Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Mac mini Μ2

• Please log in to reply
372 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1,612 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 20/06/2024 - 18:18

Μπα, το application θα έχει πρόβλημα. Και στα δύο τα ίδια μου κάνει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3,971 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 25/06/2024 - 19:07

Καλησπερα παιδια! 

Εγω το δικο μου λεω να το δωσω παντως, οποιος ενδιαφερεται, ας μου στειλει! 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#363   sbassios

sbassios

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/07/2024 - 09:01

εχω βαλει μια tapo μπριζα στο mac mini και θελω να ρωτησω πως γινεται να ανοιγει ο υπολογιστης απομακρυσμενα μολις σβηνω και ανοιγω την μπριζα...στα windows μπαινεις bios και το φτιαχνεις...στο mac mini πως;

#364   imob

imob

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 11/07/2024 - 00:15

Παιδιά το e-mac.eu έχει κλείσει; Γνωρίζει κανείς;

#365   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1,612 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2024 - 18:22

Σκέφτομαι να πουλήσω τη βάση Satechi Stand & Hub for Mac Mini with SSD Enclosure. Μαζί μέσα έχει και έναν Intenso M2 1TB δίσκο.

Αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει μήνυμα.

Τελευταία επεξεργασία από: YAz, 05/08/2024 - 18:23.

#366   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1,926 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 17/09/2024 - 17:24

Καλησπερα παιδια! 

Εγω το δικο μου λεω να το δωσω παντως, οποιος ενδιαφερεται, ας μου στειλει! 

M2 pro?

#367   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1,926 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2024 - 17:30

Λοιπόν ποιος θα πάρει το Mac mini M4; Προσωπικά το περιμένω εδω και αρκετό καιρό. Ειδικά μετά τα τελευταία leaks:

• Μικρότερο
  • 5 USB-C ports
  • Μάλλον ξεκινάει με 16GB ram (επιτέλους)

#368   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3,971 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2024 - 17:54

M2 pro?

Χαχαχαχα έφυγε φίλε βράδυ την ίδια μέρα!

Πάντως δεν ξέρω για τον Μ4 αλλά ο Μ2 pro ήταν σκυλί. Κ με τις 4 θύρες οκ τα βόλεψα κουτσά στραβά. Βέβαια είχα κ τεράστιο setup εγώ.

Αν βγει ο M4 να δεις μήπως βρεις σε καμία καλή τον M2 Pro.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#369   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1,926 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2024 - 18:44

Χαχαχαχα έφυγε φίλε βράδυ την ίδια μέρα!

Πάντως δεν ξέρω για τον Μ4 αλλά ο Μ2 pro ήταν σκυλί. Κ με τις 4 θύρες οκ τα βόλεψα κουτσά στραβά. Βέβαια είχα κ τεράστιο setup εγώ.

Αν βγει ο M4 να δεις μήπως βρεις σε καμία καλή τον M2 Pro.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

χαχα λογικό! Αν το είχες ακόμη θα το έπαιρνα . 

Τώρα περιμένουμε το Μ4 και βλέπουμε. cool.png

#370   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 328 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/10/2024 - 23:32

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να πάρω ένα Mac Mini M4 16/256 και θα αγοράσω ένα SSD thunderbolt enclosure.

Έχει κάποιος εμπειρία από κάποιο που να δουλεύει απροβλημάτιστα;

Δηλαδή να είναι σταθερό και να μην αποσυνδέεται όταν μπαίνει το mac σε sleep mode.

#371   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1,612 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 13:24

Γενικά το είχα ψάξει λίγο γιατί είχα και εγώ κάτι κουλά πριν από ένα διάστημα. Γενικά είχα που λες αγορασμένο ένα satechi hub όπου μπορείς μέσα να βάλεις nvme ssd δίσκο, και έναν WD 4tb για time machine backup. Ο WD που λες πρέπει να το έχει πει το ποίημα γιατί όποτε τον είχα συνδεδεμένο και έκανα ας πούμε restart καθυστερούσαν πάρα πολύ να συνδεθούν όλοι οι δίσκοι.

Είχα τρέξει και το first aid του macos και δε μπορούσε να τον επιδιορθώσει. Εντωμεταξύ φαινόταν πως ήταν οκ αλλά όταν έμπαινα μέσα για να δω παλαιότερα αντίγραφα ασφαλείας έτρωγα πόρτα.

Αποφασίζω και τον κάνω format κτλ, είχα και έναν Toshiba 2TB καβάτζα που μου είχε μείνει, και στήνω τελικά και τους 2 για time machine backup. Κατάλαβα ότι δε διορθώθηκε το πρόβλημα με τον WD γιατί μέχρι να κάνει το 1o backup πέρασαν καμιά 48 ώρες, ενώ στον Toshiba είχε τελειώσει μέσα σε λίγες ώρες. Όταν τους άφησα στο σύστημα μετά είχα το πρόβλημα με αποσύνδεση των δίσκων.

Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και είδα πως έχουν πολλοί τέτοιο πρόβλημα με αποσυνδέσεις στα macos και δεν έχει βγει καμιά γενική οδηγία ή να διορθώσουν το πρόβλημα. Εγώ αποφάσισα να αποσυνδέσω τον WD και από εκείνη τη στιγμή όλα δουλεύουν ρολόι. Δηλαδή για κάποιο λόγο μου δημιουργούσε πρόβλημα αυτός ο δίσκος.

Εν κατακλείδι θεωρώ πως αν δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους δίσκους πως δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά να μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Πάντως όσον αφορά τον ssd enclosure που έχω εγώ, εδώ και κάποιους μήνες δουλεύει ρολόι, αλλά πλέον με την αλλαγή εμφάνισης του mac mini δε γίνεται να χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο satechi mac mini hub, αλλά έχουν άλλα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Τελευταία επεξεργασία από: YAz, Εχθές, 13:25.

#372   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3,971 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 13:33

Και εγω στο Μ2 που ειχα ενα δισκο nvme με type c, δεν ειδα ποτε καμια αποσυνδεση μετα απο sleep.

Επαιζε μια χαρα. 

Ακομα και δισκους που ειχα πανω στο docking station, ουτε απο εκει ειχα απονδεσεις. 

#373   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 328 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση Σήμερα, 00:02

Γενικά το είχα ψάξει λίγο γιατί είχα και εγώ κάτι κουλά πριν από ένα διάστημα. Γενικά είχα που λες αγορασμένο ένα satechi hub όπου μπορείς μέσα να βάλεις nvme ssd δίσκο, και έναν WD 4tb για time machine backup. Ο WD που λες πρέπει να το έχει πει το ποίημα γιατί όποτε τον είχα συνδεδεμένο και έκανα ας πούμε restart καθυστερούσαν πάρα πολύ να συνδεθούν όλοι οι δίσκοι.

Είχα τρέξει και το first aid του macos και δε μπορούσε να τον επιδιορθώσει. Εντωμεταξύ φαινόταν πως ήταν οκ αλλά όταν έμπαινα μέσα για να δω παλαιότερα αντίγραφα ασφαλείας έτρωγα πόρτα.

Αποφασίζω και τον κάνω format κτλ, είχα και έναν Toshiba 2TB καβάτζα που μου είχε μείνει, και στήνω τελικά και τους 2 για time machine backup. Κατάλαβα ότι δε διορθώθηκε το πρόβλημα με τον WD γιατί μέχρι να κάνει το 1o backup πέρασαν καμιά 48 ώρες, ενώ στον Toshiba είχε τελειώσει μέσα σε λίγες ώρες. Όταν τους άφησα στο σύστημα μετά είχα το πρόβλημα με αποσύνδεση των δίσκων.

Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και είδα πως έχουν πολλοί τέτοιο πρόβλημα με αποσυνδέσεις στα macos και δεν έχει βγει καμιά γενική οδηγία ή να διορθώσουν το πρόβλημα. Εγώ αποφάσισα να αποσυνδέσω τον WD και από εκείνη τη στιγμή όλα δουλεύουν ρολόι. Δηλαδή για κάποιο λόγο μου δημιουργούσε πρόβλημα αυτός ο δίσκος.

Εν κατακλείδι θεωρώ πως αν δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους δίσκους πως δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά να μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Πάντως όσον αφορά τον ssd enclosure που έχω εγώ, εδώ και κάποιους μήνες δουλεύει ρολόι, αλλά πλέον με την αλλαγή εμφάνισης του mac mini δε γίνεται να χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο satechi mac mini hub, αλλά έχουν άλλα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Και εγω στο Μ2 που ειχα ενα δισκο nvme με type c, δεν ειδα ποτε καμια αποσυνδεση μετα απο sleep.

Επαιζε μια χαρα. 

Ακομα και δισκους που ειχα πανω στο docking station, ουτε απο εκει ειχα απονδεσεις. 

Με μια αναζήτηση, στο reddit κυρίως, κατέληξα στα παρακάτω ως τα καλύτερα

1. Anyoyo E-6902

2. Acasis TBU-401

3. Satechi ST-EU4NPM

4. Zike Z666

Θα πάρω κάποιο από αυτά γιατί τα 256 είναι απελπιστικά λίγα, αλλά τα 530€ που κοστίζει το base model είναι δελεαστικά και δεν ψήνομαι να δώσω 200+€ για ακόμη 256gb.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες