Βγήκε μόλις update στο viber .
Δείτε μήπως διορθώσει κάτι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το viber. Μου ερχονται γνωστοποιήσεις «Έχετε μήνυμα viber». Κάποια λύση ;
Δημοσίευση 18/01/2024 - 23:22
Βγήκε μόλις update στο viber .
Δείτε μήπως διορθώσει κάτι
Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το viber. Μου ερχονται γνωστοποιήσεις «Έχετε μήνυμα viber». Κάποια λύση ;
Δημοσίευση 20/01/2024 - 08:20
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 20/01/2024 - 13:21
Καλημέρα παιδιά.
Έχω αγορασμένο το ad guard κ μου κόβει δυο πράγματα.
Πρώτο κ σημαντικό, μου κόβει από τις αυτοματοποιημένες συντομεύσεις το να ανοίγει το WiFi κ να μου κλείνει την έξυπνη πρίζα.
Όταν το ad guard είναι ανοιχτό δεν παίζει η συντόμευση.
Δεύτερο, όταν το ad guard είναι ανοιχτό, δεν παίζει η εφαρμογή για το gps tracker των αυτοκινήτων.
Η φάση είναι ότι δεν μου τα βγάζει σαν block list.
Είναι allow.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 20/01/2024 - 15:43
Τελευταία επεξεργασία από: cretan, 20/01/2024 - 15:45
Δημοσίευση 21/01/2024 - 11:02
Ρίξτε και μια μάτι στο controlD, εμένα με έχει βολέψει αφάνταστα και αν το βάλεις στο router ουσιαστικά ξεγνοιάζεις από τις διαφημίσεις σε όλες τις συσκευές σου. Υπ όψιν υπάρχει και promo για 5 έτη με τιμή χώμα
Εμένα το πρόβλημα μου είναι άλλο: είναι ιδέα μου ή ρουφάει τη μπαταρία σαν ζουμί όταν ακούς μουσική σε Bluetooth ηχείο;
To controlD πως το βάζεις στο router ;
Δημοσίευση 21/01/2024 - 11:04
Το πρόβλημα στο viber το έλυσα με reset στο router.
Δημοσίευση 21/01/2024 - 22:22
Έχει οδηγό για τις γνωστές μάρκες και έναν generic για τα υπόλοιπα. Εγώ που έχω Fritz χρησιμοποίησα τον generic. Επίσης αν κάνεις συνδρομή στο plus μπορείς να κάνεις spoof την ip σου και να φαίνεσαι από άλλη τοποθεσία όπως με ένα vpn. Ρίξε μια μάτια, κάνε ένα μήνα δοκιμαστική συνδρομή και δες αν σε βολεύειTo controlD πως το βάζεις στο router ;
Τελευταία επεξεργασία από: cretan, 21/01/2024 - 22:23
Δημοσίευση 22/01/2024 - 14:44
Έστω ότι σε μια επαφή έχουμε καταχωρημένα περισσότερους του ενός τηλεφωνικούς αριθμούς.
Έστω ότι έχουμε μια eSim και μια κανονικά κάρτα sim στο κινητό.
Είναι δυνατόν να προ-επιλέξουμε η κλήση κάποιων αριθμών της επαφής να γίνεται από τη μία sim και των υπολοίπων από την άλλη;
Δημοσίευση 22/01/2024 - 16:50
Έστω ότι σε μια επαφή έχουμε καταχωρημένα περισσότερους του ενός τηλεφωνικούς αριθμούς.
Έστω ότι έχουμε μια eSim και μια κανονικά κάρτα sim στο κινητό.
Είναι δυνατόν να προ-επιλέξουμε η κλήση κάποιων αριθμών της επαφής να γίνεται από τη μία sim και των υπολοίπων από την άλλη;
Δημοσίευση 22/01/2024 - 20:07
release iOS 17.3
Δημοσίευση 22/01/2024 - 20:15
Release για τη 17.3. Θυμίζουμε πως το πιο βασικό χαρακτηριστικό που έρχεται να προσθέσει είναι το Stolen Device Protection.
Με τη 17.3 η Apple επεκτείνει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων της συσκευής σε περίπτωση κλοπής προσθέτοντας το "Stolen Device Protection". Το νέο χαρακτηριστικό ουσιαστικά εν/ποιεί τη χρήση των Face iD/Touch iD για την αλλαγή συγκεκριμένων ρυθμίσεων. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν καταφέρει κάποιος να έχει πρόσβαση τση συσκευή με τη χρήση του Passcode, θα χρειαστεί να προσπεράσει το επιπλέον Layer ασφαλείας για να κάνει αλλαγές.
Πιο αναλυτικά, η χρήση των Face iD/Touch iD για τυχόν αλλαγές αφορά τα:
• Πληρωμές απο Safari
• Απεν/ποίηση του Lost Mode
• Εμφάνιση κωδικών στο iCloud Keychain
• Για τη χρήση του "Erase All Content and Settings"
• Για αλλαγές στο Wallet
• Για το σετάρισμα νέας συσκευής
• Προσθήκη/αφαίρεση προσώπου/δαχτύλου μέσα απο το αντίστοιχο στις ρυθμίσεις
• Απεν/ποίηση του Find My
• Απεν/ποίηση του Stolen Device Protection
• Αλλαγή του κωδικού στο Apple iD
• Αλλαγή του Passcode
• Αλλαγές στο λογ/σμό για αφαίρεση η προσθήκη συσκευής που έχετε ορίσει ως έμπιστη,
• Αλλαγές στο λογ/σμό για αφαίρεση η προσθήκη ενός έμπιστου τηλ. αριθμού
• Αλλαγές στο λογ/σμό για αφαίρεση η προσθήκη των Recovery Ke και Recovery Contact
* Για όσους είναι ήδη με τη 1η Beta, το βρίσκουμε απο ρυθμίσεις - Face iD & Passcode (ή Touch iD) - Stolen Device Protection.
Δημοσίευση 22/01/2024 - 20:32
Λίγο μπερδεμα το βλέπω και δεν ξέρω αν δημιουργεί πιο πολλά προβλήματαRelease για τη 17.3. Θυμίζουμε πως το πιο βασικό χαρακτηριστικό που έρχεται να προσθέσει είναι το Stolen Device Protection.
Δημοσίευση 22/01/2024 - 20:54
Release για τη 17.3. Θυμίζουμε πως το πιο βασικό χαρακτηριστικό που έρχεται να προσθέσει είναι το Stolen Device Protection.
Εγώ προσπάθησα να κάνω το update μέσω macbook restore & update αλλά δε μου το εμφανίζει. Λέει πως η τελευταία έκδοση είναι η 17.2.1 που ήδη έχω.
Δημοσίευση 22/01/2024 - 20:59
ΟΤΑ εμφανίζεται κανονικά.Εγώ προσπάθησα να κάνω το update μέσω macbook restore & update αλλά δε μου το εμφανίζει. Λέει πως η τελευταία έκδοση είναι η 17.2.1 που ήδη έχω.
Δημοσίευση 22/01/2024 - 21:00
ΟΤΑ εμφανίζεται κανονικά.
Sent from my iPad using Tapatalk
OTA ναι, αλλά προσωπικά κάνω όλα τα update με restore.
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες