Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Mac mini Μ2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
377 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση Εχθές, 12:10

Άρχισαν να με πιάνουν τα νεύρα μου... Έκανα αναβάθμιση προχθές από το Sonoma στο Sequioa 15.1 και από εκείνη τη στιγμή όταν ο υπολογιστής μπαίνει σε sleep mode και μετά τον ανοίγω παίρνω Error στο Time Machine Backup "Time Machine did not finish backing up because some files were unavailable. Backups will resume when your Mac is unlocked"

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση Εχθές, 13:43

Το παρακάτω το έχεις ανοιχτό; 

Displays - Adv settings - Turned On "Prevent automatic sleeping on power adapter when display is off";

#378   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.615 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση Εχθές, 23:42

Ναι! Από πριν από το Sonoma το είχα ανοιχτό αυτό.

Βρήκα ένα άρθρο που έλεγε πως με την εντολή: log show --info --style compact --predicate '(subsystem == "com.apple.TimeMachine") && (eventMessage like[cd] "Failed * acquire device lock assertion*")' --last 24h

στο terminal βλέπεις ποιοι φάκελοι δημιουργούν θέμα, και εμένα είναι μέσα στο library ένας Daemon Containers, και ο δεύτερος ένας Biome. Άμα κάνω exclude τους συγκεκριμένους φακέλους δε βγάζει error αλλά δεν ξέρω αν είναι λύση αυτό σε περίπτωση που ποτέ θελήσω να κάνω full backup όλο το σύστημα.

Παίζει πολύ κράξιμο πάντως, γιατί εδώ και χρόνια έχουν κάποιοι αυτό το θέμα, απ'όταν βγήκαν τα Apple Silicon.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

1 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

PanosK212