Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 15/Plus & 15 Pro/Max
Δημοσίευση 13/07/2024 - 10:43
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 13/07/2024 - 11:02
Δίνει όγκο?
Δημοσίευση 13/07/2024 - 11:04
Sent from my iPhone using Tapat
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 13/07/2024 - 11:05
Δημοσίευση 13/07/2024 - 11:31
Δημοσίευση 13/07/2024 - 12:36
Κανενα τιμολόγιο δεν στέλνει κανείς ,σε καλούν όταν είναι να περάσει τελωνείο αν συμφωνείς στην τιμή σου στέλνουν και πληρώνεις στην παράδοση .
Σε εμένα έστειλε η FedEx τιμολόγιο για δασμούς εισαγωγής μετά από δέκα ημέρες.
Δημοσίευση 13/07/2024 - 13:03
Δημοσίευση 14/07/2024 - 21:19
Update για την Flolab
Αλλες δαχτυλιες..
Αλλη ανυποφορη κατασταση..
Παρολο που διαφημιζουν το γυαλι τους ως oleophobic, θα πω .. καμια σχεση !
Δαχτυλιες απο την 1η μερα, λες και εχει χρησιμοποιηθει 4-5 μηνες
Ας παρουν μερικα παραδειγματα απο iCarez, Torras ακομη και ESR..
Οσο για το rainbow effect.. επισης καμια σχεση.. μονο λογια
3η και καλυτερη η Υποστηριξη Πελατων, που αδιαφορησε για το rainbow effect και για τις δαχτυλιες, παρολο τις επισυναμενες φωτο που αποδεικνυουν του λογου το αληθες
Και για τις δαχτυλιες η απαντηση ειναι (για το rainbow effect οπως βλεπετε δεν ειπαν κατι) :
"Thanks for reaching out.
Oleophobic coating on our screen protectors helps reduce fingerprints and makes the screen easier to clean. While it significantly minimizes smudges, it isn't completely fingerprint-proof. Factors like skin oils and frequent use can still leave marks. However, the coating makes it much easier to wipe these away, keeping your screen clearer and cleaner.
Best regards,
FLOLAB
Customer Care"
Περιμενω ακομη απαντηση τους, αν μεινουν στο ιδιο υφος, παρολο που υποσχονται lifetime warranty, θα εχω να πω "Μακρια για παντα"
Δημοσίευση 15/07/2024 - 13:20
Ας ρωταγες...
Δημοσίευση 15/07/2024 - 13:33
Τώρα τα λέτε που το παράγγειλα και μου έρχεται μέσα στην βδομάδα.
Δημοσίευση 15/07/2024 - 13:54
μπορει τα δικα σου δαχτυλα μα μην εχουν τοσο θεμα και να μην διαπιστωσεις προβλημα .Ειναι αληθεια οτι υπαρχουν εδω και πολυ καιρο αναφορες για την ολεοφοβικη επιστρωση αλλα σιγουρα δεν ειναι ο κανονας.
Δημοσίευση 15/07/2024 - 16:54
Ας ρωταγες...
Ρωταω τωρα !
Για πες !
Το ειδα οτι το εχεις παραγγειλει..
Προετοιμασου..
μπορει τα δικα σου δαχτυλα μα μην εχουν τοσο θεμα και να μην διαπιστωσεις προβλημα .Ειναι αληθεια οτι υπαρχουν εδω και πολυ καιρο αναφορες για την ολεοφοβικη επιστρωση αλλα σιγουρα δεν ειναι ο κανονας.
Ουτε τα δικα μου δαχτυλα ειναι λιπαρα
Τους το ενεφαρα στην απαντηση που τους εστειλα
Εξαλλου, δεν εχω διαφορετικα δαχτυλα στην iCarez ή στην Torras..
Δεν θα μας τρελλανουν τωρα δαυτοι
Παρεπιπτοντως απαντηση δεν εχω ακομη..
Δημοσίευση 18/07/2024 - 23:25
Έχω την RL εδώ και 8 μήνες περίπου, την φορούσα 4 μήνες αδιαλείπτως και μετά κατά διαστήματα. Έχει πάρει μια ωραία πατίνα στο χρώμα saddle brown. Δεν έχει την παραμικρή ένδειξη για ξεφλούδισμα. Επίσης, είχε γίνει μια παρανόηση για τη χρέωση στην αποστολή και ο πωλητής μέσα σε λίγες ώρες μου έκανε επιστροφή χρημάτων για το ποσό της αποστολής. Απόλυτα ευχαριστημένος. Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία, όπως και των υπολοίπων συνδαιτυμόνωνφυσικά!
Δημοσίευση 24/07/2024 - 13:28
τέλεια εφαρμογή και δεν αφηνει καθολου δαχτυλιες
macράν οτι καλυτερο
Spigen® GLAS.tR™ EZ FIT™
https://spaceboy.io/...reen-protector/
edit:
+ πιο εύκολο στην τοπόθετηση ... πεθαίνεις
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 24/07/2024 - 13:36
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 25/07/2024 - 08:51
τέλεια εφαρμογή και δεν αφηνει καθολου δαχτυλιες
macράν οτι καλυτερο
Spigen® GLAS.tR™ EZ FIT™
https://spaceboy.io/...reen-protector/
edit:
+ πιο εύκολο στην τοπόθετηση ... πεθαίνεις
Nope, από τα χειρότερα!!
Ναι, πολύ εύκολο στην τοποθέτηση αλλά το rainbow effect είναι παντού γύρω στο τζάμι, και δεν πιάνει όλη την οθόνη!! Αυτό είχα για κανά μήνα και φυσικά το πέταξα με σύντομες διαδικασίες!!
Δημοσίευση 25/07/2024 - 09:29
Update για την Flolab >
Αλλες δαχτυλιες..
Αλλη ανυποφορη κατασταση..
Παρολο που διαφημιζουν το γυαλι τους ως oleophobic, θα πω .. καμια σχεση !
Δαχτυλιες απο την 1η μερα, λες και εχει χρησιμοποιηθει 4-5 μηνες
Ας παρουν μερικα παραδειγματα απο iCarez, Torras ακομη και ESR..
Οσο για το rainbow effect.. επισης καμια σχεση.. μονο λογια
3η και καλυτερη η Υποστηριξη Πελατων, που αδιαφορησε για το rainbow effect και για τις δαχτυλιες, παρολο τις επισυναμενες φωτο που αποδεικνυουν του λογου το αληθες
Και για τις δαχτυλιες η απαντηση ειναι (για το rainbow effect οπως βλεπετε δεν ειπαν κατι) :"Thanks for reaching out.
Oleophobic coating on our screen protectors helps reduce fingerprints and makes the screen easier to clean. While it significantly minimizes smudges, it isn't completely fingerprint-proof. Factors like skin oils and frequent use can still leave marks. However, the coating makes it much easier to wipe these away, keeping your screen clearer and cleaner.
Best regards,FLOLAB
Customer Care"Περιμενω ακομη απαντηση τους, αν μεινουν στο ιδιο υφος, παρολο που υποσχονται lifetime warranty, θα εχω να πω "Μακρια για παντα"
Ήρθε το γυαλί και περίμενα να περάσει λίγο ο καιρός για να έχω καλύτερη άποψη. Δεν έχω ούτε δαχτυλιές αλλά ούτε και rainbow effect. Ίσως να είμαι από τους τυχερούς ή να είναι λίγος ο χρόνος που έχει περάσει. Επίσης έδεσε τέλεια με την θήκη Andar που επίσης έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος από δερμάτινη θήκη μιας και ήταν η πρώτη φορά που αγόρασα τέτοιου είδους,
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες