Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

iOS 17 | iPadOS 17

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1617 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   frankk

frankk

iPH Member

• 349 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/07/2023 - 15:26

Καλησπέρα σε όλους... Έχω 14pro να βάλω την public που έχουμε ακόμη 2 μήνες για την επίσημη κυκλοφορία....? Η να παραμείνω ως έχει?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   christos1414

christos1414

iPH Contributor

• 1.762 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 25/07/2023 - 20:09

db53104f624b83989f3ca7dee99ef6ea.jpg

Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk Pro

#153   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/07/2023 - 07:31

Παρατήρησε κανείς βελτίωση στο autocorrect ?

https://www.macrumor...os-17-keyboard/

#154   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 28/07/2023 - 15:16

Καλησπέρα. Επιστροφή σε iOS 16.6 με restore από backup στο iTunes που δημιουργήθηκε τώρα με τη beta πως μπορώ να κάνω; Παλεύω 4 μέρες. Αλλάζω το plist αλλά τπτ. Παίρνω σφάλμα στο iTunes ότι δεν μπορεί να επαναφέρει αυτό το iPhone. Γενικό σφάλμα δηλαδή. Καμία ιδέα κανείς;

#155   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/07/2023 - 12:02

Την αλλαγή στο Product Version την έκανες με κλειστό iTunes?

Όπως έχω πει, είναι μια μπακαλίστικη λύση και όχι ο κανόνας. Γι' αυτό πάντα κρατάς ξεχωριστό Backup αν θες να μπλέκεις με Beta.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#156   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2023 - 16:59

Με ανοιχτό νομίζω την εκανα. Δοκίμασα όμως κ επανεκκίνηση του iTunes μετά… με 3utools το έβλεπε iOS 17 backup ακόμα κ μετά την αλλαγή…Χρειάστηκε να αλλάξω και τον κωδικό της version για να το δει 16.6. Κι όμως πάλι δεν λειτούργησε. Το θέμα είναι ότι δεν μου βγάζει ένα σφάλμα προσδιορισμένο στο πρόβλημα, βγάζει γενικό δεν μπορεί να το επαναφέρει..

Σε όλη αυτή τη διαδικασία μπήκα γιατί ξαφνικά, μετά από επαναφορά όλων των ρυθμίσεων για πρόβλημα που είχα με Wi-Fi calling, δεν μου περνάει την κάρτα της εθνικής τράπεζας στο Apple Pay. Ενώ μου περνανε όλες ακόμα και 2η της εθνικής, η κυρία κάρτα μου δεν περνάει. Την καταχωρώ κανονικά, επιβεβαιώνεται από τράπεζα και στο τελευταίο βημα, που βγάζει για την επαλήθευση κάρτας, ενώ σε άλλες συσκευές εκεί μου βγάζει τον αριθμό μ κ το email να διαλέξω, όπως γινόταν κ σε αυτή τη συσκευή, εδώ δεν κάνει τπτ, περα από το σφάλμα που παίρνω.
Την καταχώρησα κανονικά στης συζύγου τη συσκευή. Σε εμένα δεν περνάει με τπτ. Αυτός ο λόγος της επιστροφής στο 16.6 αν κ λίγο στα γρήγορα που δοκίμασα με καθαρή εγκατάσταση να περάσω τη κάρτα στο Apple Pay, φαίνεται να κάνει το ίδιο θέμα.f8c0a5ce975881afbe831d010a544021.png

#157   MarkosMonk

MarkosMonk

iPH Member

• 253 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 29/07/2023 - 17:48

Με ανοιχτό νομίζω την εκανα. Δοκίμασα όμως κ επανεκκίνηση του iTunes μετά… με 3utools το έβλεπε iOS 17 backup ακόμα κ μετά την αλλαγή…Χρειάστηκε να αλλάξω και τον κωδικό της version για να το δει 16.6. Κι όμως πάλι δεν λειτούργησε. Το θέμα είναι ότι δεν μου βγάζει ένα σφάλμα προσδιορισμένο στο πρόβλημα, βγάζει γενικό δεν μπορεί να το επαναφέρει..

Σε όλη αυτή τη διαδικασία μπήκα γιατί ξαφνικά, μετά από επαναφορά όλων των ρυθμίσεων για πρόβλημα που είχα με Wi-Fi calling, δεν μου περνάει την κάρτα της εθνικής τράπεζας στο Apple Pay. Ενώ μου περνανε όλες ακόμα και 2η της εθνικής, η κυρία κάρτα μου δεν περνάει. Την καταχωρώ κανονικά, επιβεβαιώνεται από τράπεζα και στο τελευταίο βημα, που βγάζει για την επαλήθευση κάρτας, ενώ σε άλλες συσκευές εκεί μου βγάζει τον αριθμό μ κ το email να διαλέξω, όπως γινόταν κ σε αυτή τη συσκευή, εδώ δεν κάνει τπτ, περα από το σφάλμα που παίρνω.
Την καταχώρησα κανονικά στης συζύγου τη συσκευή. Σε εμένα δεν περνάει με τπτ. Αυτός ο λόγος της επιστροφής στο 16.6 αν κ λίγο στα γρήγορα που δοκίμασα με καθαρή εγκατάσταση να περάσω τη κάρτα στο Apple Pay, φαίνεται να κάνει το ίδιο θέμα.f8c0a5ce975881afbe831d010a544021.png

Φίλε μου, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μετά από 8 προσπάθειες το κατάφερα. Μάλλον φταίει η εθνική... κάτι γίνεται με την σύνδεση της με την απλ. Όλα έγιναν με καθαρή εγκατάσταση στην 16.6 απο την προηγούμενη έκδοση. Αυτό, το έκανε και στις 2 κάρτες που εχω στην εθνική. Τα ΟΤΠ μου τα έστελνε στην αρχή μετά απο 4 ώρες. 

#158   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2023 - 19:23

Για την επαναφορά του Backup, η αλλαγή πρέπει να γίνει με κλειστό iTunes.

Που όπως και να 'χει μπορεί να δεις προβλήματα στη πορεία.

LG8ISzO.gif

#159   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2023 - 19:39

Φίλε μου, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μετά από 8 προσπάθειες το κατάφερα. Μάλλον φταίει η εθνική... κάτι γίνεται με την σύνδεση της με την απλ. Όλα έγιναν με καθαρή εγκατάσταση στην 16.6 απο την προηγούμενη έκδοση. Αυτό, το έκανε και στις 2 κάρτες που εχω στην εθνική. Τα ΟΤΠ μου τα έστελνε στην αρχή μετά απο 4 ώρες.

Αδερφέ ακριβώς το ίδιο. Κι εμένα αρχικά μετά από 4 ώρες ερχόντουσαν. 10μμ δοκίμαζα 2-3πμ έσκαγαν μηνύματα ότι η συναλλαγή δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί, δεν βρέθηκε ο κωδικός εμπόρου κάτι τέτοιο… Τώρα κολλαει ακριβώς εκεί που δείχνω. Περνάει στο ρολόι κανονικα αλλά δεν περνάει στις συναλλαγές των pos. Δίνει απόρριψη. Στης γυναίκας όλα καλά.

Γι αυτό θέλω να γυρίσω στην 16.6 μπας κ στρώσει… Αν δεν τα καταφέρω με το restore του backup από 17 θα κάνω καθαρή εγκατάσταση. Αν κ το δοκίμασα κ πάλι δεν μου την πέρναγε… Εσυ επανέφερες από iCloud; Η καθαρή καθαρή εγκατάσταση;

Τελευταία επεξεργασία από: karasarinis, 29/07/2023 - 19:44

#160   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2023 - 19:47

Προβλέπω ξενύχτι πάλι κ σήμερα. Όχι τπτ άλλο. Είμαι στο εξοχικό με ένα mifi χωρίς σήμα κινητής και κοιτάω να βρω σήμα για να κατεβάσω ipsw. Να δοκιμάσω 16,5 αν υπογράφεται ακόμα; Πάντως iTunes και 3utools δεν έβλεπαν το backup σε 16,6 μόνο με αλλαγή του αρχείου info.plist στη γραμμή του 16.6. Ήθελε αλλαγή και το version number

#161   MarkosMonk

MarkosMonk

iPH Member

• 253 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2023 - 20:31

Αδερφέ ακριβώς το ίδιο. Κι εμένα αρχικά μετά από 4 ώρες ερχόντουσαν. 10μμ δοκίμαζα 2-3πμ έσκαγαν μηνύματα ότι η συναλλαγή δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί, δεν βρέθηκε ο κωδικός εμπόρου κάτι τέτοιο… Τώρα κολλαει ακριβώς εκεί που δείχνω. Περνάει στο ρολόι κανονικα αλλά δεν περνάει στις συναλλαγές των pos. Δίνει απόρριψη. Στης γυναίκας όλα καλά.

Γι αυτό θέλω να γυρίσω στην 16.6 μπας κ στρώσει… Αν δεν τα καταφέρω με το restore του backup από 17 θα κάνω καθαρή εγκατάσταση. Αν κ το δοκίμασα κ πάλι δεν μου την πέρναγε… Εσυ επανέφερες από iCloud; Η καθαρή καθαρή εγκατάσταση;

Την 2 ημέρα στρώσε και δούλεψε σωστά. Δεν το περίμενα. Όλα τα έκανα απο το το iTunes. έκανα εφεδρικό αντίγραφο και μετά πέρασα την 16.6 κανονικά. Στο τέλος επανέφερα το εφεδρικό. Μην μπεις στην διαδικασία να ξενυχτίσεις. Απλά, πέρνα την 16.6 κανονικά (όπως εγώ) και μετά κάνε προσπάθειες με την κάρτα. Ειναι πρόβλημα της Εθνικής. 

Γιατί αυτό, θα το έκανε και στις άλλες τράπεζες. 

#162   MarkosMonk

MarkosMonk

iPH Member

• 253 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2023 - 20:35

Νίκο, τι εννοείς πρέπει να γίνει με κλειστό το iTunes;

#163   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2023 - 18:22

Προβλέπω ξενύχτι πάλι κ σήμερα. Όχι τπτ άλλο. Είμαι στο εξοχικό με ένα mifi χωρίς σήμα κινητής και κοιτάω να βρω σήμα για να κατεβάσω ipsw. Να δοκιμάσω 16,5 αν υπογράφεται ακόμα; Πάντως iTunes και 3utools δεν έβλεπαν το backup σε 16,6 μόνο με αλλαγή του αρχείου info.plist στη γραμμή του 16.6. Ήθελε αλλαγή και το version number

Μόνο 16.5.1 και 16.6.

Καλό θα ήταν να μη μπλέκεις με το 3utools για το Backup.

Νίκο, τι εννοείς πρέπει να γίνει με κλειστό το iTunes;

Όταν κάνεις αλλαγές στο .plist του Backup για να το επαναφέρεις σε παλαιότερη έκδοση, πρέπει να μην είναι ανοιχτό το iTunes.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/07/2023 - 18:23

LG8ISzO.gif

#164   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2023 - 18:13

Μόνο 16.5.1 και 16.6.

Καλό θα ήταν να μη μπλέκεις με το 3utools για το Backup.

Όταν κάνεις αλλαγές στο .plist του Backup για να το επαναφέρεις σε παλαιότερη έκδοση, πρέπει να μην είναι ανοιχτό το iTunes.

Δυστυχώς δεν κατάφερα να περάσω το backup. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Άλλες usb, αλλά καλώδια τπτ. Όταν είναι σε iOS 17 όλα καλά. Κάνει το backup κομπλέ. Όταν πάω σε 16.6 ούτε backup δεν μπορεί να παρει βγάζοντας το ίδιο σφάλμα όπως το restore. ce7c12ef74c25b3c033541f1f5daec74.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: karasarinis, 31/07/2023 - 18:14

#165   christos1414

christos1414

iPH Contributor

• 1.762 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 31/07/2023 - 23:26

086140b0de3b91131d5ca2e8a415fc65.jpg
Διορθωτική ! Ν

Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk Pro