To μόνο που μπορείς να πείς οτο τρώει το περισσότερο χρόνο είναι το κατέβασμα των εφαρμογών και να συνδεθείς ξανά σε κάθε μια απο αυτές.
Δεν είναι λίγες σίγουρα. Απλά είναι το κλασικό που έχεις πόσες στη συσκευή και καταλήγεις να χρησιμοποιείς 10-20.
'Οπως επίσης και τα Automations που έχω απο Shortcuts.
Απο ρυθμίσεις θα μπω σε κάθε ένα Section ξεχωριστά και θα κάνω τις αλλαγές που θέλω.
Στα τόσα χρόνια όλα είναι συγκεκριμένα, ξέρω τι θέλω να αλλάξω, δε χρειάζομαι Screenshots κτλ.
Επίσης μιας και τα τελευταία χρόνια οι εκδόσεις είναι επιεικώς σκ@τά, δεν περνάω όλα τα Updates που δίνονται.
Μόνο αν πρίν έχω κάποιο σοβαρό θέμα, ή αν ξέρω πως η νέα έκδοση είναι συνολικά καλύτερη απο αυτή που υπάρχει στη συσκευή.
Εμείς που έχουμε ζήσει εποχές JB που κάθε τρείς και λίγο κατέληγες σε Restore με κάθε λογής Error, πλεόν φαίνεται η διαδικασία αστεία.
Θα το ξαναπώ για να μη παρεξηγούμαι. Το οτι εγώ επιλέγω για το Χ, Ψ λόγο να κάνω Restore με Set Up As New, δε σημαίνει πως είναι ο κανόνας και έτσι πρέπει να γίνεται..
Ο καθένας θα κάνει αυτό που τον βολεύει και εξυπηρετεί. Εγώ μπορεί να έχω τη διαθέση και τον χρόνο, άλλος όχι.