Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 15/Plus & 15 Pro/Max
Δημοσίευση 06/11/2023 - 20:35
Φανταστική θήκη, υπέροχο άρωμα, ευχαριστώ όλους που μου ανοίξατε τα μάτια με τις YMW. Βέβαια το κινητό ακόμα αγνοείται (15 PM NaTi or white ΠΛΑΙΣΙΟ προπαραγγελια) αλλά δε βιάζομαι, αναμένω!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 06/11/2023 - 21:02
Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 06/11/2023 - 21:31
Το μόνο μείον (αν μπορείς να το πείς έτσι) είναι πως αργεί να φτιάξει η υφή με τη πάροδο του χρόνου.
Φανταστική θήκη, υπέροχο άρωμα, ευχαριστώ όλους που μου ανοίξατε τα μάτια με τις YMW. Βέβαια το κινητό ακόμα αγνοείται (15 PM NaTi or white ΠΛΑΙΣΙΟ προπαραγγελια) αλλά δε βιάζομαι, αναμένω!
Κατά τα άλλα δεν έχει να ζηλέψει κάτι άλλο απο τις υπόλοιπες γνωστές, παρά μόνο τα ευδιάκριτα τους Logo..
Με γειά.
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 06/11/2023 - 21:32.
Δημοσίευση 07/11/2023 - 21:23
Τι μόδα είναι αυτη καινούργια με τις ζελατίνες γιατί είδα είναι πολύ λεπτή κ στις άκρες μου φαίνεται ελάχιστα πιο χοντρή κ τρώει οθόνη
Υπάρχει κάποιο διαφανές γυαλί κλασικό?Δημιουργει πρόβλημα στο Face ID πλέον το 9H?
Τι προτείνεται χωρίς περίγραμμα?Νομιζω βγαίνει το ezfit protector κ χωρίς περίγραμμα
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: scorpio3, 07/11/2023 - 21:31.
Δημοσίευση 07/11/2023 - 23:05
Εχει η Spigen χωρις περιγραμμα αλλα και αλλες.Δεν "τρωνε" οθονη αλλα εχουν το μειονεκτημα οτι μαζευουν σκονη περιμετρικα οπου δεν καλυπτουν Βεβαια για αρκετους αυτο δεν ειναι ανασταλτικος παραγοντας.
Αν θες τη γνωμη μου βολεψου προσωρινα με το γυαλι που τοποθετησες και περιμενε μπας και βγαλουν οι εταιρειες τιποτα πιο αποδεκτο.Ετσι φημολογειται αλλα τιποτα σιγουρο
Δημοσίευση 07/11/2023 - 23:08
υπαρχει για το 15 pro γυαλί εκτός από τις ζελατίνες τις spigen?Αν ναι μπορείς να μου στείλεις ποιες είναιΕχει η Spigen χωρις περιγραμμα αλλα και αλλες.Δεν "τρωνε" οθονη αλλα εχουν το μειονεκτημα οτι μαζευουν σκονη περιμετρικα οπου δεν καλυπτουν Βεβαια για αρκετους αυτο δεν ειναι ανασταλτικος παραγοντας.
Αν θες τη γνωμη μου βολεψου προσωρινα με το γυαλι που τοποθετησες και περιμενε μπας και βγαλουν οι εταιρειες τιποτα πιο αποδεκτο.Ετσι φημολογειται αλλα τιποτα σιγουρο
iPad Pro M2
Τελευταία επεξεργασία από: scorpio3, 07/11/2023 - 23:10.
Δημοσίευση 07/11/2023 - 23:13
Εννοεις αλλες επιλογες εκτος απο Spigen που να μην εχουν στεφανι γυρω γυρω?
Δημοσίευση 08/11/2023 - 00:41
ναι φιλε μου κ να εχει tempered glass κ Οχι screen protector που βγαζει η spigenΕννοεις αλλες επιλογες εκτος απο Spigen που να μην εχουν στεφανι γυρω γυρω?
iPhone 15 Pro
Δημοσίευση 08/11/2023 - 03:31
Από οσο γνωριζω η Spigen χρησιμοποιει μονο tempered glass για τα ειδη προστασιας της οθονης που βγαζει, full or non full coverage. Αν θες λοιπον να μην καλυπτει ολη την οθονη αλλα λιγο λιγοτερο παρε παλι της Spigen αν και αυτο το Glas.tR EZ Fit που λες οτι εχεις βαλει δεν ειναι αυτο χωρις το στεφανι περιμετρικα? Λιγο μπερδευτηκα εδω
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 08/11/2023 - 03:33.
Δημοσίευση 08/11/2023 - 07:16
Από οσο γνωριζω η Spigen χρησιμοποιει μονο tempered glass για τα ειδη προστασιας της οθονης που βγαζει, full or non full coverage. Αν θες λοιπον να μην καλυπτει ολη την οθονη αλλα λιγο λιγοτερο παρε παλι της Spigen αν και αυτο το Glas.tR EZ Fit που λες οτι εχεις βαλει δεν ειναι αυτο χωρις το στεφανι περιμετρικα? Λιγο μπερδευτηκα εδω
Ήταν αυτό ακριβώς φίλε μου
iPhone 15 Pro
Δημοσίευση 08/11/2023 - 08:00
Tempered είναι, τι άλλο ψάχνεις ;
Ήταν αυτό ακριβώς φίλε μου
iPhone 15 Pro
Δημοσίευση 08/11/2023 - 09:07
https://www.skroutz....O-AGL06892.html
Αυτό έχω βάλει αλλά δε στο προτείνω. Είναι μεν χωρίς μαύρα πλαίσια, αλλά δεν είναι full coverage με αποτέλεσμα να ενοχλεί το γυαλί στο swiping γιατί βρίσκει το δάχτυλο. Ειδικά χωρίς θήκη που το χρησιμοποιώ στο σπίτι σπάει μπάλες..
Περιμένω να βγει τίποτα σοβαρό και καλό (με καλή ολεοφοβική επίστρωση, full coverage, χωρίς μαύρα πλαίσια).
Δημοσίευση 08/11/2023 - 11:37
ευχαριστω πολυ!https://www.skroutz....O-AGL06892.html
Αυτό έχω βάλει αλλά δε στο προτείνω. Είναι μεν χωρίς μαύρα πλαίσια, αλλά δεν είναι full coverage με αποτέλεσμα να ενοχλεί το γυαλί στο swiping γιατί βρίσκει το δάχτυλο. Ειδικά χωρίς θήκη που το χρησιμοποιώ στο σπίτι σπάει μπάλες..
Περιμένω να βγει τίποτα σοβαρό και καλό (με καλή ολεοφοβική επίστρωση, full coverage, χωρίς μαύρα πλαίσια).
iPhone 15 Pro
Δημοσίευση 08/11/2023 - 12:04
Δημοσίευση 08/11/2023 - 13:02
Παιδιά, έχω κολλήσει με το χρώμα clay της σιλικόνης της Apple. Την είδα φορεμένη σε NaTi και μου άρεσε πολύ, ταιριάζει πολύ! Απλά θέλω τη γνώμη έμπειρων από τη χρήση της σιλικόνης θήκης! Πχ από θέματα υφής, φθοράς, βρωμιάς, υλικού, τι άποψη έχετε; Σε σκούρο χρώμα που είδα βρωμίζει πολύ εύκολα, μαζεύει κάτι σαν λίγδα. Αλλά σε ανοιχτό χρώμα είναι λιγότερο άσχημα τα πράγματα;! Γενικά τι άποψη έχετε, ποια είναι τα καλά και τα κακά ;! Ρωτάω γιατί ποτέ δεν είχα σιλικόνη!
Αυτό έχω, είναι πολύ ωραίο. Γενικά οι σιλικόνες της Apple είναι top αλλά δεν έχουν και την μεγαλύτερη αντοχή αν τις ταλαιπωρείς.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες