Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 15/Plus & 15 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
888 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/10/2023 - 16:05

Για τζαμάκι σε iPhone 15 Pro Max τι προτείνεται ; Torras ;

Flolab !

Βγήκε η revised version? Γιατί η πρώτη δεν πατάει καλά στις άκρες της οθόνης, και το τραγικό customer care τους λέει όποιος θέλει πρέπει να το αγοράσει εξαρχής. Ούτε refund, ούτε discount, ούτε τίποτα!!

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 11/10/2023 - 20:01

Έριξα και μία παραγγελία στη YMW leather.. Για να δούμε.

#153   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 11/10/2023 - 20:32

Πάντως, θεωρώ ότι στο NaTi ταιριάζουν μόνο οι διάφανες θήκες για να φαίνεται η ομορφιά του. Και δεν τις συμπαθούσα, ρε γαμωτο, αλλά δείχνουν πολύ όμορφα. Μια πολύ καλή λύση φαίνεται της rebel και της dbrand! Είμαι σε αναμονή με την clear της torras που δορά τώρα, πολύ τίμια για τα λεφτά της.

#154   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1.477 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2023 - 20:57

Πολύ ευχαριστημένος από την ΟΜΟΤΟΝ (περιέχει και 3 προστατευτικά για τις κάμερες). 

Link: https://amzn.to/46oQBI9

Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 11/10/2023 - 20:58

#155   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2023 - 21:31

Πάντως, θεωρώ ότι στο NaTi ταιριάζουν μόνο οι διάφανες θήκες για να φαίνεται η ομορφιά του. Και δεν τις συμπαθούσα, ρε γαμωτο, αλλά δείχνουν πολύ όμορφα. Μια πολύ καλή λύση φαίνεται της rebel και της dbrand! Είμαι σε αναμονή με την clear της torras που δορά τώρα, πολύ τίμια για τα λεφτά της.

Συμφωνώ κι επαυξάνω. Θα έβαζα στην ίδια μοίρα και το white.
Dbrand Ghost, όμορφη θήκη αλλά με χαλάει που δεν είναι clear στα πλαϊνά με αποτέλεσμα να χάνεται το τιτάνιο. Έχει όμως το ομορφότερο MagSafe από όσες κυκλοφορούν.
Rebel ε; Την είχα ξεχάσει αυτή.
Με τη clear της Torras θα μείνεις 100% ικανοποιημένος. Ένα χρόνο τώρα στο 14 Pro και δεν έχει κιτρινίσει καθόλου.

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk

#156   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2023 - 23:16

Όντως, το ring του μαγνήτη είναι πολύ ωραίο, και όντως μου τη σπάει και εμένα που περιμετρικά κρύβει το τιτάνιο. Επίσης, συμφωνώ και για το άσπρο, μόνο διαφανή θήκη, είναι πολύ όμορφο. Της rebel είναι sold out από την πρώτη μέρα διάθεσης, οπότε καλά Χριστούγεννα. Πάντως είναι πολύ όμορφη και ποιοτική. Το λέω γιατί είχα την clear frosted για το 14 pro max με απίστευτη εφαρμογή και πολύ συμπαγή κατασκευή. Για την Torras, έχω να πω ότι είναι τίμια για τα λεφτά της, αλλά αυτό τη γαλακτερής απόχρωσης που βγάζει από τα πλαγιά και τα microdots μου τη σπάνε. Μετά από τόσα χρήματα που έχω δώσει για θήκες, δύσκολα συγκινούμε πλέον. Αμε πετύχω τη rebel διαθέσιμη, θα τη χτυπήσω άμεσα, ρίξε την μια μάτια είναι πολύ όμορφη η clear. Για αγορά όμως, όχι από το site τους γιατί έχει πανάκριβα μεταφορικά. Αγορά μόνο από Amazon.us. ! Μέσα σε 4 μέρες την είχα σπίτι μου με εκτελωνισμό on air, χωρίς δασμούς, από την DHL EXPRESS (μόνο αυτό τον τρόπο μεταφοράς είχε διαθέσιμο για Ελλάδα)

Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 11/10/2023 - 23:19

#157   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2023 - 23:40

Τα μεταφορικα που χρεωνει η Rebel ειναι για τα πανηγυρια οντως,οσο κανει μια θηκη πληρωνεις αλλα τοσα μεταφορικα.

#158   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 08:32

Όντως, το ring του μαγνήτη είναι πολύ ωραίο, και όντως μου τη σπάει και εμένα που περιμετρικά κρύβει το τιτάνιο. Επίσης, συμφωνώ και για το άσπρο, μόνο διαφανή θήκη, είναι πολύ όμορφο. Της rebel είναι sold out από την πρώτη μέρα διάθεσης, οπότε καλά Χριστούγεννα. Πάντως είναι πολύ όμορφη και ποιοτική. Το λέω γιατί είχα την clear frosted για το 14 pro max με απίστευτη εφαρμογή και πολύ συμπαγή κατασκευή. Για την Torras, έχω να πω ότι είναι τίμια για τα λεφτά της, αλλά αυτό τη γαλακτερής απόχρωσης που βγάζει από τα πλαγιά και τα microdots μου τη σπάνε. Μετά από τόσα χρήματα που έχω δώσει για θήκες, δύσκολα συγκινούμε πλέον. Αμε πετύχω τη rebel διαθέσιμη, θα τη χτυπήσω άμεσα, ρίξε την μια μάτια είναι πολύ όμορφη η clear. Για αγορά όμως, όχι από το site τους γιατί έχει πανάκριβα μεταφορικά. Αγορά μόνο από Amazon.us. ! Μέσα σε 4 μέρες την είχα σπίτι μου με εκτελωνισμό on air, χωρίς δασμούς, από την DHL EXPRESS (μόνο αυτό τον τρόπο μεταφοράς είχε διαθέσιμο για Ελλάδα)

Εδώ για κάθε ενδιαφερόμενο με backorder φυσικά https://phonerebel.c...=40485135122531

Με χαλάνε τα εξής και δε τη σκέφτομαι σοβαρά. Έχει πολύ πιο έντονο pattern στα πλαϊνά από τη Torras, κι έχει πολύ ψηλό lip μπροστά στην οθόνη. Πολύ bulky για τα γούστα μου.

Συνημμένα αρχεία

#159   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 721 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2023 - 08:48

Εδώ για κάθε ενδιαφερόμενο με backorder φυσικά https://phonerebel.c...=40485135122531

Με χαλάνε τα εξής και δε τη σκέφτομαι σοβαρά. Έχει πολύ πιο έντονο pattern στα πλαϊνά από τη Torras, κι έχει πολύ ψηλό lip μπροστά στην οθόνη. Πολύ bulky για τα γούστα μου.

Εμένα από την άλλη μου αρέσει, γούστα είναι αυτά.......

Αλλά με χαλάνε τα 45€ + μεταφορικά.....

.

#160   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/10/2023 - 10:11

Η αγαπημένη Decoded δίνει για πρώτη φορά διάφανη θήκη απο 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό και ταυτόχρονα Anti-yellowing.

Είχα σκοπό να μην ασχοληθώ ξανά με διάφανες αλλά αυτή μάλλον θα δοκιμαστεί σύντομα.

recycled-plastic-clear-case-transparant-

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#161   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 11:36

Τι το ήθελαν εκείνο το τεράστιο κάθετο "DECODED"...

#162   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 12:21

Την έχω δει και εγώ την decoded, αλλά πιο μεγάλη γραμματοσειρά δεν μπορούσαν. Α χρησιμοποιήσουν; Κατά τα αλλά πολύ ωραία.

#163   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 12:24

Εδώ για κάθε ενδιαφερόμενο με backorder φυσικά https://phonerebel.c...=40485135122531

Billy, επειδή την είχα, το χείλος που έχει περιμετρικά είναι σαν της torras. Απλά στις γωνιές είναι υπερυψωμένο και μπρος και πίσω για να μην γρατζουνιστεί η οθόνη ή το πίσω μέρος της θήκης. Ειδικά το τελευταίο το θεωρώ απαρατήρητο προσόν για μην χαλάει η αισθητική του πίσω μέρους της θήκης.

#164   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 13:07

Προσωπικα οι εντελως διαφανες με αφηνουν αδιαφορο λογω το οτι μου βγαζουν μια αισθηση φτηνιαρικου σε σχεση με μια συσκευη τοσο ακριβη.Προσωπικα γουστα φυσικα

Στην Decoded επαιζαν καποιοι κωδικοι (NEW20) αλλα δεν ξερω αν ισχυουν ακομα.Πριν 3 μερες παντως δουλευαν

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 12/10/2023 - 13:07

#165   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/10/2023 - 13:10

Τι το ήθελαν εκείνο το τεράστιο κάθετο "DECODED"...

Προσωπικά δε με χαλάει.. Πρέπει και με κάποιο τρόπο να ξεχωρίζεις απο αυτή της Apple, συνεπώς οκ.

Απο τις καλύτερες που πήρα πέρυσι.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια