Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 15/Plus & 15 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
888 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 22/10/2023 - 18:13

σου στελνουν και ενα extra 10% κωδικο στο μειλ που εχεις γραφτει. Και παλι φτανουν ψηλα. Απο Ali την πηρες για το 15 την δερματινη; Δειχνουν τιμιες για τα λεφτα τους, λιγο στα χρωματα μας τα χαλανε αλλα οκ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι Ali, 25€. 1η φορά παίρνω. Θα δούμε..
Ταμπά μόνο παίρνω σε δερμάτινες, οπότε είμαι ΟΚ από χρώμα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/10/2023 - 20:17

Ωραίο combo για NaTi.

c36d40e7a422dd2a2811d48d2bfb7fbf.jpg

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

#228   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/10/2023 - 21:43

και 25$ μεταφορικα +το οποιο κοστος εκτελωνισμου λογω FEDEX. Περα απο το σαιτ τους την εχεις δει αλλου? Παντως ειναι πολυ ομορφη

18,50€ ήταν το τελωνείο πέρυσι.

Η YMW δεν έχει να ζηλέψει κάτι απο τις υπόλοιπες γνωστές.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#229   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 24/10/2023 - 14:30

Σήμερα παρέλαβα την otterbox lumen σε χρωμα του τιτανίου για να ταιριάζει με NaTi. Σαν πρώτη αίσθηση έχω να πω ότι είναι πολύ όμορφη και δένει άψογα με το τηλέφωνο. Επίσης, δεν είναι ογκώδης και το βάρος της είναι περίπου 37 γραμμάρια, απόλυτα φυσιολογικό. Για όποιον ενδιαφέρεται, είναι διαθέσιμη μόνο από την ιστοσελίδα της otterbox και στα Apple Store που όμως είναι sold out με χρόνους παράδοσης τις 4 με 6 εβδομάδες.

Συνημμένα αρχεία

#230   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2023 - 19:36

Με γεια, καλοφόρετη. Πολύ όμορφη με το χρώμα της συσκευής.

Τυχερός είσαι που ήρθε σε άψογη κατάσταση, στο macrumors οι μισές έχουν έρθει με γρατσουνιές, το γνωρίζει η εταιρία και θα τις αντικαταστήσει. Όπως αναφέρεις όμως δεν υπάρχει απόθεμα.

d091206f4d6ef48a10361d713416ce60.jpg
0d7a32672b182ac2e4311ad98a3fa1ce.png

#231   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2023 - 19:50

Πολύ σωστά τα γράφεις. Μέχρι να την ανοίξω ήμουν έτοιμος να την επιστρέψω, αλλά είναι άψογη. Πολύ ωραία θήκη πάντως.

#232   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2023 - 19:54

Ναι, είναι από τις ομορφότερες clear!
Μου αρέσει πολύ που το MagSafe ring έχει το χρώμα της συσκευής και κάνει ωραίο blend in. Όλες οι άλλες έχουν το κλασσικό λευκό.
Α, και η Spigen Ultra Hybrid σου δίνει επιλογή χρώματος του MagSafe.

#233   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2023 - 20:25

Σήμερα παρέλαβα την otterbox lumen σε χρωμα του τιτανίου για να ταιριάζει με NaTi. Σαν πρώτη αίσθηση έχω να πω ότι είναι πολύ όμορφη και δένει άψογα με το τηλέφωνο. Επίσης, δεν είναι ογκώδης και το βάρος της είναι περίπου 37 γραμμάρια, απόλυτα φυσιολογικό. Για όποιον ενδιαφέρεται, είναι διαθέσιμη μόνο από την ιστοσελίδα της otterbox και στα Apple Store που όμως είναι sold out με χρόνους παράδοσης τις 4 με 6 εβδομάδες.

Μεγειες. Συνολικο κοστος?

#234   and901

and901

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2023 - 20:56

Το γυρω γυρω στην θήκη OtterBox δεν ειναι διάφανο;Εαν οχι το θεωρό ελλατωμα σε σχεση με τις apple

#235   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2023 - 21:30

Μεγειες. Συνολικο κοστος?

Ευχαριστώ πολύ. Την αγόρασα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της OtterBox στην Ευρώπη. Με την αυτόματη αναπροσαρμογή του ΦΠΑ για την Ελλάδα, η αρχική τιμή ήταν 55€ συν τα μεταφορικά 9€ με ups. Μετά από εκπτωτικό κωδικό αξίας 15%, η τελική τιμή διαμορφώθηκε στα 55,74€. Η θήκη έκανε να έρθει ακριβώς μια βδομάδα.

#236   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2023 - 21:35

Το γυρω γυρω στην θήκη OtterBox δεν ειναι διάφανο;Εαν οχι το θεωρό ελλατωμα σε σχεση με τις apple

Περιμετρικά της θήκης το χρώμα είναι διαβαθμισμένο διαφανές χρώμα, ακριβώς το ίδιο με το NaTi. Εννοείται πως όταν βλέπεις τη θήκη από το πλάι, διακρίνεις το χρώμα του τιτανίου περιμετρικά του τηλεφώνου. Γενικά, είναι η πιο αρμονικά δεμένη θήκη με το χρώμα. Το ίδιο ισχύει και για την μπλε θήκη για το μπλε τιτάνιο χρώμα. Και για αυτό είναι sold out. Στο κατάστημα της otterbox πάντως είναι διαθέσιμη σήμερα σε όλα τα χρώματα. Αλλά η αλήθεια όπως την έγραψε και παραπάνω ο billy, υπάρχουν αρκετά παράπονα για γρατσουνιές από το εργοστάσιο. Τι να πω, εμένα είναι άψογη.

#237   and901

and901

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2023 - 10:33

Περιμετρικά της θήκης το χρώμα είναι διαβαθμισμένο διαφανές χρώμα, ακριβώς το ίδιο με το NaTi. Εννοείται πως όταν βλέπεις τη θήκη από το πλάι, διακρίνεις το χρώμα του τιτανίου περιμετρικά του τηλεφώνου. Γενικά, είναι η πιο αρμονικά δεμένη θήκη με το χρώμα. Το ίδιο ισχύει και για την μπλε θήκη για το μπλε τιτάνιο χρώμα. Και για αυτό είναι sold out. Στο κατάστημα της otterbox πάντως είναι διαθέσιμη σήμερα σε όλα τα χρώματα. Αλλά η αλήθεια όπως την έγραψε και παραπάνω ο billy, υπάρχουν αρκετά παράπονα για γρατσουνιές από το εργοστάσιο. Τι να πω, εμένα είναι άψογη.

#238   and901

and901

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2023 - 10:34

Γνωμη μου είναι οτι σε μαύρο iPhone 15 pro max αυτη η θήκη δεν το αναδεικνύει ….παντα ομως προσωπικη μου γνώμη

#239   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2023 - 11:23

Γνωμη μου είναι οτι σε μαύρο iPhone 15 pro max αυτη η θήκη δεν το αναδεικνύει ….παντα ομως προσωπικη μου γνώμη

Εννοείται πως δεν ταιριάζει στο μαύρο. Αλλά για το μαύρο έχει αντίστοιχη θήκη σε ανάλογους χρωματισμούς και ταιριάζει το ίδιο τέλεια όπως και στο μαύρο. Δεν ισχυρίστηκα ότι ταιριάζει στο μαύρο, έχοντας την απόχρωση του NaTi. Για το μαύρο, υπάρχει η αντιστοιχεί με μαύρο μαγνήτη που κάνει ωραία αντίθεση και στα πλαϊνά που είναι σε χρώμα διαβαθμισμένο smoke! Και για το ΜΠΕ έχει αντίστοιχη, ώστε ο κάθε χρωματισμός του τηλεφώνου να ταιριάζει με μια θήκη.

#240   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 25/10/2023 - 14:41

Μόλις σήμερα μου ήρθε το κινητό ( επιτέλους) από 21. Σεπτεμβρίου παραγγελία , από Apple Store Γερμανίας !
Titan blue 256 Pro Max.
Ακόμα δεν το έχω ανοίξει περιμένω αύριο να μου έρθουν από το αμαζον μια το TORRAS Tempered Glass γιατί χωρίς να μπει τζαμάκι κινητό δεν πιάνω και μια προσωρινή θήκη TORRAS Market Novelty for iPhone 15 Pro Max Case for MagSafe Stand Black .
Στην ουσία πάλι διαφανές είναι αλλά πολύ πιο σκούρο ! Και με μαύρα πλαϊνά !

Περιμένω από Νοέμβριο της dbrand Ghost αν με το καλό έρθει για βασική θήκη !

Και μετά κοιτάω και κάποια άλλη στυλ Pitaka λογικά η caudabe !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9