεσω χειριστηριου... Το ερωτευτηκα ηδη ...
Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 25/11/2023 - 19:01.