Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

iOS 17 | iPadOS 17

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1617 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#871   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/11/2023 - 10:40

Παιδες ξεκιναω με 80% μπαταρια το πρωι για δουλεια το 15 pro max, και στις 19.30 εχω φτασει 20% με κανονικη χρηση! Μαυρο χαλι με ολες τις beta μεχρι τωρα. Εχω την 17.2 τωρα πανω. Τωρα που γραφω εχω 66%.

Περιμένεις με Beta να έχεις καλή αυτονομία?
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#872   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/11/2023 - 10:52

Περιμένεις με Beta να έχεις καλή αυτονομία?

Και με beta και με κανονικες εκδοσεις χάλια η μπαταρια

#873   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 10/11/2023 - 11:00

Πάντως ρε παιδιά διαβάζοντας όλα αυτά τα παράπονα αναρωτιέμαι γιατί ακόμη είμαι με την Apple.

#874   YpNoS

YpNoS

iPH newbie

• 82 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2023 - 11:12

Πάντως ρε παιδιά διαβάζοντας όλα αυτά τα παράπονα αναρωτιέμαι γιατί ακόμη είμαι με την Apple.

Γιατί έχεις τη δική σου γνώμη;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#875   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/11/2023 - 11:57

Και με beta και με κανονικες εκδοσεις χάλια η μπαταρια

Μωρε ναι, και στις δυο περιπτώσεις σκ@τά είναι.

Με τις Beta όμως λίιιιγο παραπάνω απο το σύνηθες, μιας και το κομμάτι "μπαταρία" δε γίνεται Optimized.

Και η γενικότερη συμπεριφορά τους.

Πήγαινε σε Stable έκδοση και κάνε υπομονή. Η γκρίνια για τις Beta και ειδικά αν δεν κάνεις και Feedback, δεν έχει νόημα.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#876   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2023 - 16:31

Προσωπικα αν εχανα 60% μπαταρια σε τοσο διαστημα με μια συσκευη σαν το Max το τελευταιο που θα κατηγορουσα θα ηταν το λειτουργικο.

#877   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/11/2023 - 17:24

Προσωπικα αν εχανα 60% μπαταρια σε τοσο διαστημα με μια συσκευη σαν το Max το τελευταιο που θα κατηγορουσα θα ηταν το λειτουργικο.

Θέλεις να μας εξηγήσεις τι εννοείς;;

.

#878   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2023 - 18:49

Θέλεις να μας εξηγήσεις τι εννοείς;;

.

Αν ηταν θεμα λειτουργικου θα ειχε γινει τριτος παγκοσμιος απο τα παραπονα εκατ χρηστων.Πιθανολογω λοιπον οτι επειδη τελευταια τα iOS γινονται ολο και πιο συνθετα, περιπλοκα, οπως θες πες το, λογω προσθεσης αρκετων "feautures" συν οτι σχεδον ολες οι εφαρμογες εχουν αποκτησει βαρος και μεγεθος,λογικο μου φαινεται να υπαρχει μια προβληματικη συμβιωση που εχει αντικτυπο στη μπαταρια.Συνεχομενα updates ενθεν και ενθεν ωστε να μειωθουν οι συνεπειες  και τελικα καποιοι χρηστες εχουν σοβαρο θεμα

Εν τελει και για να μην το κουραζουμε.Καθαρη εγκατασταση λειτουργικου χωρις επαναφορα backup συν καποια settings που εχουν προταθει εδω ωστε να μην καταναλωνετα εξτρα μπαταρια χωρις λογο...και βλεπεις.

Αυτο θα εκανα εγω.Εκτος και αν ολοι με iphone 15 εχουν τετοιο τρελλο draining οποτε παω πασο

#879   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/11/2023 - 19:03

Αν ηταν θεμα λειτουργικου θα ειχε γινει τριτος παγκοσμιος απο τα παραπονα εκατ χρηστων.Πιθανολογω λοιπον οτι επειδη τελευταια τα iOS utures" συν οτι Εκτος και αν ολοι με iphone 15 εχουν τετοιο τρελλο draining οποτε παω πασο

Με μπερδέψεις στο πρώτο post σου , αλλά τελικά κατέληξες ότι φταίει το λειτουργικό....
Και θα συμφωνήσω με τα χίλια, με την παραπάνω ανάλυση σου...

Εγώ μπορεί να μην έχω drain (χτύπα ξύλο), αλλά σε κάθε νέο IOS ή κατέβασμα του backup, μου βγάζει τα τελευταία έτη διαφορά κουφά, με ασυμβατότητες και ρυθμίσεις, που πριν έτρεχαν κανονικά....

Όντως προσφέροντας κάθε χρόνο όλο και περισσότερα, το λειτουργικό αποκτά μεγαλύτερο όγκο, οι δυνατότητες και οι συσχετισμοί με άλλες εφαρμογές πληθαίνουν και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε....

Οι πιθανότητες πλέον κάτι να μην κάτσει καλά έχουν αυξηθεί...
.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 10/11/2023 - 19:07

#880   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2023 - 20:03

Εγώ πάντως είμαι με 1μιση ώρα Sot αυτή την στιγμή από της 7 το πρωί και 88% μπαταρία.
Και τις μέρες που θα τύχει να το λιώσω με την δουλειά βγάζω τη μέρα με 6 ώρες sot και κοντά στο 50% μπαταρία.
Κορυφή στην αυτονομία με δεύτερο το 13PM και τρίτο το 11PM.
Ούτε ασχολούμαι με τρόπους φόρτισης, ούτε κλείνω τίποτα (AOD μόνο γιατί έχω το ρολόι), ούτε χάνω τον χρόνο μου με restore, wipes κλπ.

Οπότε ίσως είναι θέμα συσκευής ή χρήσης αν κάποιος έχει θέματα με αυτονομία, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

#881   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.441 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2023 - 20:16

Σε 13PM έχω αυτά μέχρι την ώρα του ποστ 20:16
7d35643cc084ae97e0eb413d4bbd88ac.jpg

#882   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2023 - 10:21

Παιδιά εάν αλλάξει το πρόγραμμμα στο iCloud+ και πάει σε χαμηλότερο αποθηκευτικό χώρο, θα χαθούν από την συσκευή τα δεδομένα που υπολείπονται του νέου προγράμματος ή απλά όταν γίνει back up θα πάρει λιγότερα δεδομένα;

Για παράδειγμα εάν από το πρόγραμμα 50GB πάει σε 5GB, τα χαθούν άμεσα δεδομένα από την συσκευή ή απλά θα κάνει μικρότερο back up;

Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 11/11/2023 - 10:25

#883   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 11/11/2023 - 10:33

Αν θυμαμαι καλα, εχεις 30 μερες μετα την αλλαγη για να τραβηξεις τα δεδομενα που υπερβαινουν το νεο οριο.. Δλδ αν εχεις τωρα 40GB (σε προγραμμα 50GB) και το νεο σου ειναι τα 5GB, νομιζω εχεις 30 μερες να τραβηξεις αυτα τα 35GB που θα ειναι εκτος του προγραμματος.

Οσον αφορα τη δευτερη ερωτηση, πρωτον δεν θα μπορεσει να παρει backup λογω γεματου χωρου και δευτερον επισης θα διαγραφουν τα δεδομενα μετα τις 30 μερες που υπερβαινουν το οριο.

Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 11/11/2023 - 10:35

#884   Grisos

Grisos

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 11/11/2023 - 12:00

Καλημέρα στην παρέα,

Με 13 pro πάντως και 17.1.1 δεν έχω κανένα παράπονο. Με 91% υγεία το 20-90% με βγάζει 30ωρο με την χρήση που του κάνω με 4G όμως καθώς δεν βλέπω λόγο για 5G. Κανένα από τα τόσα προβλήματα που διαβάζω με 14αρια και 15αρια. Το μόνο πρόβλημα έχει να κάνει το apple kb που μερικές φορές, ανεξάρτηατα από την εφαρμογή, ανεβάζει τυχαία την ένταση. Δεν έχω βρει κάποιο μοτίβο συγκεκριμένο και το έχω αποδεχτεί. Άλλες λύσεις που έχω δοκιμάσει τις έβγαλα. 

#885   rs280ps

rs280ps

iPH Enthousiast

• 459 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 12/11/2023 - 09:33

Κ εγώ μπορώ να πω πως με το 17.1.1 έστρωσε κατά πολύ η μπαταρία σε 14PM

Ad

Ad

Team