iOS 17 | iPadOS 17
Δημοσίευση 30/10/2023 - 20:23
«Sorry αλλά δε κατέω καθόλ»
Ad
Δημοσίευση 31/10/2023 - 00:28
Κατά το restore & upgrade , θα έχω κάποιο θέμα με την esim ?
Γενικά να προσέξω κατι με την esim ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 31/10/2023 - 13:26
Να προσέξεις μόνο αν έχεις COSMOTE eSIM , να μην διαγράψεις το προφίλ η αν αλλάξεις συσκευή θα πρέπει να βγάλεις πάλι καινούριο κωδικό γιατί η κοσμοτε δεν σε αφήνει να το μεταφέρεις !Σήμερα έβαλα πρώτη φορά esim .
Κατά το restore & upgrade , θα έχω κάποιο θέμα με την esim ?
Γενικά να προσέξω κατι με την esim ?
Ειμαι στο εξωτερικό έχω εδώ και μια βδομάδα το 15ΠΜ που έχω παραλάβει και ακόμα με το 13 ΠΜ γιατί υπάρχει ολόκληρη διαδικασία για να παραλάβω την eSIM για να σκανάρω τον κωδικό στην νέα συσκευή!
Αλλά όπως είπαν πάντως στην ίδια συσκευή με Restore και και τέτοια δεν χάνεται , σε ρωτάει αν θέλεις να κρατήσεις το προφίλ της eSIM !
Δημοσίευση 31/10/2023 - 18:02
Δημοσίευση 31/10/2023 - 18:36
βονταφον έχω . Άρα θα χρειαστεί επίσκεψη σε κατάστημα μόνο αν αλλάξουμε στο μέλλον συσκευή ? Η ούτε εκεί ?(εφόσον έχω το qr της esim)Να προσέξεις μόνο αν έχεις COSMOTE eSIM , να μην διαγράψεις το προφίλ η αν αλλάξεις συσκευή θα πρέπει να βγάλεις πάλι καινούριο κωδικό γιατί η κοσμοτε δεν σε αφήνει να το μεταφέρεις !
Ειμαι στο εξωτερικό έχω εδώ και μια βδομάδα το 15ΠΜ που έχω παραλάβει και ακόμα με το 13 ΠΜ γιατί υπάρχει ολόκληρη διαδικασία για να παραλάβω την eSIM για να σκανάρω τον κωδικό στην νέα συσκευή!
Αλλά όπως είπαν πάντως στην ίδια συσκευή με Restore και και τέτοια δεν χάνεται , σε ρωτάει αν θέλεις να κρατήσεις το προφίλ της eSIM !
Δημοσίευση 31/10/2023 - 20:33
βονταφον έχω . Άρα θα χρειαστεί επίσκεψη σε κατάστημα μόνο αν αλλάξουμε στο μέλλον συσκευή ? Η ούτε εκεί ?(εφόσον έχω το qr της esim)
Για Vodafone δεν χρειάζεται κάτι. Αν αλλάξεις συσκευή, απλά ξανασκανάρεις το QR code της esim (αφού πρώτα σβήσεις από το παλιό την esim) και θα παίξει αμέσως. Το έκανα εγω από 14 σε 15 και έπαιξε άψογα. Απλά να ξέρεις αν στο παλιό τηλέφωνο είχες αλλάξει το pin της esim, δεν ισχύει στο καινούργιο. Την πρώτη φορά θα βάλεις το Pin που είχε πάνω στο καρτελάκι, και μετά το αλλάζεις πάλι μέσα από το τηλέφωνο.
Δημοσίευση 31/10/2023 - 23:15
βονταφον έχω . Άρα θα χρειαστεί επίσκεψη σε κατάστημα μόνο αν αλλάξουμε στο μέλλον συσκευή ? Η ούτε εκεί ?(εφόσον έχω το qr της esim)
Για Vodafone δεν χρειάζεται κάτι. Αν αλλάξεις συσκευή, απλά ξανασκανάρεις το QR code της esim (αφού πρώτα σβήσεις από το παλιό την esim) και θα παίξει αμέσως. Το έκανα εγω από 14 σε 15 και έπαιξε άψογα. Απλά να ξέρεις αν στο παλιό τηλέφωνο είχες αλλάξει το pin της esim, δεν ισχύει στο καινούργιο. Την πρώτη φορά θα βάλεις το Pin που είχε πάνω στο καρτελάκι, και μετά το αλλάζεις πάλι μέσα από το τηλέφωνο.
Στην Vodafone, μπαίνεις με wifi και κατεβάζεις το app της, εκεί κάνοντας είσοδο με τα στοιχεία σου σου έχει να κατεβάσεις το προφίλ της e-sim σου εκ νέου...
(προς το παρόν, κάνουν κάτι εργασίες και λέει για κάποιο διάστημα γίνεται από το κατάστημα μόνο, αλλά το έχω δοκιμάσει αυτό με το 12 ProMax που έχω τώρα)
Δημοσίευση 01/11/2023 - 14:09
https://www.iclarifi...xes-wifi-issues
Μπορεί να μην περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο για το πρόβλημα του WiFi...
Δημοσίευση 01/11/2023 - 14:27
Εντάξει θα φτιάξουν αυτό και θα χαλάσουν άλλα 10 διαφορετικά πραγματα. Δεν αγχωνόμαστεhttps://www.iclarifi...xes-wifi-issues
Μπορεί να μην περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο για το πρόβλημα του WiFi...
Δημοσίευση 02/11/2023 - 16:40
σήμερα πήγα να ανοίξω την πίσω κάμερα στο 13 και εμφάνισε το πάγωμα που διάβαζα ότι γίνονταν κατά καιρούς σε διάφορες εκδόσεις του ios
έχω 17.1 και έβαλα έξτρα εφαρμογή, την Pro Cam και δουλεύει..... τι έχει γίνει, φταίει η εφαρμογή της apple!!
δεν έχω βγάλει άκρη από τα αναγραφόμενα κατά καιρούς στο forum της apple
Δημοσίευση 05/11/2023 - 14:21
Δημοσίευση 07/11/2023 - 00:55
Δημοσίευση 07/11/2023 - 10:30
Για το ρολόι που εκεί η κατάσταση είναι ακόμα πιο αστεία, το έχουν αναγνωρίσει και ετοιμάζεται Fix.
Αρκετός κόσμος έχει δει διαφορά με τη 10.2 παρόλο που είναι Beta.
Δημοσίευση 07/11/2023 - 13:04
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες