Καλοφόρετη. Είναι πολύ γ@μ@τη θήκη. Την έχω εδώ και ένα μήνα περίπου και την έχω βγάλει μόνο τρεις μέρες για να βάλω τη σιλικόνη της apple σε χρωματισμό clay. Είναι πολύ όμορφη και δένει άψογα με το χρωμα του κινητού. Και προστατεύει πολύ καλά για καθημερινή χρήση. Ήδη μου έχει πέσει από το ύψος της μέσης, και δεν έπαθε το παραμικρό. Απλά πρόσεξε το συχνό βάλε βγάλε, καθώς θα σου κάνει γρατζουνιές από τη μέσα επίστρωση αν δεν προσεχείς. Να βάζεις πρώτα την γωνία που είναι η κάμερες γιατί το πλαστικό είναι ενισχυμένο, και να τη βγάζεις από τις κάμερες για τον ίδιο λόγο. Επίσης μετά κουμπώνεις το κινητό με ήπια πίεση! Είναι φοβερή πάντως σαν θήκη και διαθέσιμη μόνο στα Applestore που δεν έχουμε ή από το ευρωπαϊκό μαγαζί τους (άρα δεν κυκλοφορεί και πολύ). Και πάλι καλοφόρετη…
Ήσουν ένας από αυτούς που με μπρίζωσε για τη Lumen, βέβαια η αρχική της στα 65€ με τα μεταφορικά ήταν αρκετά ακριβή. Στο 50αρι που βγήκε λόγω μαύρης Παρασκευής κάπως παλεύεται.
Στο σπίτι έχω συνήθως τη συσκευή χωρίς θήκη και πάντα την αφαιρώ και τη βάζω με το τρόπο που περιγράφεις. Από την εποχή του 12αριού χρησιμοποιώ μόνο clear θήκες και με αυτό τον τρόπο δεν έχω δει ποτέ γρατζουνιά.
Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk