Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 15/Plus & 15 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
888 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   giwrgos7

giwrgos7

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/11/2023 - 16:15

Καλησπέρα. Παρέλαβα την παρακάτω Pitaka για 15 Pro Max, αλλά θα την επιστρέψω το Σάββατο. Αν ενδιαφέρεται κάποιος και δεν θέλει να περιμένει, μου λέει. 

https://www.ipitaka....=40691856834630

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 03/11/2023 - 14:47

Να κάνω και ένα update από τη χρήση της lumen της otterbox. Την χρησιμοποιώ ανελλιπώς εδώ και δυο βδομάδες. Η θήκη είναι πολύ όμορφη και ταιριαστή με το NaTi. Έχει πολύ ωραία υφή, οσο ωραία μπορεί να είναι η υφή του πλαστικού. Ενώ είναι γυαλιστερή έχει καλό grip. Επίσης δεν κουράζει με το βάρος της και κάθεται καλά στο χέρι. Αν θα έβρισκα κάτι αρνητικό, είναι οι πιο αδυναμοι μαγνήτες σε σχέση με την διαφανή της Torras που έχω, όχι όμως ότι δεν κρατάει καλά το τηλέφωνο στη βάση αυτοκινήτου της Pitaka.

#288   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/11/2023 - 19:52

Λοιπόν παιδιά αγόρασα αυτή εδώ την θήκη. Η βάση στήριξης από πίσω τι χρώμα είναι ;

https://www.amazon.d...ob_b_asin_title

Γιατί αυτή εδώ μου έστειλαν. Η βάση στήριξης είναι μαύρη και όχι ασημί όπως φαίνεται στις φωτογραφίες στο Amazon. Είναι η σωστή θήκη ;

https://ibb.co/qRGHBJP

https://ibb.co/2M6rJHq

#289   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2023 - 20:06

Μα δεν είναι ασημί στις φωτογραφίες. Δες και το product description από κάτω, μαύρο αλουμίνιο είναι το ring.

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

#290   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2023 - 20:12

Μα δεν είναι ασημί στις φωτογραφίες. Δες και το product description από κάτω, μαύρο αλουμίνιο είναι το ring.

Με ξεγέλασε λίγο στις φωτογραφίες.

#291   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2023 - 09:14

Μετά από αρκετά μηνύματα, έκαναν τελικά το αυτονόητο. Περιμένω τώρα την επιστροφή χρημάτων της αξία της θήκης στην κάρτα μέσα στις επόμενες μέρες. Πού είσαι ρε Amazon, μέσα σε 5 λεπτά θα είχα full refund.

Συνημμένα αρχεία

#292   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2023 - 10:23

Τουλάχιστον στο τέλος είναι win win situation. Κρατάς θήκη παίρνεις και full refund.
Θα προστεθεί και η Ελλάδα στον κατάλογο (λογικά).

#293   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 05/11/2023 - 10:33

Εγώ πάντως έδωσα ακύρωση παραγγελίας της θήκης dbrand ghost , ακόμα στο preorder το έχει καμία ενημέρωση , και αποτι είδα και στο Reddit έχει πεσει πολύ κράξιμο και πολύ ακύρωση ! Σήμερα εκανα την ακύρωση ελπίζω να μην έχω θέμα με την επιστροφή χρημάτων !

Προς το παρόν με την TORRAS Market Novelty for iPhone 15 Pro Max Case for MagSafe Stand, πολύ ευχαριστημένος ειμαι , αν και πιο μετά θα ήθελα και μια πιο Premium θήκη στυλ pitaka , caudabe και τέτοια.

Από καλώδια έχω :

Anker Thunderbolt 4 Cable 70 cm Long, 8K Display/40 Gbps Data Transfer/100 W
(Το καλώδιο τούμπανο , αλλά κοντό , οκ στα σημεία που το έχω βολεύει οριακά αλλά θέλει τουλάχιστον 1μετρο να ήταν).

Anker 240 W USB-C to USB-C Cable (1.8 m) usb2
(Σε φόρτιση καλό που για αυτό το πήρα το μήκος υπέρ αρκετό για εμένα , αλλά με χαλάει λίγο το βύσμα στην υποδοχή είναι λίγο άκληρο χοντρό , όχι το εύκαμπτο και λίγο αν το κουνήσεις χάνει την επαφή )!

Επίσης περιμένω τα παρακάτω καλώδια από Δευτέρα :

RAMPOW USB-C to USB-C Cable, QC 3.0 Fast Charging Cable 60W 1m

Και

Nimaso USB Type C to USB C Cable 3.1 Gen 2 2 m, 100 W USB C Cable PD Fast Charging Cable E-Mark Chip SuperSpeed 10 Gbps

(Που για αυτό βλέπω στο εξωτερικό το προτείνουν πολύ και για φόρτιση και για σύνδεση με πισι για μεταφορά δεδομένων).

Από φορτιστή έχω αυτό :

Anker USB C Charger (Nano II 65W) USB-C 65W Pod 3-Port PPS
(Φορτίζει άνετα καο το 13ΠΜ καο το 15ΠΜ ταυτόχρονα)!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#294   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2023 - 13:34

Η Dbrand ghost ειναι πολυ καλη αλλα δυστυχως οι πρωτες παρτιδες πασχουν απο ....γρατζουνιες.Καλα εκανες και ακυρωσες και ισως οταν ομαλοποιηθει η παραγωγη μπορεσεις και παραγγειλεις παλι.Η Pitaka ειναι premium αλλα εχει και αυτη τα δικα της συν την υψηλη τιμη.Ισως η Spigen Enzo ειναι μια καλη εναλλακτικη

Απο καλωδια και συναφη εισαι κομπλε

#295   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2023 - 15:14

Ωραίες παρατηρήσεις και πάντα εύστοχες! Με τα χίλια αξίζει η Enzo, αλλά άντε να τη βρεις, δεν υπάρχει για pro max. Οι pitaka πολύ καλές, είχα αρκετές στη συλλογή μου τα προηγούμενα χρόνια, αλλά την pro 3 μου τα χάλασε με τους λιγότερο ισχυρούς μαγνήτες και το πόσω εύκολα λερωνόταν. Για την pro 4 δεν έχω άποψη, αλλά σχεδιαστικά είναι στο ίδιο μοτίβο. Αν μπορεί κάποιος να αντέξει τα μεταφορικά, και μόνο μέσω Amazon.com, ας ρίξει και μια μάτια στη aramid gen 5 rebel.

#296   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 05/11/2023 - 19:58

Update από Pitaka. Κλείνοντας ένα μήνα χρήσης, θεωρώ πως είσαι ισάξια και ίσως καλύτερη από τη Caudabe Sheath, την οποία χρησιμοποιούσα στις 3 τελευταίες συσκευές. Αρχικά υποκειμενικά είναι πιο όμορφη και πιο premium. Από θέμα grip ίσως είναι λίγο καλύτερη η σαγρέ υφή της Caudabe. Σαν αίσθηση στο χέρι σίγουρα είναι καλύτερη αλλά ίσως οφείλεται στον ανασχεδιασμό των άκρων της συσκευής. Οι μαγνήτες είναι πιο ισχυροί. Τέλος έφαγε ένα καλό τουμπίδι, καθώς μου έφυγε ενώ περπατούσα σε κατηφόρα και κατέληξε στη είσοδο ενός ημιυπόγειου, στο κεφαλόσκαλο . Κανένα θέμα επιβίωσε και το tempered glass.
Overall από τις καλύτερες θήκη που είχα αλλά θα μπορούσε να ήταν ελαφρώς πιο φθηνή.

#297   PK73

PK73

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/11/2023 - 09:26

ESR MagSafe clear για iPhone 14 PM σε αυτά τα χρήματα απλά είναι killer deal

#298   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 06/11/2023 - 11:56

Αν μπορεί κάποιος να αντέξει τα μεταφορικά, και μόνο μέσω Amazon.com, ας ρίξει και μια μάτια στη aramid gen 5 rebel.

Φαίνεται πολύ ωραία η θήκη μπορώ να πω μου γυάλισε !
Βλέπω για αποστολή μέσο αμαζον στην Γερμανία βγαίνει συνολικά στ 66€ και θα είναι 15-17 Νοεμβρίου λέει !
Δεν ξέρω αν περνάει τελωνείο η επειδή είναι μέσο αμαζον τα περνάνε αυτοί και σε βγάζουν την τιμή;!

Update από Pitaka. Κλείνοντας ένα μήνα χρήσης, θεωρώ πως είσαι ισάξια και ίσως καλύτερη από τη Caudabe Sheath, την οποία χρησιμοποιούσα στις 3 τελευταίες συσκευές. Αρχικά υποκειμενικά είναι πιο όμορφη και πιο premium. Από θέμα grip ίσως είναι λίγο καλύτερη η σαγρέ υφή της Caudabe. Σαν αίσθηση στο χέρι σίγουρα είναι καλύτερη αλλά ίσως οφείλεται στον ανασχεδιασμό των άκρων της συσκευής. Οι μαγνήτες είναι πιο ισχυροί. Τέλος έφαγε ένα καλό τουμπίδι, καθώς μου έφυγε ενώ περπατούσα σε κατηφόρα και κατέληξε στη είσοδο ενός ημιυπόγειου, στο κεφαλόσκαλο . Κανένα θέμα επιβίωσε και το tempered glass.
Overall από τις καλύτερες θήκη που είχα αλλά θα μπορούσε να ήταν ελαφρώς πιο φθηνή.

Για τις Pitaka έχω ακούσει από από έναν φίλο που την έχει στο 14ΠΜ ότι τον ξεφλουδίζει , τώρα τι χρήση του έκανε δεν ξέρω , να έτυχε σε ελαττωματικό μοντέλο μπορεί!
Αλλά και άλλος που την έχει λέει καλά λόγια !

Λογικά θα πάω για Pitaka προς το παρόν και μετά ίσως χτυπήσω την Rebel !

Τελευταία επεξεργασία από: Livas, 06/11/2023 - 11:57

#299   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 06/11/2023 - 13:09

Παρήγγειλα τη magsafe της Quad Lock για το ποδήλατο και το Scooter, μαζί με το αντικραδασμικό μηχανισμό.
Το χει κάποιος άλλος να μου πει εντυπώσεις;;
15 pro.

#300   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2023 - 15:51

Φαίνεται πολύ ωραία η θήκη μπορώ να πω μου γυάλισε !
Βλέπω για αποστολή μέσο αμαζον στην Γερμανία βγαίνει συνολικά στ 66€ και θα είναι 15-17 Νοεμβρίου λέει !
Δεν ξέρω αν περνάει τελωνείο η επειδή είναι μέσο αμαζον τα περνάνε αυτοί και σε βγάζουν την τιμή;!

Προχωρά άφοβα, εμένα στην τιμή είχε και τα import fees. Την είχα αγοράσει από Amazon.com και όχι από Amazon.de, γιατί δεν την έστελνε από το γερμανικό store. Όταν την πήρα εγώ για το 14 pro max μου έκανε πλήρη ανάλυση χρεώσεων και μου έγραφε ότι, δε θα υπάρχει καμία άλλη χρέωση. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες