Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 15/Plus & 15 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
888 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#661   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2024 - 20:00

Εγώ παρέλαβα την crystal clear σήμερα το πρωί. Ήρθε μέσα σε πέντε μέρες με dhl express. Όχι, δε θα έχεις κάποιο απρόοπτο, γιατί πλήρωσες για τα πιθανά έξοδα εκτελωνισμού. Όντως, βγήκε στα 65,52€. Απλά τους ζήτησα να μου στείλω και δώρο το κιτ σε πορτοκαλί χρωμα που το έδιναν από το site και μου το έστειλαν. Βέβαια τους εξήγησα ότι το ζητάω αυτό γιατί τα μεταφορικά από το site τους ήταν 40 και κάτι € όπως γράφεις και εσύ. Θα σου έρθει πολύ γρήγορα να ξερεις.

Και εγώ το προσπάθησα αλλά δεν είχα διαθέσιμο σε μπλε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#662   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2024 - 20:01

Εγώ παρέλαβα την crystal clear σήμερα το πρωί. Ήρθε μέσα σε πέντε μέρες με dhl express. Όχι, δε θα έχεις κάποιο απρόοπτο, γιατί πλήρωσες για τα πιθανά έξοδα εκτελωνισμού. Όντως, βγήκε στα 65,52€. Απλά τους ζήτησα να μου στείλω και δώρο το κιτ σε πορτοκαλί χρωμα που το έδιναν από το site και μου το έστειλαν. Βέβαια τους εξήγησα ότι το ζητάω αυτό γιατί τα μεταφορικά από το site τους ήταν 40 και κάτι € όπως γράφεις και εσύ. Θα σου έρθει πολύ γρήγορα να ξερεις.

Και εγώ το προσπάθησα αλλά δεν είχα διαθέσιμο σε μπλε.

#663   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 03/01/2024 - 20:12

Κατάλαβα. Το πορτοκαλί πάει με το NaTi που έχω, με αυτό που έχεις δεν ταιριάζει, έχεις δίκιο. Πολύ ωραία θήκη και πολυαναμενόμενη. Βέβαια η Ryan είναι άπαιχτη σε αίσθηση, αλλά με την rebel φαίνεται το τηλέφωνο.

#664   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2024 - 23:45

Κατάλαβα. Το πορτοκαλί πάει με το NaTi που έχω, με αυτό που έχεις δεν ταιριάζει, έχεις δίκιο. Πολύ ωραία θήκη και πολυαναμενόμενη. Βέβαια η Ryan είναι άπαιχτη σε αίσθηση, αλλά με την rebel φαίνεται το τηλέφωνο.

Έχω την Torras τώρα απλά ήθελα να φαίνεται το τηλ. και μου άρεσε και ο σχεδιασμός που έχει στο πλάι. Αργότερα θέλω να δω και την Caudabe.

#665   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2024 - 02:27

Λοιπόν, οι πρώτες εντυπώσεις από τη rebel crystal clear είναι πολύ θετικές. Ενδιαφέρον σχεδιασμός, προσοχή στη λεπτομέρεια, μεταλλικά κουμπιά και πίσω πλαίσιο κάμερας που αλλάζουν. Πολύ καλό grip στα πλαϊνά με ανάγλυφες λεπτομέρειες που θυμίζουν το αστέρι της Merc που ντύνει το μονοθέσιο της στην F1.  :D

Συνημμένα αρχεία

#666   scorpio3

scorpio3

iPH Member

• 348 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/01/2024 - 11:37

Μεγεια φίλε φάινεται να έχει κ πολύ καλή προστασία!Από δαχτυλιές πως πάει όπως κλασικές διάφανες?

iPad Pro M2

#667   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2024 - 12:55

Σε ευχαριστώ πολύ! Από προστασία όντως είναι πολύ καλή. Το grip της είναι καλό για διαφανή θήκη. Δαχτυλιές μαζεύει όπως κάθε διαφανή, αλλά καμία έχεις με της μαμάς εταιρίας, περίπου το ίδιο με την διαφανή της Torras. Επίσης και σε όγκο είναι περίπου ίδια με αυτή της Torras. Και το βάρος αυτής:48g. Έχει όμως πολύ ιδιαίτερο design που δείχνει πολύ όμορφη.

#668   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2024 - 18:35

Με γειες σκορπιέ το τζαμάκι σου, είδες πλέον κι εσύ το φως το αληθινό!!

Hulk τα 48gr θαρρώ πως είναι λογικά για Pro Max θήκη. Είναι λίγο bulky πάντως η θήκη. Φαίνεται από τα χοντρά πλαϊνά και το τεράστιο camera bump.

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

#669   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2024 - 23:22

Λοιπόν, οι πρώτες εντυπώσεις από τη rebel crystal clear είναι πολύ θετικές. Ενδιαφέρον σχεδιασμός, προσοχή στη λεπτομέρεια, μεταλλικά κουμπιά και πίσω πλαίσιο κάμερας που αλλάζουν. Πολύ καλό grip στα πλαϊνά με ανάγλυφες λεπτομέρειες που θυμίζουν το αστέρι της Merc που ντύνει το μονοθέσιο της στην F1.  :D

Μεγειες και να την ευχαριστηθεις. Να ρωτησω 2-3 πραγματακια...

1. Το αμαζον σου καλυψε δασμους στην τελικη τιμη ? (ρωταω γιατι δεν εχω δει import fees στη τιμη που δινει)

2. Το ανοιγμα απο κατω πως ειναι ? Usb-C

3. Ειναι ζορικη στο βγαλσιμο?

#670   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2024 - 00:41

Μεγειες και να την ευχαριστηθεις. Να ρωτησω 2-3 πραγματακια...
1. Το αμαζον σου καλυψε δασμους στην τελικη τιμη ? (ρωταω γιατι δεν εχω δει import fees στη τιμη που δινει)
2. Το ανοιγμα απο κατω πως ειναι ? Usb-C
3. Ειναι ζορικη στο βγαλσιμο?

1. Ναι, η Amazon κάλυψε όλα τα έξοδα! Και πέρυσι μου ήρθε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με DHL express ήταν σε πέντε μέρες σπίτι.
2. Το άνοιγμα είναι οκ! Με προϊόντα της apple δε θα έχει κάποιο πρόβλημα, εννοείται. Με αλλά πιο ογκώδη πιστεύω πλάι ότι δε θα έχεις. Το άνοιγμα είναι όπως της Ryan London και την Apple silicon που έχω για να συγκρίνω.
3. Βγαίνει σχετικά ικανοποιητικά, όχι όπως της lumen αλλά και πάλι όχι όπως της frosted που είχα για το 14 pro max.
Επίσης, η θήκη είναι ελάχιστα πιο ογκώδης από την lumen αλλά μου αρέσει που έρχεται μέτωπο στα πλαϊνά και στο swip up δεν βρίσκει καθόλου αντίσταση. Όμως έχει ανυψωμένα τις γωνιές μπρος και πίσω, ώστε να μη βρίσκει σε οριζόντιες επιφάνειες. Για το πλαίσιο της κάμερας, είναι λόγο ογκώδες αλλά όχι παράταιρο και δίνει έναν premium χαρακτήρα στη θήκη. Και φυσικά αλλάζει με βίδες, από άνοιξη θα βάλω το πορτοκαλί. Τα κουμπιά είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΙΤΚΑ σε αίσθηση και ποιότητα κατασκευής. Γενικά το design της είναι προσεγμένο σε υπερθετικό βαθμό! Να πω την αλήθεια, την πήρα γιατί την είχα σταμπάρει από πέρυσι για το 14 pro max αλλά είχε κυκλοφορήσει πολύ αργά. Φέτος κυκλοφόρησε μέσα στο Δεκέμβριο και μόλις μου έστειλαν μήνυμα ότι είναι διαθέσιμη, την χτύπησα και σε πέντε μερούλες ήταν σπίτι.

#671   giannik

giannik

iPH Enthousiast

• 455 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:gianni_k

Δημοσίευση 05/01/2024 - 04:31

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Απο Amazon έγινε η παραγγελία?Τι σύνολο πλήρωσες?
Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από: giannik, 05/01/2024 - 04:36

#672   giannik

giannik

iPH Enthousiast

• 455 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:gianni_k

Δημοσίευση 05/01/2024 - 04:49

Ρωτάω γιατί δεν δίνει επιλογή για αγορά το orange set (κουμπιά και περιμετρικό κάμερας).

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Απο Amazon έγινε η παραγγελία?Τι σύνολο πλήρωσες?
Ευχαριστώ

#673   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2024 - 09:58

Δες την ανάρτηση #658! Από Amazon η παραγγελία και επικοινωνία με τον πωλητή να το συμπεριλάβει επειδή το έχει ως προσφορά στο site του. Το δέχτηκαν και τέλος.

#674   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/01/2024 - 11:48

Μόλις παρέλαβα RYAN ,παίδες αξίζει τα χρήματα .

#675   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2024 - 12:27

Μόλις παρέλαβα RYAN ,παίδες αξίζει τα χρήματα .

Ε, τα έλεγα εγώ. Στη αίσθηση της αφής και στην ποιότητα του δέρματος, στα κουμπιά και γενικά η οπή αίσθηση είναι άπαιχτες. Τι ωραία να φαινόταν και το χρώμα του κινητού, ρε παιδί μου. Πότε θα ανακαλυφθεί το διάφανο δέρμα, βα φαίνεται και το χρώμα. 😀

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5