Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 15/Plus & 15 Pro/Max
Δημοσίευση 04/12/2023 - 19:32
Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 04/12/2023 - 21:18
iPad Pro M2
Δημοσίευση 05/12/2023 - 00:22
Για να δούμε, πρώτη φορά μετά από χρόνια σε Torras και Spigen, ήρθε η σειρά της Flolab με την καινούρια σειρά της 3D.
Δεν είναι δυνατόν. Σήμερα το μεσημέρι ήρθε και σε εμένα. Το πέρασα πριν από λίγο. Είναι φοβερό το 3d. Με τη lumen έρχεται τσίμα τσίμα, με μηδενικό κενό. Δε θα μαζεύει και σκόνες. Είναι η τοπ επιλογή σε όλα του το άτιμο. Από το 12 pro max και μετά η πρώτη επιλογή.
Δημοσίευση 05/12/2023 - 07:07
από που έρχεται φίλε ποσο καιρό κάνει;Δεν είναι δυνατόν. Σήμερα το μεσημέρι ήρθε και σε εμένα. Το πέρασα πριν από λίγο. Είναι φοβερό το 3d. Με τη lumen έρχεται τσίμα τσίμα, με μηδενικό κενό. Δε θα μαζεύει και σκόνες. Είναι η τοπ επιλογή σε όλα του το άτιμο. Από το 12 pro max και μετά η πρώτη επιλογή.
iPhone 15 Pro Blue Titanium
Δημοσίευση 05/12/2023 - 07:44
Κλασικά, έρχεται από Κίνα. Έρχεται με Yunexpress, εκτελωνίζεσαι στην Ολλανδία και μετά παραδίδεται Ελλάδα από την ACS, χωρίς τελωνείο, φυσικά. Μέσα σε δυο βδομάδες το πολύ το έχεις στα χέρια σου. Εγώ το τσίμπησα τη Black Friday μαζί με έναν φίλο, μας βγήκε από 31€ τον καθένα μαζί με τα μεταφορικά.
Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 05/12/2023 - 07:45
Δημοσίευση 05/12/2023 - 07:45
Ευχαριστω πολυ!!Κλασικά, ερχεται από Κίνα. Έρχεται με Yunexpress, εκτελωνίζεσαι στην Ολλανδία και μετά παραδίδεται Ελλάδα από την ACS, χωρίς τελωνείο φυσικά. Μέσα σε δυο βδομάδες το πολύ το έχεις στα χέρια σου. Εγώ το τσίμπησα τη Black Friday μαζί με έναν φίλο, μας βγήκε από 31€ τον καθένα μαζί με τα μεταφορικά.
Δημοσίευση 05/12/2023 - 07:45
Ευχαριστω πολυ!!Να φανταστώ έχει ένα μεσα
Δημοσίευση 05/12/2023 - 11:48
Ένα έχει μέσα, αλλά η Flolab σου δίνει lifetime εγγύηση. Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστείς αντικατάσταση πληρώνεις απλά τα μεταφορικά.
Δεν είναι δυνατόν. Σήμερα το μεσημέρι ήρθε και σε εμένα. Το πέρασα πριν από λίγο. Είναι φοβερό το 3d. Με τη lumen έρχεται τσίμα τσίμα, με μηδενικό κενό. Δε θα μαζεύει και σκόνες. Είναι η τοπ επιλογή σε όλα του το άτιμο. Από το 12 pro max και μετά η πρώτη επιλογή.
Χαχα, εντάξει ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν!! Μου αρέσει γιατί έχουμε τα ίδια γούστα!
Ακόμη βέβαια δεν έχω βρει χρόνο να την περάσω. Ευελπιστώ να κοιμηθεί το μεσημέρι η μικρή και να αδράξω της ευκαιρίας..
Δημοσίευση 05/12/2023 - 14:57
Τρομερά εύκολη τοποθέτηση (λιγότερο από 5λεπτο), η καλύτερη ολεοφοβική επίστρωση που έχω νιώσει, φανταστική διαύγεια της οθόνης, είναι edge to edge και με την Otterbox Lumen έρχεται κουτί, όταν το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη λόγω των curved πλευρών δεν καταλαβαίνεις τίποτα σε swipes!! Και φυσικά δεν κόβει ούτε χιλιοστό από την οθόνη!!
Δημοσίευση 05/12/2023 - 16:16
πω πω ενταξει φοβερό φάινεται ελεγα να παω σε belkin ultra glass αλλα θα παω σε αυτοΜόλις την πέρασα κι έχω πάθει ένα μικρό σοκ!! Τι έχανα τόσα χρόνια!!
Τρομερά εύκολη τοποθέτηση (λιγότερο από 5λεπτο), η καλύτερη ολεοφοβική επίστρωση που έχω νιώσει, φανταστική διαύγεια της οθόνης, είναι edge to edge και με την Otterbox Lumen έρχεται κουτί, όταν το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη λόγω των curved πλευρών δεν καταλαβαίνεις τίποτα σε swipes!! Και φυσικά δεν κόβει ούτε χιλιοστό από την οθόνη!!
Τελευταία επεξεργασία από: scorpio3, 05/12/2023 - 16:16
Δημοσίευση 05/12/2023 - 16:39
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/12/2023 - 16:51
Και εγώ την παρηγγειλα στην BF και την περιμένω. Τζαμί-check, θήκη-check, κινητό-γιόκ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αφού έχεις τα προφυλακτικά, θα βρεις και τη γκομενα, όπως όταν ήμασταν μικροί…!
Δημοσίευση 05/12/2023 - 16:56
Μόλις την πέρασα κι έχω πάθει ένα μικρό σοκ!! Τι έχανα τόσα χρόνια!!
Ακριβώς ίδιο κινητό, ίδιο τζαμάκι, ίδια θήκη. Για τη flolab τα έλεγα εδώ και χρόνια, δεν παίζεται η εταιρία. Και αν μαζέψει καμία φουσκάλα ή οτιδήποτε άλλο, μια φωτογραφία στο support τους και με χρέωση μεταφορικών σου στέλνουν άλλο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δοκιμασμένο. Και η θήκη άψογη. Τώρα περιμένω τη δερμάτινη της Ryan London που είναι κλειστή από κάτω σε Saddle brown, μόλις κυκλοφόρησε, άντε να δούμε. Καλοφόρετη και η θηκη και το τζαμάκι..
Δημοσίευση 05/12/2023 - 17:33
Δημοσίευση 05/12/2023 - 18:26
Αφού έχεις τα προφυλακτικά, θα βρεις και τη γκομενα, όπως όταν ήμασταν μικροί…!
Βέβαια, εγώ θυμάμαι να γυρνάω με τα ίδια σφραγισμένα κουτιά από τα νησιά!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες