Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

iOS 17 | iPadOS 17

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1617 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2023 - 15:55

Έχω κάνει backup Αν κάνω restore μετά θα τα έχω όλα εφόσον έκανα backup??? Επαναφορά δηλαδή από icloud....

Εφόσον έχεις Backup, ναι.

Αν και πρίν προχωρήσει, κάνει και μόνο του Backup στο iCloud.

Προσπαθώ να κάνω επαναφορά απ τον itunes. Έχω κατεβάσει το αρχείο αλλά όταν πατάω shift + restore και επιλέγω το αρχείο με το ios 17 δεν μου το ανοίγει, ενώ ένα παλιότερο αρχείο που έχω το φορτώνει κανονικά.

Βεβαιώσου πως έχεις τελευταία έκδοση iTunes (12.10.10).

Όχι αυτή απο το Store. Κατέβασε το .exe απο το Site της Apple.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 19/09/2023 - 16:03

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   drivtheod

drivtheod

iPH User

• 175 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/09/2023 - 16:41

Αυτό με το πόστερ σας δουλεύει ; Έκανα και εγώ και η σύζυγος και όταν Παίρνουμε ο ένας τον άλλον τηλέφωνο δεν εμφανίζεται το πόστερ αλλά μόνο η γκρι οθόνη.

#348   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 19/09/2023 - 16:44

Αυτό με το πόστερ σας δουλεύει ; Έκανα και εγώ και η σύζυγος και όταν Παίρνουμε ο ένας τον άλλον τηλέφωνο δεν εμφανίζεται το πόστερ αλλά μόνο η γκρι οθόνη.

Πρεπει να διαλεξεις αφισα οχι φωτογραφια επαφης.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#349   drivtheod

drivtheod

iPH User

• 175 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/09/2023 - 16:46

Που ακριβώς ρε αδερφέ είναι η επιλογή αυτή με έχει μπερδέψει

#350   nikos25k

nikos25k

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 19/09/2023 - 17:15

εσείς που κάνατε factory reset απο pc με καλωδιο χωρις backup δηλαδη setup as a new device κρατησε esim.

#351   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 19/09/2023 - 17:15

Που ακριβώς ρε αδερφέ είναι η επιλογή αυτή με έχει μπερδέψει

Μπαινεις επαφη/αλλαγες/φωτο/προσαρμογη/αφισα

#352   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 19/09/2023 - 18:43

ολοκληρωσα απροβληματιστα την αναβαθμιση στο iphone μου, την  αναβαθμιση, ομως :

δεν μπορω να την κανω στο ipad pro 9,7. Δεν εμφανιζεται ΟΤΑ αλλα ουτε και με καλωδιο στο itunes εμφανιζεται διαθεσιμη. Σταματα στην 16.6.1 Το περιεργο ειναι οτι στην συσκευη εμφανιζεται η επιλογη για ipadios 17 public beta και ειναι τικαρισμενη αλλα το ιος 17 για εγκατασταση οχι.

Δευτερο περιεργο. Στον ιδιο υπολογιστη με το ιδιο itunes αλλαζω το user id σε αυτο της γυναικας και συνδεω το 12 της για αναβαθμιση στο ios 17. εκει ενω αναγνωριζεται η συσκευη υπαρχει μονο επιλογη για setup as new η επαναφορα απο αντιγραφο απο τις δικες μου συσκευες ομως που εχει παρθει με το δικο μου id.

καθε βοηθεια δεκτη.

#353   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 19/09/2023 - 18:49

Ειναι ιδεα μου ή ..... οταν πχ στις γνωστοποιησεις βγαζεις τις ειδοποιησεις απο οθονη κλειδωματος και απο το κεντρο γνωστοποιησεων και απο το μπανερ, τοτε.... δεν κανει ηχο οταν ερθει μια ειδοποιηση. Φαινεται μονο η ταμπελα οτι πχ εχεις ενα mail. 

Ειχα ετσι το mail, ηταν το κινητο κλειδωμενο, εκανε εναν ηχο χωρις να αναψει η οθονη και ηξερα οτι εχω mail χωρις να δω το κινητο. 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#354   Psychosocial

Psychosocial

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2023 - 18:58

εσείς που κάνατε factory reset απο pc με καλωδιο χωρις backup δηλαδη setup as a new device κρατησε esim.

Παιζει να το χουν γραψει σε αυτο το τοπικ και 30 φορες. Ειδικα αυτος ο Νικος πρεπει να παρει τσατσαρα.....

#355   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2023 - 19:04

Εγω ειχα τις beta αλλα δεν μου εβγαλε αναβαθμιση. Πρεπει να κανω κατι; Η δεν χρειαζεται update;

#356   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2023 - 19:16

ολοκληρωσα απροβληματιστα την αναβαθμιση στο iphone μου, την  αναβαθμιση, ομως :

δεν μπορω να την κανω στο ipad pro 9,7. Δεν εμφανιζεται ΟΤΑ αλλα ουτε και με καλωδιο στο itunes εμφανιζεται διαθεσιμη. Σταματα στην 16.6.1 Το περιεργο ειναι οτι στην συσκευη εμφανιζεται η επιλογη για ipadios 17 public beta και ειναι τικαρισμενη αλλα το ιος 17 για εγκατασταση οχι.

Δευτερο περιεργο. Στον ιδιο υπολογιστη με το ιδιο itunes αλλαζω το user id σε αυτο της γυναικας και συνδεω το 12 της για αναβαθμιση στο ios 17. εκει ενω αναγνωριζεται η συσκευη υπαρχει μονο επιλογη για setup as new η επαναφορα απο αντιγραφο απο τις δικες μου συσκευες ομως που εχει παρθει με το δικο μου id.

καθε βοηθεια δεκτη.

μολις συνειδητοποισα πως το ipad μου πλεον δεν υποστηριζεται στο 17.

παραμενει το δευτερο ερωτημα για το 12 και να προσθεσω το αν υπαρχει τροπος να επαναφερεις απο αντιγραφο μεσω itunes, οπου το αντιγραφο ειναι αποθηκευμενο στο icloud.

#357   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2023 - 19:18

Εγω ειχα τις beta αλλα δεν μου εβγαλε αναβαθμιση. Πρεπει να κανω κατι; Η δεν χρειαζεται update;

Αν έχεις την RC που δόθηκε πρίν καμιά βδομάδα, έχει ίδιο Build Number. Είναι ουσιαστικά ίδια έκδοση.

Αν πάλι θες για κάποιο λόγο να περάσεις τη χθεσινή επίσημη, με Restore.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#358   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2023 - 19:18

Αν έχεις την RC το πιο πιθανό είναι να έχει την ίδια version με την επίσημη. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

#359   donasp

donasp

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:donasp

Δημοσίευση 19/09/2023 - 19:35

Έχω πρόβλημα με την αυτοσυμπλήρωση των συνθηματικών στο Safari. Πάω ρυθμίσεις-συνθηματικά και δεν μου έχει την επιλογή Autofill Passwords. Το έχει κάνεις άλλος αυτό το πρόβλημα ?

#360   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2023 - 20:16

Η έκδοση μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα όπως ποτέ δεν είχα και στο παρελθόν από εποχή 6s plus που θυμάμαι, όλες ΟΤΑ. Τώρα αν έχετε την όρεξη και τον χρόνο να ασχολείστε με καλώδια κτλ οκ δεν είναι κακό, αλλά ούτε κακό είναι ΟΤΑ, ταπεινή μου γνώμη
Τώρα στα του iOS17 περίμενα μετά από τόσα χρόνια κάτι να είχε αλλάξει βρε παιδί μου στο σχεδιασμό έστω για το και καλά.. Καλά τα emojis κτλ για όποιον τα χρησιμοποιεί για τους υπόλοιπους δεν λέει και κάτι..
Το stand by κατά τη φόρτιση ωραίο δε λέω αλλά αν δεν υποστηρίζει η συσκευή aod είναι άχρηστο
Τέλος αυτά τα animations στη μουσική άφαντα..

Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 19/09/2023 - 20:17

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;