Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 22/02/2023 - 20:51
Δημοσίευση 23/02/2023 - 00:47
Δημοσίευση 23/02/2023 - 01:13
Πάρτε ότι σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα παιδιά, απλά μην το πιπιλίζετε αυτό το πράγμα.
Αυτή την ερώτηση την βλέπαμε από το 11-12 και από τότε ακούγαμε το ίδιο, 16 για να είσαι καλυμμένος στο μέλλον.
Και φτάσαμε 2023 τελικά και το λειτουργικό πλέον δουλεύει άνετα με τα μισά αντί για τα διπλάσια..
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 23/02/2023 - 01:23
Δημοσίευση 23/02/2023 - 08:48
Μα δεν είναι ότι δεν μας αρκούν τα 8. Είναι πιστεύω το αίσθημα ότι δεν μπορείς μετέπειτα να πας στα 16. Μην πω για το 256. Εκει κ αν δεν φτάνουν αλλά κουτσα στραβά με το type c αυτό το λύνεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ομολογουμένως πρέπει κάποιος να τα βάλει κάτω και να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά.
Για μένα εάν κάποιος δεν κάνει κάτι περίεργο που να χρειάζεται by default αρκετή RAM, τότε αγοράζει ένα base model Mac mini M2 (αν μπορεί) με τιμολόγιο και του βγαίνει 570€-580€ μαζί με τα μεταφορικά στο Amazon. Το πιο πιθανό είναι πως το μηχάνημα θα μπορέσει να τον κρατήσει για αρκετά χρόνια αν προέρχεται απ τα Windows.
Τώρα εάν δεν τον καλύπτει μετά από κάνα 1-2 έτη, θεωρώ πως μπορεί να το πουλήσει άνετα στα μισά χρήματα, και να πάρει άνετα τη. Επόμενη γενιά Μ3 που θα έχει βγει.
Από εκεί και πέρα αν πει κάποιος στην λύση του Mac mini, απλά θα πρέπει την πρώτη φορά να επενδύσει λίγα ακόμα χρήματα για περιφερειακά, οθόνη πληκτρολόγιο κάμερα κτλ, κάποιους ανταπτορες λόγω type c, και για να μην χρυσοπληρώνει την Apple, αγοράζει 1-2 σκληρούς ssd εξωτερικούς. Αν τα αποκτήσεις όλα αυτά μετά είναι πιο εύκολες οι αλλαγές με αλλά Mac mini.
Δημοσίευση 23/02/2023 - 09:41
Πολύ καλημέρα στην παρέα, συμφωνώ με τα λόγια των προλαλήσαντων τώρα που το ζω κάποιες μέρες. Όσα παράθυρα ή και desktops άνοιξα δε λύγισε με τίποτα το λειτουργικό από τα 8GB RAM. Προσωπικά μου φαίνονται αχρείαστα τα παραπάνω για 350-400€ που κοστίζουν τα 16GB. Επίσης, για επέκταση στον αποθηκευτικό χώρο θα προτιμούσα το hub της Satechi που έχει θέση για NVME δίσκο συν ότι έχεις ένα κάρο παραπάνω inputs usb.
Πάμε τώρα στα της οθόνης! Πέφτουν σαγόνια με το clarity, και το πόσο καθαρά φαίνονται τα πάντα! Πραγματικά συμβουλή γιατί κι εγώ δε το γνώριζα πηγαίνοντας για πρώτη φορά στο MacOS μετά από 23 χρόνια με Windows. Eπενδύστε σε μία καλή οθόνη, επειδή είμαστε μπροστά από αυτή είναι το 95% για να έχουμε μία καλή συνολικά εμπειρία. Ανεβαίνει το κόστος, κι εμένα μου ήρθε από εκεί που δε το περίμενα, αλλά είπα μία φορά θα τα δώσω.
Η Dell S2722QC είναι λες και φτιάχτηκε για Mac! Όλο φαίνονται τόσο πεντακάθαρα!!
Όταν ανοίγει για πρώτη φορά σου έχει default ανάλυση τα 1080p. Προσωπικά τη χρησιμοποιώ στην ανάλυση 2K (2560x1440). Έπειτα είναι η 3008x1692 και τέλος η 4Κ (3840x2160). Στις δύο τελευταίες αναλύσεις όλα φαίνονται πολύ μικρά. Η χρυσή τομή είναι η 2K θαρρώ. Με την παραπάνω σειρά ανεβάζω και φωτογραφίες από τις αναλύσεις. Η πρώτη φωτό είναι με το setup του γραφείου. To NUC στην 23αρα Dell τρέχει τη μηχανογράφηση της εταιρίας και το Mini M2 όλα τα υπόλοιπα.
Δημοσίευση 23/02/2023 - 10:16
Ένα ωραίο και αναλυτικό άρθρο της EIZO για το HiDPI & Retina Displays. Εγώ έχω την LG Ultrafine 27UL850 με το macmini M1.
https://www.eizo.com...xel_density_4k/
Δημοσίευση 23/02/2023 - 11:15
Πολύ καλημέρα στην παρέα, συμφωνώ με τα λόγια των προλαλήσαντων τώρα που το ζω κάποιες μέρες. Όσα παράθυρα ή και desktops άνοιξα δε λύγισε με τίποτα το λειτουργικό από τα 8GB RAM. Προσωπικά μου φαίνονται αχρείαστα τα παραπάνω για 350-400€ που κοστίζουν τα 16GB. Επίσης, για επέκταση στον αποθηκευτικό χώρο θα προτιμούσα το hub της Satechi που έχει θέση για NVME δίσκο συν ότι έχεις ένα κάρο παραπάνω inputs usb.
Πάμε τώρα στα της οθόνης! Πέφτουν σαγόνια με το clarity, και το πόσο καθαρά φαίνονται τα πάντα! Πραγματικά συμβουλή γιατί κι εγώ δε το γνώριζα πηγαίνοντας για πρώτη φορά στο MacOS μετά από 23 χρόνια με Windows. Eπενδύστε σε μία καλή οθόνη, επειδή είμαστε μπροστά από αυτή είναι το 95% για να έχουμε μία καλή συνολικά εμπειρία. Ανεβαίνει το κόστος, κι εμένα μου ήρθε από εκεί που δε το περίμενα, αλλά είπα μία φορά θα τα δώσω.
Η Dell S2722QC είναι λες και φτιάχτηκε για Mac! Όλο φαίνονται τόσο πεντακάθαρα!!
Όταν ανοίγει για πρώτη φορά σου έχει default ανάλυση τα 1080p. Προσωπικά τη χρησιμοποιώ στην ανάλυση 2K (2560x1440). Έπειτα είναι η 3008x1692 και τέλος η 4Κ (3840x2160). Στις δύο τελευταίες αναλύσεις όλα φαίνονται πολύ μικρά. Η χρυσή τομή είναι η 2K θαρρώ. Με την παραπάνω σειρά ανεβάζω και φωτογραφίες από τις αναλύσεις. Η πρώτη φωτό είναι με το setup του γραφείου. To NUC στην 23αρα Dell τρέχει τη μηχανογράφηση της εταιρίας και το Mini M2 όλα τα υπόλοιπα.
Εχω και εγω σπιτι 2*24αρες Dell με 2Κ αναλυση. Να πω την αληθεια στο Mac OS, με χαλαει λιγο και με ζοριζει λιγο στο excel. Βεβαια μετα απο τοσο καιρο τις συνήθισα.
Οταν τις χρεισιμοποιω στα Windows, μου αρεσει υπερβολικα πολυ στο ματι. Χαιρομαι να δουλευω.
Δημοσίευση 24/02/2023 - 12:18
Σήμερα σέταρα και το Logi Flow, καλά μοναδική εμπειρία! Πας τον κέρσορα του ποντικιού στην άκρη της οθόνης και από τον Mac συνδέεται αυτόματα και περνάει το ποντίκι στα Windows. Και το MX Keys υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία (εκτός του ποντικιού) και μπορείς να γράφεις στα Windows ενώ είναι συνδεδεμένο με Bluetooth στον Mac.
Μαγεία.
Η δουλειά μου μόλις έγινε απείρως ευκολότερη!!
Δημοσίευση 24/02/2023 - 12:23
Σήμερα σέταρα και το Logi Flow, καλά μοναδική εμπειρία! Πας τον κέρσορα του ποντικιού στην άκρη της οθόνης και από τον Mac συνδέεται αυτόματα και περνάει το ποντίκι στα Windows. Και το MX Keys υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία (εκτός του ποντικιού) και μπορείς να γράφεις στα Windows ενώ είναι συνδεδεμένο με Bluetooth στον Mac.
Μαγεία.
Η δουλειά μου μόλις έγινε απείρως ευκολότερη!!
Το Logitech MX Master 3 δεν το υποστηρίζει??
.
Δημοσίευση 24/02/2023 - 13:32
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το υποστηρίζει γιατί εγώ δουλεύω με το MX Anywhere 3 και το Master 3 είναι μία κατηγορία πάνω.
Δημοσίευση 24/02/2023 - 14:22
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το υποστηρίζει γιατί εγώ δουλεύω με το MX Anywhere 3 και το Master 3 είναι μία κατηγορία πάνω.
To υποστηριζει 100% επιβεβαιωμενα!
Δημοσίευση 24/02/2023 - 17:51
Εγώ πάλι έχω ένα 49άρι monitor (Samsung Odyssey G9) και το σπλιτάρω στο macbook και στο Windows laptop, και εγώ με Logitech Flow παίζει μια χαρα.
IMG_6385.jpeg 139,03KB
66 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: schatz, 24/02/2023 - 17:55
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες