Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 15/Plus & 15 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
888 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/10/2023 - 11:51

Απογοήτευση η Dbrand Ghost με το πρώτο review που ανεβαίνει στο YouTube από τον Tee.

Ήμουν έτοιμος να την παραγγείλω αλλά επειδή χρησιμοποιώ συνέχεια το MagSafe είναι πολύ αδύναμοι οι μαγνήτες.

Όπως και το κάτω μέρος το οποίο είναι τραγικό για θήκη των 50€!!

Τα αρνητικά σχόλια πέφτουν βροχή στο βίντεο όπως και στο MacRumours!!

https://youtu.be/6n4...UzM97W6jLCULOm2

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

Μην μασατε με τις υπερβολες των τυπων στο youtube. Ο Tee ειναι γενικα υπερβολικος και εχει κατηγορηθει γι αυτο, την μια μερα μια θηκη ειναι απο αλλο πλανητη και σε 15 μερες η ιδια θηκη ειναι απλα αλλη μια θηκη. Για το κατω μερος που λεει ολες οι clear εχουν ακριβως το ιδιο σχεδον design δηλ ειναι λιγο soft αλλα απο προσωπικη εμπειρια ειναι ολες μια χαρα.Για τους μαγνητες τωρα, θα μπορουσαν να ειναι πολυ πιο δυνατοι αλλα μην ξεχναμε το ποσο λεπτη clear θηκη ειναι οταν αλλες ειναι σαφως πιο παχιες και επισης ο ιδιος ειπε οτι ο μαγνητης ειναι σαφως ανω του μετριου. Σε καθε περιπτωση ειμαι επιφυλακτικος και περιμενω και αλλα reviews.

Αληθεια, με το τελωνειο τι γινεται λογω αποστολης απο Καναδα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 721 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/10/2023 - 12:52

Μια και η αναφορά σε μαγνήτες, θα βάλω και εδώ άλλη μια φορά θετική ψήφο στην Torras.....

Επειδή χρησιμοποιώ συχνά το mag safe, η δύναμη τους είναι σε άλλο level, θεωρώ μακριά από κάθε ανταγωνιστή....

.

#273   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/10/2023 - 13:00

Μια και η αναφορά σε μαγνήτες, θα βάλω και εδώ άλλη μια φορά θετική ψήφο στην Torras.....
Επειδή χρησιμοποιώ συχνά το mag safe, η δύναμη τους είναι σε άλλο level, θεωρώ μακριά από κάθε ανταγωνιστή....
.

MagSafe ποιο χρησιμοποιείς αν επιτρέπεται ;

#274   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/10/2023 - 13:05

.

H Torras ίσως έχει το πιο δυνατό μαγνήτη της αγοράς! Είναι κορυφή σε αυτό το τομέα.

#275   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 29/10/2023 - 14:13

Θα συμφωνήσω με τους προγράψαντες. Μόνο η rebel gen 4 και η casetify έχουν τόσο δυνατούς μαγνήτες όπως η Torras. Η casetify, ίσως ένα κλικ πιο δυνατούς, αλλά με 60 γραμμάρια κουρσούμι που ζύγιζε η clear για το 14άρι, όταν τη φορούσα στο κινητό, έκανα και βαράκια.

#276   PK73

PK73

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/10/2023 - 20:53

Belkin UltraGlass 2, είναι το screen protector που βάζει η Apple στα iPhone 15 Pro/PM στα Apple Stores.

Belkin ScreenForce UltraGlass 2 Anti Microbial iPhone 15 Pro Screen Protector Anti-Scratch Thin Glass 9H Hardness Tested with Bubble Free Positioning Tray https://amzn.eu/d/jaFGCFh

σε σχέση με το αντίστοιχο της Spigen Glastr τι παραπάνω προσφέρει αυτό εδώ ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#277   coOb

coOb

iPH Enthousiast

• 433 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 30/10/2023 - 11:51

Για panzerglass τι γνώμη έχετε ;

#278   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 30/10/2023 - 13:01

Για panzerglass τι γνώμη έχετε ;

Αυτο είχα από την πρώτη μέρα στο 13ΠΜ μέχρι τώρα 1 1/2 χρόνο είναι σαν την πρώτη μέρα το τζαμάκι !
Στο 15ΠΜ δεν διάβασα και τα καλύτερα , και κατέληξα σε τζαμάκι TORRAS , έχει 2 μέσα η συσκευασία συν κιτ που το περνάς στο κινητό οσο και αρχάριος να είσαι ! Με βόλεψε πολύ το τζαμάκι της TORRAS!

#279   PK73

PK73

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/10/2023 - 18:38

Torras τζαμάκι οθόνης έχει εδώ Ελλάδα ;

#280   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 721 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2023 - 18:51

Torras τζαμάκι οθόνης έχει εδώ Ελλάδα ;

https://the-istore.g...-iphone-15-pro/

.

#281   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 30/10/2023 - 19:38

Το μαύρο περιμετρικά μήπως καλύπτει λίγο την οθόνη? ξερούμε κάτι? σε iPhone 15 pro max

Τελευταία επεξεργασία από: sofnik69, 30/10/2023 - 19:39

#282   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2023 - 20:14

Τη καλυπτει ελαχιστα, εχει αρχισει η Torras και στελνει μια υποτιθεμενη βελτιωμενη εκδοση σε καποιους πελατες για να τις δοκιμασουν  οποτε αναμονη.Δεν ειναι και κατι τρομερο παντως,αν βγει κατι καλυτερο αργοτερα το βλεπουμε.

#283   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2023 - 18:19

Να πω και εγώ την πολύ άσχημη εμπειρία μου με την decoded. Παράγγειλα και έλαβα μέσα σε μια βδομάδα την διαφανή θήκη της decoded με τα μεταλλικά στοιχεία στα κουμπιά και στο πλαίσιο που προστατεύει τις κάμερες. Η θήκη από άποψη design είναι πολύ ωραία και πολύ λεπτή. Όμως, τα μεταλλικά μέρη τρίζουν συνέχεια σαν φοράς βραχιόλια. Όταν φοράς τη θήκη στο τηλέφωνο, τα κουμπιά δεν τρίζουν αλλά το πίσω μεταλλικό μέρος τρίζει πολύ. Βιντεοσκοπώ το πρόβλημα, το στέλνω Κα μου απαντούν ότι αυτό είναι φυσιολογικό και ότι είναι μέρος του όλου σχεδιασμού της θήκης. Τους λέω ότι αυτό δεν είναι ανεκτό από μέρους μου, και εκεί ξεκινάει ο Γολγοθάς μου. Μου στέλνουν μια φόρμα επιστροφής με δικά τους έξοδα μέσω της dpd. Κάθομαι και έχω σαν μ@λ@κας συμπληρώνω τη φόρμα που μου έστειλαν και στο τελευταίο βήμα που δίνεις τα στοιχεία σου, διαπιστώνω ότι η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στις χώρες που εξυπηρετεί η dpd. Τους στέλνω ξανά ένα μήνυμα και μου απαντούν μετά από τρεις μέρες, ότι ο μόνος τρόπος επιστροφής του προϊόντος είναι να τους στείλω με δικά μου έξοδα την θήκη σε μια διεύθυνση που έδωσαν και μόλις παραλάβουν θα με αποζημιώσουν μόνο για το ποσό που πλήρωσα αρχικά! Και για όλη την ταλαιπωρία θα μου έδιναν ένα επιπλέον 20% για την επόμενη αγορά. Μα καλά είναι μαλάκες; Πίστευαν δηλαδή ότι θα αγόραζα ξανά από αυτούς; Και τώρα, ή θα κρατήσω τη θήκη (σε αυτή την περίπτωση θα μου κάνουν 20& επιστροφή της αξίας της θήκης), ή θα πρέπει να την επιστρέψω με δικά μου έξοδα. Ποτέ ξανά από τους παπαρο-Ολλανδούς. Να φανταστείτε ότι είναι η μόνη ίσως αγορά εδώ και πολύ καιρό που έκανα χωρίς PayPal, γ@μω την ατυχία μου, αλλιώς ήξερα καλά τι θα έκανα. Τώρα, τον ήπιαμε.

#284   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 329 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2023 - 20:25

Πάντως dpd Hellas υπάρχει. Βλέπω έχουν και καταστήματα σε Θεσσαλονίκη Αθήνα.

#285   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 782 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2023 - 21:41

Πάντως dpd Hellas υπάρχει. Βλέπω έχουν και καταστήματα σε Θεσσαλονίκη Αθήνα.

Έλα ντε! Και εγώ το είδα, το επεσήμανα, αλλά δεν συνεργάζεται για επιστροφές. Ό,τι να είναι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες