Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 15/Plus & 15 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
888 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 08/11/2023 - 15:29

Παιδιά, έχω κολλήσει με το χρώμα clay της σιλικόνης της Apple. Την είδα φορεμένη σε NaTi και μου άρεσε πολύ, ταιριάζει πολύ! Απλά θέλω τη γνώμη έμπειρων από τη χρήση της σιλικόνης θήκης! Πχ από θέματα υφής, φθοράς, βρωμιάς, υλικού, τι άποψη έχετε; Σε σκούρο χρώμα που είδα βρωμίζει πολύ εύκολα, μαζεύει κάτι σαν λίγδα. Αλλά σε ανοιχτό χρώμα είναι λιγότερο άσχημα τα πράγματα;! Γενικά τι άποψη έχετε, ποια είναι τα καλά και τα κακά ;! Ρωτάω γιατί ποτέ δεν είχα σιλικόνη!

την έχω κι εγώ.Καμια σχέση με της παλιές σιλικόνης.Πολυ καλή υφή και δεν βρωμίζει.Αγορασε την άφοβα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/11/2023 - 18:55

Παιδιά, έχω κολλήσει με το χρώμα clay της σιλικόνης της Apple. Την είδα φορεμένη σε NaTi και μου άρεσε πολύ, ταιριάζει πολύ! Απλά θέλω τη γνώμη έμπειρων από τη χρήση της σιλικόνης θήκης! Πχ από θέματα υφής, φθοράς, βρωμιάς, υλικού, τι άποψη έχετε; Σε σκούρο χρώμα που είδα βρωμίζει πολύ εύκολα, μαζεύει κάτι σαν λίγδα. Αλλά σε ανοιχτό χρώμα είναι λιγότερο άσχημα τα πράγματα;! Γενικά τι άποψη έχετε, ποια είναι τα καλά και τα κακά ;! Ρωτάω γιατί ποτέ δεν είχα σιλικόνη!

Μη μπλέξεις με της Apple.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#318   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 08/11/2023 - 20:05

Μη μπλέξεις με της Apple.

Ορθός και κόφτης, ο Νικολής. 😀

#319   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 349 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 08:27

Καλημέρα Caudabe stealth η synthesis???Τι προτιμάτε;

iPhone 15 Pro

Τελευταία επεξεργασία από: scorpio3, 09/11/2023 - 08:28

#320   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 09:03

Την δεύτερη. Λίγο πιο ελαφριά, πιο όμορφη, πιο λεπτή, το ίδιο προστατευτική με την πρώτη. Περίμενε τη μαύρη Παρασκευή, κάνει 35% έκπτωση, οπότε μαζί με τα μεταφορικά και τους επιπλέον φόρους σου βγαίνει ήτοι 41€! Να ξέρει όμως είναι βαριές θήκες γενικά, κοντά στα 50+ γραμμάρια ! Ενώ όλοι εξάρουν την υφή της, ότι δηλαδή είναι πολύ ωραία και με καλό grip, εμένα αυτή η αίσθηση σαν μπάλα του μπάσκετ δε μου αρέσει καθόλου. Επίσης, τα κουμπιά δεν δουν και την καλύτερη αίσθηση! Δεν παύει όμως να είναι από τις καλύτερες επιλογές, γιατί ως γνωστόν δεν υπάρχει η τέλεια θήκη. 

Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 09/11/2023 - 09:07

#321   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 349 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 09:08

Την δεύτερη. Λίγο πιο ελαφριά, πιο όμορφη, πιο λεπτή, το ίδιο προστατευτική με την πρώτη. Περίμενε τη μαύρη Παρασκευή, κάνει 35% έκπτωση, οπότε μαζί με τα μεταφορικά και τους επιπλέον φόρους σου βγαίνει ήτοι 41€! Να ξέρει όμως είναι βαριές θήκες γενικά, κοντά στα 50+ γραμμάρια ! Ενώ όλοι εξάρουν την υφή της, ότι δηλαδή είναι πολύ ωραία και με καλό grip, εμένα αυτή η αίσθηση σαν μπάλα του μπάσκετ δε μου αρέσει καθόλου.

Αλλιως εβλεπα και Pitaka MagEZ Case Pro 4 η Mous Limitless 5.0 Aramid Fibre

iPhone 15 Pro

#322   athanaso77

athanaso77

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 11:04

Αλλιως εβλεπα και Pitaka MagEZ Case Pro 4 η Mous Limitless 5.0 Aramid Fibre

iPhone 15 Pro

Οι Pitaka & Mous ανεβαίνουν αρκετά σε τιμή με φόρους και μεταφορικά. Από τις δύο της Caudabe που προτείνεις, φέτος φαίνεται να γέρνει η πλάστιγγα προς τη Synthesis.

Αν βάλεις και τον κωδικό SORRY30 στο site τους, παίρνεις έκπτωση 30%. Νομίζω ότι συμφέρει από το να περιμένεις μέχρι το 35% της black friday που θα εκτοξευθεί ο αριθμός των παραγγελιών και θα γίνει ο γνωστός χαμός με τις αποστολές / παραλαβές των δεμάτων.

#323   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 349 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 13:02

Οι Pitaka & Mous ανεβαίνουν αρκετά σε τιμή με φόρους και μεταφορικά. Από τις δύο της Caudabe που προτείνεις, φέτος φαίνεται να γέρνει η πλάστιγγα προς τη Synthesis.

Αν βάλεις και τον κωδικό SORRY30 στο site τους, παίρνεις έκπτωση 30%. Νομίζω ότι συμφέρει από το να περιμένεις μέχρι το 35% της black friday που θα εκτοξευθεί ο αριθμός των παραγγελιών και θα γίνει ο γνωστός χαμός με τις αποστολές / παραλαβές των δεμάτων.

ευχαριστω πολυ!!!!

iPhone 15 Pro

#324   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 17:47

https://youtu.be/NwG...2iu-lBU3cGsov53

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

#325   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 19:08

Οι Mous είναι υπερεκτιμημένες και χοντροκομμένες. Δε μου αρέσουν. Οι pitaka είναι πολύ καλές αλλά ανέφερα κάποια μειονέκτηματά τους πριν κάποιες αναρτήσεις.
Θες ένα δωράκι για vip members από την caudabe;
Βάλε τον κωδικό SAVE35VIP και θα έχεις 35% έκπτωση. Άντε μεγειά..😀

#326   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 349 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 19:22

Οι Mous είναι υπερεκτιμημένες και χοντροκομμένες. Δε μου αρέσουν. Οι pitaka είναι πολύ καλές αλλά ανέφερα κάποια μειονέκτηματά τους πριν κάποιες αναρτήσεις.
Βάλε τον κωδικό SAVE35VIP και θα έχεις 35% έκπτωση. Άντε μεγειά..

πω πω να στε καλα ρε παιδιά !

iPhone 15 Pro

#327   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 19:24

Ρίξτε και μια μάτια σε αυτή, είναι πολύ αξιόλογη και κλειστή πλέον από κάτω.

https://ryanlondon.c...-brown?variant=

#328   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 349 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 19:48

Ρίξτε και μια μάτια σε αυτή, είναι πολύ αξιόλογη και κλειστή πλέον από κάτω.

https://ryanlondon.c...-brown?variant=

Ωραία!Μόλις θα ρωτούσα κ για καμία άλλη θήκη με μαλακό υλικό από μέσα…..αν δεν είχε κενό απο κάτω θα την επέλεγα

iPad Pro M2

#329   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 22:24

Βάλε τον κωδικό SAVE35VIP και θα έχεις 35% έκπτωση. Άντε μεγειά..

Εδω θα διαφωνησω. Προσφερουν απολυτη προστασια (δεν υπαρχει συγκριση με θηκες τυπου Caudabe στο θεμα προστασια) με ιδιαιτερο design και τελεια εφαρμογη συν πολυ δυνατο μαγνητη. Στα αρνητικα οτι η aramide ειναι λιγο slippery και μαζευει δαχτυλιες. Οι αλλες εκδοσεις της Limitless 5.0 πχ Speckled fabric τα πανε πολυ καλυτερα  στο grip

Προσωπικα και μαζι με την Rebel Gen 5 θα την εβαζα στο πανω ραφι για καποιον που θελει premium προστασια και θελει να σκασει ενα σεβαστο ποσο

#330   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 349 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 22:27

Εδω θα διαφωνησω. Προσφερουν απολυτη προστασια (δεν υπαρχει συγκριση με θηκες τυπου Caudabe στο θεμα προστασια) με ιδιαιτερο design και τελεια εφαρμογη συν πολυ δυνατο μαγνητη. Στα αρνητικα οτι η aramide ειναι λιγο slippery και μαζευει δαχτυλιες. Οι αλλες εκδοσεις της Limitless 5.0 πχ Speckled fabric τα πανε πολυ καλυτερα στο grip
Προσωπικα και μαζι με την Rebel Gen 5 θα την εβαζα στο πανω ραφι για καποιον που θελει premium προστασια και θελει να σκασει ενα σεβαστο ποσο

θα την έχω υπόψιν και την mous φίλε ευχαριστώ για carbon style που μαρεσει πάντα…..στο 14 το απλό είχα μια banks carbon πολύ ποιοτική κ καλή τιμή αλλά ήθελα κάποια στιγμή την mous να δοκιμάσω

iPad Pro M2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10