Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 15/Plus & 15 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
888 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 09/11/2023 - 22:33

Ωραία!Μόλις θα ρωτούσα κ για καμία άλλη θήκη με μαλακό υλικό από μέσα…..αν δεν είχε κενό απο κάτω θα την επέλεγα

iPad Pro M2

Αυτή που έστειλα δεν έχει, εκτός και αν έστειλα λάθος σύνδεσμο. Αν μπεις στο site τους θα δεις ότι έχει και έκδοση που είναι κλειστή περιμετρικά. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 22:34

απο οικονομικης πλευρας και εφοσον ηθελα carbon θα πηγαινα στην Spigen Enzo (την αναφεραμε παλι) η οποια και premium δειχνει και πολυ καλες κριτικες μαζευει και δειχνει πιο "μαζεμενη".Και ας θυσιαζα και λιγο ποντους προστασιας.Στο amazon εβγαινε σε καλη τιμη θυμαμαι, μπορει και εδω τωρα

#333   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 22:37

Αυτή που έστειλα δεν έχει, εκτός και αν έστειλα λάθος σύνδεσμο. Αν μπεις στο site τους θα δεις ότι έχει και έκδοση που είναι κλειστή περιμετρικά. 

μια χαρα ειναι το λινκ.Βγαινει ακριβη η ατιμη αλλα ....

#334   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 22:39

Εδω θα διαφωνησω. Προσφερουν απολυτη προστασια (δεν υπαρχει συγκριση με θηκες τυπου Caudabe στο θεμα προστασια) με ιδιαιτερο design και τελεια εφαρμογη συν πολυ δυνατο μαγνητη. Στα αρνητικα οτι η aramide ειναι λιγο slippery και μαζευει δαχτυλιες. Οι αλλες εκδοσεις της Limitless 5.0 πχ Speckled fabric τα πανε πολυ καλυτερα  στο grip

Προσωπικα και μαζι με την Rebel Gen 5 θα την εβαζα στο πανω ραφι για καποιον που θελει premium προστασια και θελει να σκασει ενα σεβαστο ποσο

Συμφωνώ σε όλα, αλλά όπως έθιξα δε μου αρέσει το design τους καθόλου. Και τις θεωρώ χοντροκομμένες! Μια rebel βγαίνει στα ίδια λεφτά με μια mous και έρχεται από Αμερική συνυπολογίζοντας και το τελωνείο. Της rebel μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν σχέδιο, έχει πολύ καλή εφαρμογή και πολύ καλή προστασία επίσης. Την είχα στο 14 pro max, ήταν άψογη και λιγότερο χοντροκομμένη. Στα αλλά θα συμφωνήσω, είναι προσεγμένες θήκες! Βέβαια μια clear που είχα πάρει, κιτρίνισε μέσα σε 5-6 και ας μην τη φορούσα συνεχώς. 

#335   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 22:42

μια χαρα ειναι το λινκ.Βγαινει ακριβη η ατιμη αλλα ....

Έχω εκπτωτικό κωδικό 15% με δωρεάν μεταφορικά. Βγαίνει τελική στα 55,2€. Ψήνεσαι? Από άποψη ποιότητας δεν έχω άποψη, αλλά φαίνεται καλή ποιοτικά στο δέρμα και στην κατασκευή της. Αν έχει κάποιος άποψη, ευπρόσδεκτη. 

#336   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/11/2023 - 22:57

Ωραία ήρθαν όλα τα έξτρα..!!! Το κινητό λείπει μόνο…. 🤣🤣🤣

https://pasteboard.co/wVOZhxf4m2HJ.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: PrisonBreak-7-, 09/11/2023 - 22:59

#337   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 23:05

Συμφωνώ σε όλα, αλλά όπως έθιξα δε μου αρέσει το design τους καθόλου. Και τις θεωρώ χοντροκομμένες! Μια rebel βγαίνει στα ίδια λεφτά με μια mous και έρχεται από Αμερική συνυπολογίζοντας και το τελωνείο. Της rebel μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν σχέδιο, έχει πολύ καλή εφαρμογή και πολύ καλή προστασία επίσης. Την είχα στο 14 pro max, ήταν άψογη και λιγότερο χοντροκομμένη. Στα αλλά θα συμφωνήσω, είναι προσεγμένες θήκες! Βέβαια μια clear που είχα πάρει, κιτρίνισε μέσα σε 5-6 και ας μην τη φορούσα συνεχώς. 

Παραψηνομαι για την Ryan και ισως την παρω μεσω ξαδελφου που θα ερθει απο Λονδινο 20/12.Περιμενα πως και πως να βγαλουν κλειστη εκδοση

η Limitless επειδη την ειχα δεν τη θεωρω ασχημη. Εχει το δικο της design κατι σαν βαρκα του ψαρα ενα πραγμα το οποιο μολις μπει η συσκευη παυει να υφισταται.Ειναι πιο παχια απο την apple αλλα προοριζεται και για αλλη χρηση. Τελοσπαντων γουστα ειναι αυτα οσο αφορα το αισθητικο σκελος αν και εγω δεν μπορω τις χοντρες θηκες. Απο αντοχη και επειδη την διελυσα κυριολεκτικα ειναι σκυλι οποτε αν δεν υπηρχαν αλλες επιλογες που τρωνε να τις δοκιμασω ισως την ξαναπαιρνα.

Φωτο (low light shot) της Mous για το 13 pro μετα απο 1,5 χρονο χρησης,

για το 15 εχει προστεθει grip στα πλαινα.

M39fLi0.jpg

#338   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 23:27

Ακριβώς έτσι όπως το είπες, βάρκα κυρτή και από τις δυο πλευρές. Να τι μου θυμίζει! :P

Συνημμένα αρχεία

#339   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2023 - 23:35

Ακριβώς έτσι όπως το είπες, βάρκα κυρτή και από τις δυο πλευρές. Να τι μου θυμίζει! :P

:D :lol:  ...αυτο ειναι πιρογα.

#340   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2023 - 09:18

Ωραία ήρθαν όλα τα έξτρα..!!! Το κινητό λείπει μόνο….

https://pasteboard.co/wVOZhxf4m2HJ.jpg

Flolab ε; Με γειες! Πως κι επέλεξες το privacy; Έχω την εντύπωση ότι χάνει λίγο στην καθαρότητα της οθόνης ακόμη και όταν κοιτάς τη συσκευή σε ευθεία. Βέβαια αυτό το παρατήρησα με άλλη εταιρία που βγάζει privacy όχι της Flolab. 

Περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό παραλάβεις και τη φορέσεις.

#341   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2023 - 10:05

Για Black Friday, θα χτυπήσω το flolab 3D. Ό,τι καλύτερο μια κυρτό στις άκρες με τέλεια εφαρμογή. Μετά την πρώτη έκδοση που τα έκαναν λίγο μαντάρα, έδωσαν το καλύτερο πάλι για τα δικά μου δεδομένα τζαμάκι. Το 3D όμως. Τα privacy τα αποστρέφομαι για τον λόγω που αναλύθηκε ακριβώς παραπάνω. Μεγειά!

#342   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2023 - 10:07

Flolab ε; Με γειες! Πως κι επέλεξες το privacy; Έχω την εντύπωση ότι χάνει λίγο στην καθαρότητα της οθόνης ακόμη και όταν κοιτάς τη συσκευή σε ευθεία. Βέβαια αυτό το παρατήρησα με άλλη εταιρία που βγάζει privacy όχι της Flolab. 

Περιμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό παραλάβεις και τη φορέσεις.

Θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθει το κινητό. Επέλεξα την Privacy επειδή χρησιμοποιώ πολύ τα ΜΜΜ και έχω παρατηρήσει όλους/ες να κοιτάνε τι κάνεις στο τηλ. και μου την βάρεσε και για αυτό επέλεξα την Privacy. Ήμουν μεταξύ Torras kai Flolab.

#343   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2023 - 13:02

Μη συγκρίνεις βούρτσες με π..τσες! Αν και της Torras είναι πολύ καλό, μιας και τώρα το φοράω στο 15 pro max! Της Flolab το θεωρώ όμως μια κατηγορία μόνο του, το φοράω από το 11 pro max και μετά, θα το ευχαριστηθείς.

#344   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 349 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/11/2023 - 13:08

Παιδιά απο Flolab ποσο κάνει να έρθει;Απο Αμερική ερχεται;

iPhone 15 Pro

#345   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-