Κ εγώ μπορώ να πω πως με το 17.1.1 έστρωσε κατά πολύ η μπαταρία σε 14PM
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και το δικό μου 15 Pro είναι εντυπωσιακά καλύτερα.
Δημοσίευση 12/11/2023 - 10:52
Δημοσίευση 12/11/2023 - 19:39
Καλησπερα σε ολους, κατοχος 13 pro max, ειμαι στην 16.7.2. , αμφιταλαντευομαι ακομα αν πρεπει να προχωρησω στην 17,αλλοι λενε προχωρα, αλλοι οχι γιατι εχει θεματα ακομα.
Οι φιλοι που εχουν την ιδια συσκευη και εχουν περασει την 17,παρατηρουν καποια δυσλειτουργια η ολα ειναι οκ και να προχωρησω στην αναβαθμιση?
Απο αποψη μπαταριας πως παει με την 17?
Τελευταία επεξεργασία από: jkidd13, 12/11/2023 - 19:39
Δημοσίευση 13/11/2023 - 00:03
Δημοσίευση 13/11/2023 - 00:24
Εφοσον εχεις ορισει το google σαν μηχανη αναζητησης νομιζω οτι θα χρησιμοποιουνται οι χαρτες της Google
Για ψαξε και αυτη την εφαρμογη Mapper for Safari μηπως και κανει αυτο που θες
Δημοσίευση 13/11/2023 - 00:39
Με 17.1 και 17.1.1 το ποσοστό της μπαταρίας έπεσε στο 93%. 14PM
Τελευταία επεξεργασία από: dandri, 13/11/2023 - 00:39
Δημοσίευση 13/11/2023 - 10:27
Μιας και πέρασε στα ψιλά και ίσως κάποιοι έχουν ξαχάσει το περίφημο "Sideloading".
To πιο ενδιαφέρον Update των τελευταίων χρόνων? Ω ΝΑΙ.
iOS 17.2 hints at Apple moving towards letting users sideload apps from outside the App Store
iOS 17.2 has a new public framework called “Managed App Distribution.” While our first thought was that this API would be related to MDM solutions for installing enterprise apps (which is already possible on iOS), it seems that Apple has been working on something more significant than that.
By analyzing the new API, we’ve learned that it has an extension endpoint declared in the system, which means that other apps can create extensions of this type. Digging even further, we found a new, unused entitlement that will give third-party apps permission to install other apps. In other words, this would allow developers to create their own app stores.
The API has basic controls for downloading, installing, and even updating apps from external sources. It can also check whether an app is compatible with a specific device or iOS version, which the App Store already does. Again, this could easily be used to modernize MDM solutions, but here’s another thing.
Δημοσίευση 13/11/2023 - 10:30
Εφοσον εχεις ορισει το google σαν μηχανη αναζητησης νομιζω οτι θα χρησιμοποιουνται οι χαρτες της Google
Για ψαξε και αυτη την εφαρμογη Mapper for Safari μηπως και κανει αυτο που θες
Thanks, το αγόρασα αλλά παρόλο που το ενεργοποίησα κι έχω δώσει όλα τα permissions συνεχίζει να μου ανοίγει τις τοποθεσίες από το search του Google με τα Google Maps αντί για Apple Maps.
Λειτουργεί κανονικά σε εσένα;
Δημοσίευση 13/11/2023 - 14:17
Δημοσίευση 13/11/2023 - 15:30
Περίεργο bug , στο IOS 17.1.1
Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω το εξής παράξενο, όταν μπαίνω στο app store από το κινητό και πατάω επάνω δεξιά στον λογαριασμό μου για να δω τις εφαρμογές που πιθανόν να θέλουν update, αντί να λέει την λέξη done επάνω δεξιά, εμφανίζεται η λέξη “Selesai” Indonesian !!!
Να σημειώσω ότι η γλώσσα που έχω επιλέξει στο κινητό είναι English uk , με πληκτρολόγια English US, Greek, English UK, Emoji
Συμβαίνει μόνο σε μένα ? κάποιο μυστικό μήνυμα της apple ?
Δημοσίευση 13/11/2023 - 16:36
Καλησπερα στην Παρεα, το ταπεινο iwatch 3 series θα δουλεψει στο 17 η" να μεινω στο 16.7.2.
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 13/11/2023 - 18:03
Thanks, το αγόρασα αλλά παρόλο που το ενεργοποίησα κι έχω δώσει όλα τα permissions συνεχίζει να μου ανοίγει τις τοποθεσίες από το search του Google με τα Google Maps αντί για Apple Maps.
Λειτουργεί κανονικά σε εσένα;
δεν το εχω για να ξερω,απλα πριν καναδυο χρονια το ειχε παρει το ματι μου.
Permissions να δοκιμαζες να τα κλεισεις, reboot, ανοιγμα παλι και να δωσεις μονιμα αδεια και οχι ask?
Δημοσίευση 13/11/2023 - 21:38
Περιμένω feedback, έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά αρνείται να δουλέψει.Θα δοκιμάσω και εγώ το mapper να δω αν δουλεύει. Το πολύ πολύ να κάνουμε refund
Ναι, ναι, όλα αυτά τα έχω κάνει εις διπλούν τριπλούν.δεν το εχω για να ξερω,απλα πριν καναδυο χρονια το ειχε παρει το ματι μου.
Permissions να δοκιμαζες να τα κλεισεις, reboot, ανοιγμα παλι και να δωσεις μονιμα αδεια και οχι ask?
Τελευταία επεξεργασία από: billviper, 13/11/2023 - 21:39
Δημοσίευση 13/11/2023 - 22:16
Ναι, τα έχω κάνει όλα αυτά.Για διαβασε και εδω αν και μπορει ηδη να το εχεις δει. Υποψιαζομαι οτι αν ο τυπος εχει καιρο να το αναβαθμισει ισως η google να το παρακαμπτει. Υποθεση κανω οποτε αν δεις οτι δεν σου απανταει καν ζητα refund και μην χαλας τη ζαχαρενια σου
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες