iOS 17 | iPadOS 17
Δημοσίευση 21/05/2024 - 22:08
Ευχαριστώ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 22/05/2024 - 20:06
To iΤunes στο PC (τελευταία έκδοση 12.13.2.3) αφού ΔΕΝ βλέπει πλέον τη συσκευή μας... σε τι χρησιμεύει πλέον ? Για το store ?
Επίσης, στο νέο app "Apple Devices" πως μπορούμε να κατεβάσουμε το τελευταίο update ΧΩΡΙΣ να το κάνουμε install ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Φίλε μου κι εγώ την ίδια έκδοση του iTunes χρησιμοποιώ και το τηλέφωνό μου το βλέπει κανονικά!
Δημοσίευση 22/05/2024 - 20:44
Ειχε γραψει ο Νικος να μην εχεις την εκδοση απο το store αλλα το exe περασμενο.To iΤunes στο PC (τελευταία έκδοση 12.13.2.3) αφού ΔΕΝ βλέπει πλέον τη συσκευή μας... σε τι χρησιμεύει πλέον ? Για το store ?
Επίσης, στο νέο app "Apple Devices" πως μπορούμε να κατεβάσουμε το τελευταίο update ΧΩΡΙΣ να το κάνουμε install ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δημοσίευση 26/05/2024 - 02:13
Ειχε γραψει ο Νικος να μην εχεις την εκδοση απο το store αλλα το exe περασμενο.
To .exe έχω περάσει, πλήρη απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση, έκανα το pc de-authorize και authorize αλλά.... επιμένει να ΜΗΝ βλέπει (να μην εμφανίζει το εικονίδιο συσκευής στην μπάρα δίπλα στο movies/music) το iphone 15 pro μου!
Εκτός κι αν πράγματι έχουν αφαιρέσει την αναγνώριση των συσκευών από το τελευταίο itunes για χάρη της νέας εφαρμογής apple devices.
Διαβάζω όμως ότι το δικό σας τηλέφωνο το βλέπει κανονικά και έχω απογοητευτεί.
Δημοσίευση 26/05/2024 - 02:25
To .exe έχω περάσει, πλήρη απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση, έκανα το pc de-authorize και authorize αλλά.... επιμένει να ΜΗΝ βλέπει (να μην εμφανίζει το εικονίδιο συσκευής στην μπάρα δίπλα στο movies/music) το iphone 15 pro μου!
Εκτός κι αν πράγματι έχουν αφαιρέσει την αναγνώριση των συσκευών από το τελευταίο itunes για χάρη της νέας εφαρμογής apple devices.
Διαβάζω όμως ότι το δικό σας τηλέφωνο το βλέπει κανονικά και έχω απογοητευτεί.
Με την τελευταία ενημέρωση… έχω ακριβώς το ίδιο θέμα κι εγώ.
Δημοσίευση 26/05/2024 - 02:34
Με την τελευταία ενημέρωση… έχω ακριβώς το ίδιο θέμα κι εγώ.
Σ' ευχαριστώ φίλε για την επιβεβαίωση! Είχα τρελαθεί! Νόμιζα ότι κάτι έπαθε το PC μου και δοκίμαζα καλώδια, υποδοχές, έψαχνα παντού για drivers, fixit εφαρμογές usb recalibrate και ό,τι μπορούσα να σκεφτώ. Ούτε μία ενημέρωση ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ της apple!
Δημοσίευση 26/05/2024 - 09:03
Σ' ευχαριστώ φίλε για την επιβεβαίωση! Είχα τρελαθεί! Νόμιζα ότι κάτι έπαθε το PC μου και δοκίμαζα καλώδια, υποδοχές, έψαχνα παντού για drivers, fixit εφαρμογές usb recalibrate και ό,τι μπορούσα να σκεφτώ. Ούτε μία ενημέρωση ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ της apple!
Μια από τα ίδια… έκανα κι εγώ!
Παλι καλά όμως, μετά από λίγη ώρα το πονηρεύτηκα και το κατάλαβα.
πλεον… υπάρχουν πολλά προβλήματα.
κοντευει στο τέλος… να γίνει ολόκληρη επιστήμη μια απλή ενημέρωση.
Δημοσίευση 26/05/2024 - 09:37
Μήπως δεν διαγράφονται ποτέ από το cloud; Μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται!
Το bug είχε να κάνει με φωτογραφίες που γίνανε επαναφορά από τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής.
Ότι σβήνεις από κάθε σκληρό δεν σβήνεται, απλά σταματάει να γίνεται index και να είναι προσβάσιμο από το λειτουργικό.
Μέχρι να γραφτεί κάτι άλλο από πάνω όταν χρειαστεί, μπορεί να επανέλθει.
Αυτή την δουλειά κάνουν και τα προγράμματα που επαναφέρουν δεδομένα που έχουμε διαγράψει.
Δημοσίευση 26/05/2024 - 19:41
Να ρωτήσω: αυτό το personal που μου εμφανίστηκε, τι είναι ;;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 26/05/2024 - 20:09
Να ρωτήσω: αυτό το personal που μου εμφανίστηκε, τι είναι ;;
Λογικά έχεις ενεργοποιήσει την συγκέντρωση .
Δημοσίευση 26/05/2024 - 20:49
Λογικά έχεις ενεργοποιήσει την συγκέντρωση .
Και πώς απενεργοποιείται ;;;
Δημοσίευση 26/05/2024 - 20:57
Και πώς απενεργοποιείται ;;;
Ρυθμίσεις /συγκεντρωση
Δημοσίευση 27/05/2024 - 15:20
τελικά χρειάζεται να κατεβάσουμε κάποιο άλλο πρόγραμμα αν θέλουμε να συγχρονίσουμε το iphone όπως κάναμε με το itunes ή δεν χρειαζεται ?
Δημοσίευση 30/05/2024 - 01:00
Δημοσίευση 30/05/2024 - 07:07
Ποιο έχεις ;Στην 17.5.1 έχετε overheating ή είναι οκ ;; Γιατί εμένα μετά από αρκετή χρήση ανεβάζει θερμοκρασία. Και αναγκάζομαι να βγαζω την θήκη. Επίσης μπαταρία με 112 κύκλους έπεσε στο 99% σε 6 μήνες . Μέχρι στιγμής το πιο τραγικό iPhone που έχει βγει για εμένα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες