iOS 17 | iPadOS 17
Δημοσίευση 24/07/2023 - 15:26
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 25/07/2023 - 20:09
Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 28/07/2023 - 07:31
Δημοσίευση 28/07/2023 - 15:16
Δημοσίευση 29/07/2023 - 16:59
Σε όλη αυτή τη διαδικασία μπήκα γιατί ξαφνικά, μετά από επαναφορά όλων των ρυθμίσεων για πρόβλημα που είχα με Wi-Fi calling, δεν μου περνάει την κάρτα της εθνικής τράπεζας στο Apple Pay. Ενώ μου περνανε όλες ακόμα και 2η της εθνικής, η κυρία κάρτα μου δεν περνάει. Την καταχωρώ κανονικά, επιβεβαιώνεται από τράπεζα και στο τελευταίο βημα, που βγάζει για την επαλήθευση κάρτας, ενώ σε άλλες συσκευές εκεί μου βγάζει τον αριθμό μ κ το email να διαλέξω, όπως γινόταν κ σε αυτή τη συσκευή, εδώ δεν κάνει τπτ, περα από το σφάλμα που παίρνω.
Την καταχώρησα κανονικά στης συζύγου τη συσκευή. Σε εμένα δεν περνάει με τπτ. Αυτός ο λόγος της επιστροφής στο 16.6 αν κ λίγο στα γρήγορα που δοκίμασα με καθαρή εγκατάσταση να περάσω τη κάρτα στο Apple Pay, φαίνεται να κάνει το ίδιο θέμα.
Δημοσίευση 29/07/2023 - 17:48
Με ανοιχτό νομίζω την εκανα. Δοκίμασα όμως κ επανεκκίνηση του iTunes μετά… με 3utools το έβλεπε iOS 17 backup ακόμα κ μετά την αλλαγή…Χρειάστηκε να αλλάξω και τον κωδικό της version για να το δει 16.6. Κι όμως πάλι δεν λειτούργησε. Το θέμα είναι ότι δεν μου βγάζει ένα σφάλμα προσδιορισμένο στο πρόβλημα, βγάζει γενικό δεν μπορεί να το επαναφέρει..
Σε όλη αυτή τη διαδικασία μπήκα γιατί ξαφνικά, μετά από επαναφορά όλων των ρυθμίσεων για πρόβλημα που είχα με Wi-Fi calling, δεν μου περνάει την κάρτα της εθνικής τράπεζας στο Apple Pay. Ενώ μου περνανε όλες ακόμα και 2η της εθνικής, η κυρία κάρτα μου δεν περνάει. Την καταχωρώ κανονικά, επιβεβαιώνεται από τράπεζα και στο τελευταίο βημα, που βγάζει για την επαλήθευση κάρτας, ενώ σε άλλες συσκευές εκεί μου βγάζει τον αριθμό μ κ το email να διαλέξω, όπως γινόταν κ σε αυτή τη συσκευή, εδώ δεν κάνει τπτ, περα από το σφάλμα που παίρνω.
Την καταχώρησα κανονικά στης συζύγου τη συσκευή. Σε εμένα δεν περνάει με τπτ. Αυτός ο λόγος της επιστροφής στο 16.6 αν κ λίγο στα γρήγορα που δοκίμασα με καθαρή εγκατάσταση να περάσω τη κάρτα στο Apple Pay, φαίνεται να κάνει το ίδιο θέμα.
Φίλε μου, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μετά από 8 προσπάθειες το κατάφερα. Μάλλον φταίει η εθνική... κάτι γίνεται με την σύνδεση της με την απλ. Όλα έγιναν με καθαρή εγκατάσταση στην 16.6 απο την προηγούμενη έκδοση. Αυτό, το έκανε και στις 2 κάρτες που εχω στην εθνική. Τα ΟΤΠ μου τα έστελνε στην αρχή μετά απο 4 ώρες.
Δημοσίευση 29/07/2023 - 19:23
Για την επαναφορά του Backup, η αλλαγή πρέπει να γίνει με κλειστό iTunes.Με ανοιχτό νομίζω την εκανα. Δοκίμασα όμως κ επανεκκίνηση του iTunes μετά… με 3utools το έβλεπε iOS 17 backup ακόμα κ μετά την αλλαγή…Χρειάστηκε να αλλάξω και τον κωδικό της version για να το δει 16.6. Κι όμως πάλι δεν λειτούργησε. Το θέμα είναι ότι δεν μου βγάζει ένα σφάλμα προσδιορισμένο στο πρόβλημα, βγάζει γενικό δεν μπορεί να το επαναφέρει..
Που όπως και να 'χει μπορεί να δεις προβλήματα στη πορεία.
Δημοσίευση 29/07/2023 - 19:39
Αδερφέ ακριβώς το ίδιο. Κι εμένα αρχικά μετά από 4 ώρες ερχόντουσαν. 10μμ δοκίμαζα 2-3πμ έσκαγαν μηνύματα ότι η συναλλαγή δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί, δεν βρέθηκε ο κωδικός εμπόρου κάτι τέτοιο… Τώρα κολλαει ακριβώς εκεί που δείχνω. Περνάει στο ρολόι κανονικα αλλά δεν περνάει στις συναλλαγές των pos. Δίνει απόρριψη. Στης γυναίκας όλα καλά.Φίλε μου, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μετά από 8 προσπάθειες το κατάφερα. Μάλλον φταίει η εθνική... κάτι γίνεται με την σύνδεση της με την απλ. Όλα έγιναν με καθαρή εγκατάσταση στην 16.6 απο την προηγούμενη έκδοση. Αυτό, το έκανε και στις 2 κάρτες που εχω στην εθνική. Τα ΟΤΠ μου τα έστελνε στην αρχή μετά απο 4 ώρες.
Γι αυτό θέλω να γυρίσω στην 16.6 μπας κ στρώσει… Αν δεν τα καταφέρω με το restore του backup από 17 θα κάνω καθαρή εγκατάσταση. Αν κ το δοκίμασα κ πάλι δεν μου την πέρναγε… Εσυ επανέφερες από iCloud; Η καθαρή καθαρή εγκατάσταση;
Τελευταία επεξεργασία από: karasarinis, 29/07/2023 - 19:44
Δημοσίευση 29/07/2023 - 19:47
Για την επαναφορά του Backup, η αλλαγή πρέπει να γίνει με κλειστό iTunes.
Προβλέπω ξενύχτι πάλι κ σήμερα. Όχι τπτ άλλο. Είμαι στο εξοχικό με ένα mifi χωρίς σήμα κινητής και κοιτάω να βρω σήμα για να κατεβάσω ipsw. Να δοκιμάσω 16,5 αν υπογράφεται ακόμα; Πάντως iTunes και 3utools δεν έβλεπαν το backup σε 16,6 μόνο με αλλαγή του αρχείου info.plist στη γραμμή του 16.6. Ήθελε αλλαγή και το version number
Δημοσίευση 29/07/2023 - 20:31
Αδερφέ ακριβώς το ίδιο. Κι εμένα αρχικά μετά από 4 ώρες ερχόντουσαν. 10μμ δοκίμαζα 2-3πμ έσκαγαν μηνύματα ότι η συναλλαγή δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί, δεν βρέθηκε ο κωδικός εμπόρου κάτι τέτοιο… Τώρα κολλαει ακριβώς εκεί που δείχνω. Περνάει στο ρολόι κανονικα αλλά δεν περνάει στις συναλλαγές των pos. Δίνει απόρριψη. Στης γυναίκας όλα καλά.
Γι αυτό θέλω να γυρίσω στην 16.6 μπας κ στρώσει… Αν δεν τα καταφέρω με το restore του backup από 17 θα κάνω καθαρή εγκατάσταση. Αν κ το δοκίμασα κ πάλι δεν μου την πέρναγε… Εσυ επανέφερες από iCloud; Η καθαρή καθαρή εγκατάσταση;
Την 2 ημέρα στρώσε και δούλεψε σωστά. Δεν το περίμενα. Όλα τα έκανα απο το το iTunes. έκανα εφεδρικό αντίγραφο και μετά πέρασα την 16.6 κανονικά. Στο τέλος επανέφερα το εφεδρικό. Μην μπεις στην διαδικασία να ξενυχτίσεις. Απλά, πέρνα την 16.6 κανονικά (όπως εγώ) και μετά κάνε προσπάθειες με την κάρτα. Ειναι πρόβλημα της Εθνικής.
Γιατί αυτό, θα το έκανε και στις άλλες τράπεζες.
Δημοσίευση 29/07/2023 - 20:35
Για την επαναφορά του Backup, η αλλαγή πρέπει να γίνει με κλειστό iTunes.
Νίκο, τι εννοείς πρέπει να γίνει με κλειστό το iTunes;
Δημοσίευση 30/07/2023 - 18:22
Προβλέπω ξενύχτι πάλι κ σήμερα. Όχι τπτ άλλο. Είμαι στο εξοχικό με ένα mifi χωρίς σήμα κινητής και κοιτάω να βρω σήμα για να κατεβάσω ipsw. Να δοκιμάσω 16,5 αν υπογράφεται ακόμα; Πάντως iTunes και 3utools δεν έβλεπαν το backup σε 16,6 μόνο με αλλαγή του αρχείου info.plist στη γραμμή του 16.6. Ήθελε αλλαγή και το version number
Μόνο 16.5.1 και 16.6.
Καλό θα ήταν να μη μπλέκεις με το 3utools για το Backup.
Νίκο, τι εννοείς πρέπει να γίνει με κλειστό το iTunes;
Όταν κάνεις αλλαγές στο .plist του Backup για να το επαναφέρεις σε παλαιότερη έκδοση, πρέπει να μην είναι ανοιχτό το iTunes.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/07/2023 - 18:23
Δημοσίευση 31/07/2023 - 18:13
Δυστυχώς δεν κατάφερα να περάσω το backup. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Άλλες usb, αλλά καλώδια τπτ. Όταν είναι σε iOS 17 όλα καλά. Κάνει το backup κομπλέ. Όταν πάω σε 16.6 ούτε backup δεν μπορεί να παρει βγάζοντας το ίδιο σφάλμα όπως το restore.Μόνο 16.5.1 και 16.6.
Καλό θα ήταν να μη μπλέκεις με το 3utools για το Backup.
Όταν κάνεις αλλαγές στο .plist του Backup για να το επαναφέρεις σε παλαιότερη έκδοση, πρέπει να μην είναι ανοιχτό το iTunes.
Τελευταία επεξεργασία από: karasarinis, 31/07/2023 - 18:14
Δημοσίευση 31/07/2023 - 23:26
Διορθωτική ! Ν
Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk Pro
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες