Συμφωνώ σε όλα, αλλά όπως έθιξα δε μου αρέσει το design τους καθόλου. Και τις θεωρώ χοντροκομμένες! Μια rebel βγαίνει στα ίδια λεφτά με μια mous και έρχεται από Αμερική συνυπολογίζοντας και το τελωνείο. Της rebel μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν σχέδιο, έχει πολύ καλή εφαρμογή και πολύ καλή προστασία επίσης. Την είχα στο 14 pro max, ήταν άψογη και λιγότερο χοντροκομμένη. Στα αλλά θα συμφωνήσω, είναι προσεγμένες θήκες! Βέβαια μια clear που είχα πάρει, κιτρίνισε μέσα σε 5-6 και ας μην τη φορούσα συνεχώς.
Παραψηνομαι για την Ryan και ισως την παρω μεσω ξαδελφου που θα ερθει απο Λονδινο 20/12.Περιμενα πως και πως να βγαλουν κλειστη εκδοση
η Limitless επειδη την ειχα δεν τη θεωρω ασχημη. Εχει το δικο της design κατι σαν βαρκα του ψαρα ενα πραγμα το οποιο μολις μπει η συσκευη παυει να υφισταται.Ειναι πιο παχια απο την apple αλλα προοριζεται και για αλλη χρηση. Τελοσπαντων γουστα ειναι αυτα οσο αφορα το αισθητικο σκελος αν και εγω δεν μπορω τις χοντρες θηκες. Απο αντοχη και επειδη την διελυσα κυριολεκτικα ειναι σκυλι οποτε αν δεν υπηρχαν αλλες επιλογες που τρωνε να τις δοκιμασω ισως την ξαναπαιρνα.
Φωτο (low light shot) της Mous για το 13 pro μετα απο 1,5 χρονο χρησης,
για το 15 εχει προστεθει grip στα πλαινα.