Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 15/Plus & 15 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
888 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   imob

imob

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 29/11/2023 - 11:32

Δεν εχει παρει το ματι μου κατι περι ασυμβατοτητας. Με καθε επιφυλαξη αν και το τζαμακι της Torras δεν παει τερμα στα ορια οποτε δεν θα εχει προβλημα οπως πχ αυτο το γυαλι που φαινεται να τερματιζει και να δημιουργει θεμα σε καποιες θηκες

Ευχαριστώ πολύ.

Προσωπικά μεταξύ flolab & Torras για tempered glass, τι προτείνεις;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/11/2023 - 11:45

Ευχαριστώ πολύ.

Προσωπικά μεταξύ flolab & Torras για tempered glass, τι προτείνεις;

Flolab.

#483   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 29/11/2023 - 15:15

Δεν ξέρω, τι να σου πω.
Στο αμάξι πέρασες dome glass από τις ζάντες μέχρι την οροφή;

εγω πάντως το έχω ντύσει όλο με ppf μεμβράνη.Ειναι παρανοϊκό το να προστατέψω ένα περιουσιακό μου στοιχείο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#484   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2023 - 20:35

εγω πάντως το έχω ντύσει όλο με ppf μεμβράνη.Ειναι παρανοϊκό το να προστατέψω ένα περιουσιακό μου στοιχείο ;

Ανάλογα πως το βλέπει κανείς.
Θα μπορούσαμε να γυρνάμε και με ολόσωμη στολή για παράδειγμα στην πανδημία για να μην κολλήσουμε σίγουρα, αλλά μια μάσκα ήταν αρκετή.
Όπως το βλέπει κανείς.
Για άλλους είναι κινητό, για άλλους περιουσιακό στοιχείο όπως πολύ σωστά είπες!

#485   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2023 - 14:39

Μόλις ήρθε η πιο όμορφη - κατ’έμε - clear θήκη για το NaTi!!

Otterbox Lumen

d770902773640f5c729a70a3d0a1aa64.jpg
39880eed13a1cc8c28d1ce20b5188b13.jpg
12480de508e23e5604ad4254975573d1.jpg

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

#486   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 348 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2023 - 15:02

Μεγιες πολύ όμορφη!

iPad Pro M2

#487   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 03/12/2023 - 16:15

Μόλις ήρθε η πιο όμορφη - κατ’έμε - clear θήκη για το NaTi!!

Otterbox Lumen

d770902773640f5c729a70a3d0a1aa64.jpg
39880eed13a1cc8c28d1ce20b5188b13.jpg
12480de508e23e5604ad4254975573d1.jpg

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

Καλοφόρετη. Είναι πολύ γ@μ@τη θήκη. Την έχω εδώ και ένα μήνα περίπου και την έχω βγάλει μόνο τρεις μέρες για να βάλω τη σιλικόνη της apple σε χρωματισμό clay. Είναι πολύ όμορφη και δένει άψογα με το χρωμα του κινητού. Και προστατεύει πολύ καλά για καθημερινή χρήση. Ήδη μου έχει πέσει από το ύψος της μέσης, και δεν έπαθε το παραμικρό. Απλά πρόσεξε το συχνό βάλε βγάλε, καθώς θα σου κάνει γρατζουνιές από τη μέσα επίστρωση αν δεν προσεχείς. Να βάζεις πρώτα την γωνία που είναι η κάμερες γιατί το πλαστικό είναι ενισχυμένο, και να τη βγάζεις από τις κάμερες για τον ίδιο λόγο. Επίσης μετά κουμπώνεις το κινητό με ήπια πίεση! Είναι φοβερή πάντως σαν θήκη και διαθέσιμη μόνο στα Applestore που δεν έχουμε  ή από το ευρωπαϊκό μαγαζί τους (άρα δεν κυκλοφορεί και πολύ). Και πάλι καλοφόρετη…

#488   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 348 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2023 - 19:29

Μέχρι σήμερα!!!

ENDS TODAY: 15% off sitewide + free shipping with code SHIPFREE23

https://caudabe.com/...=40917279801441

Εγώ την έκανα την μαιμουνια θηκουλα για AirPods κ επιπλέον ένα lanyard celestial blue

iPad Pro M2

#489   anochampions

anochampions

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/12/2023 - 20:37

Την Toras την βρίσκουμε σε κάποιο ελληνικό μαγαζί; Είμαι από Κύπρο και δεν στέλνουν από την ιστοσελίδα τους στην Κύπρο. Έρχεται από Αθηνα φίλος την επόμενη βδομάδα και έλεγα μήπως την έβρισκα από κει.

#490   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/12/2023 - 21:09

Την Toras την βρίσκουμε σε κάποιο ελληνικό μαγαζί; Είμαι από Κύπρο και δεν στέλνουν από την ιστοσελίδα τους στην Κύπρο. Έρχεται από Αθηνα φίλος την επόμενη βδομάδα και έλεγα μήπως την έβρισκα από κει.

Δεν υπάρχει Ελλάδα ,πάρε από Amazon

#491   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2023 - 21:24

Έχει και Ελλάδα πλέον στο the I-store! Είναι δίπλα στο σπίτι μου στην περιοχή Αρετσού της Καλαμαριάς, εγώ από εκεί την πήρα. Πλέον φέρνει και τα τζαμάκια!

#492   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 03/12/2023 - 21:27

Τυχερός είσαι που δεν στέλνει .
Εγώ έχω παραγγείλει από το site τους 17/11 και ακόμα λέει “hand over to airline” .

Πάρε από Amazon.de και σε 4 με 5 εργάσιμες θα είναι στην πόρτα σου ….

#493   Npanathinaikos

Npanathinaikos

iPH Member

• 209 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2023 - 23:36

Απίστευτη εταιρεία. Σε ταξίδι μου στο Λονδίνο πήρα θήκη πορτοφόλι κ θήκη για iPad. Αξίζουν.  Δεν ξέρω με το τελωνείο τι θα κανείς?εχεις ρωτήσει?

Γενικά έχω φορέσει αρκετές θήκες και ειδικά στο 14 pro max καμιά δεκαριά, Η rebel είχε την πιο καλή εφαρμογή και ένιωθες ότι ήταν ένα με το τηλέφωνο. Δε μου άρεσε το frosted γιατί ήταν αρκετά παχύ και έδειχνε κάπως φτηνό, αλλά δεν φαινόταν δαχτυλιές. Όμως, από άποψη εφαρμογής, ποιότητας εφαρμογής, μεταλλικών κουμπιών ήταν άψογη. Βέβαια, ήταν κοντά στα 50 γραμμάρια και λίγο, όχι πολύ, ογκώδης. Όταν κούραζε το βάρος της, επέστρεφα στη δερμάτινη τη Apple! Τώρα που δεν έχει η Apple δερμάτινη, πήρα μια saddle brown της Ryan London και περιμένω να έρθει μέσα στο Δεκέμβριο!

#494   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2023 - 08:10

Καλοφόρετη. Είναι πολύ γ@μ@τη θήκη. Την έχω εδώ και ένα μήνα περίπου και την έχω βγάλει μόνο τρεις μέρες για να βάλω τη σιλικόνη της apple σε χρωματισμό clay. Είναι πολύ όμορφη και δένει άψογα με το χρωμα του κινητού. Και προστατεύει πολύ καλά για καθημερινή χρήση. Ήδη μου έχει πέσει από το ύψος της μέσης, και δεν έπαθε το παραμικρό. Απλά πρόσεξε το συχνό βάλε βγάλε, καθώς θα σου κάνει γρατζουνιές από τη μέσα επίστρωση αν δεν προσεχείς. Να βάζεις πρώτα την γωνία που είναι η κάμερες γιατί το πλαστικό είναι ενισχυμένο, και να τη βγάζεις από τις κάμερες για τον ίδιο λόγο. Επίσης μετά κουμπώνεις το κινητό με ήπια πίεση! Είναι φοβερή πάντως σαν θήκη και διαθέσιμη μόνο στα Applestore που δεν έχουμε ή από το ευρωπαϊκό μαγαζί τους (άρα δεν κυκλοφορεί και πολύ). Και πάλι καλοφόρετη…

Ήσουν ένας από αυτούς που με μπρίζωσε για τη Lumen, βέβαια η αρχική της στα 65€ με τα μεταφορικά ήταν αρκετά ακριβή. Στο 50αρι που βγήκε λόγω μαύρης Παρασκευής κάπως παλεύεται.
Στο σπίτι έχω συνήθως τη συσκευή χωρίς θήκη και πάντα την αφαιρώ και τη βάζω με το τρόπο που περιγράφεις. Από την εποχή του 12αριού χρησιμοποιώ μόνο clear θήκες και με αυτό τον τρόπο δεν έχω δει ποτέ γρατζουνιά.

Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk

#495   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2023 - 09:38

Απίστευτη εταιρεία. Σε ταξίδι μου στο Λονδίνο πήρα θήκη πορτοφόλι κ θήκη για iPad. Αξίζουν.  Δεν ξέρω με το τελωνείο τι θα κανείς?εχεις ρωτήσει?

Έρχεται με ups με εκτιμώμενη παράδοση στις 13 Δεκεμβρίου. Την έστειλαν από την Παρασκευή. Άρα μόλις παραλάβω θα σου πω! Ακόμα και αν έχει τελωνείο, που δεν το πιστεύω, για την άθλια finnewoven ζητάει apple 69€. Εγώ την αγόρασα με 15% έκπτωση στα 54€, πάλι συμφέρει. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες