Μεγειες και να την ευχαριστηθεις. Να ρωτησω 2-3 πραγματακια...
1. Το αμαζον σου καλυψε δασμους στην τελικη τιμη ? (ρωταω γιατι δεν εχω δει import fees στη τιμη που δινει)
2. Το ανοιγμα απο κατω πως ειναι ? Usb-C
3. Ειναι ζορικη στο βγαλσιμο?
1. Ναι, η Amazon κάλυψε όλα τα έξοδα! Και πέρυσι μου ήρθε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με DHL express ήταν σε πέντε μέρες σπίτι.
2. Το άνοιγμα είναι οκ! Με προϊόντα της apple δε θα έχει κάποιο πρόβλημα, εννοείται. Με αλλά πιο ογκώδη πιστεύω πλάι ότι δε θα έχεις. Το άνοιγμα είναι όπως της Ryan London και την Apple silicon που έχω για να συγκρίνω.
3. Βγαίνει σχετικά ικανοποιητικά, όχι όπως της lumen αλλά και πάλι όχι όπως της frosted που είχα για το 14 pro max.
Επίσης, η θήκη είναι ελάχιστα πιο ογκώδης από την lumen αλλά μου αρέσει που έρχεται μέτωπο στα πλαϊνά και στο swip up δεν βρίσκει καθόλου αντίσταση. Όμως έχει ανυψωμένα τις γωνιές μπρος και πίσω, ώστε να μη βρίσκει σε οριζόντιες επιφάνειες. Για το πλαίσιο της κάμερας, είναι λόγο ογκώδες αλλά όχι παράταιρο και δίνει έναν premium χαρακτήρα στη θήκη. Και φυσικά αλλάζει με βίδες, από άνοιξη θα βάλω το πορτοκαλί. Τα κουμπιά είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΙΤΚΑ σε αίσθηση και ποιότητα κατασκευής. Γενικά το design της είναι προσεγμένο σε υπερθετικό βαθμό! Να πω την αλήθεια, την πήρα γιατί την είχα σταμπάρει από πέρυσι για το 14 pro max αλλά είχε κυκλοφορήσει πολύ αργά. Φέτος κυκλοφόρησε μέσα στο Δεκέμβριο και μόλις μου έστειλαν μήνυμα ότι είναι διαθέσιμη, την χτύπησα και σε πέντε μερούλες ήταν σπίτι.