Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι το πόσο δύσκολα μπαίνει που λες να μην την ξανα βγάλω μην χαράξει στα πλαϊνά.
Φαντάσου η Synthesis που είναι πιο σφιχτή από την Sheath!
Δημοσίευση 14/12/2023 - 16:55
Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι το πόσο δύσκολα μπαίνει που λες να μην την ξανα βγάλω μην χαράξει στα πλαϊνά.
Δημοσίευση 14/12/2023 - 17:06
Δημοσίευση 14/12/2023 - 17:30
Την έχω πάρει και εγώ εντυπώσεις στο post #13. Από Amazon.de.Απο Αμαζον ξεφεύγει η αλήθεια γιαυτο κοιτούσα από σάιτ……
iPad Pro M2
Δημοσίευση 14/12/2023 - 17:32
Πω πω ακόμα πιο σφιχτή…….ιδίως αυτό το νύχι εσωτερικά είναι για να κάνει το τιτάνιο καρναβάλι
iPad Pro M2
Προσωπικά, το μοναδικό που θα ήθελα βελτίωση είναι στο camera bumper, θα το ήθελα ελάχιστα πιο ψηλό.
Τελευταία επεξεργασία από: athanaso77, 14/12/2023 - 17:33
Δημοσίευση 14/12/2023 - 18:26
Πω πω ακόμα πιο σφιχτή…….ιδίως αυτό το νύχι εσωτερικά είναι για να κάνει το τιτάνιο καρναβάλι
iPad Pro M2
μην αγχωνεσαι ιδιαιτερα, δεν παθαινει τιποτα το τηλεφωνο. Στο μπασε πρωτα στριμωχνε καλα στη θηκη τη πλευρα που ειναι τα κουμπια της εντασης και μετα σπρωξε την αλλη πλευρα να μπει πιεζοντας κοντα στις γωνιες.Στο βγαλσιμο με τα δυο χερια σπρωχνεις την μια πανω η την κατω γωνια και μετα με τον ιδιο τροπο βγαζεις και την αντιστοιχη πανω η κατω γωνια (αρα βγαζεις η τις 2 πανω γωνιες η τις δυο κατω). Αφου βγουν τραβας τη συσκευη εξω...αποφασιστικα
Πολλοι προτιμουν να βγαζουν τις 2 πανω γωνιες ωστε μετα να σπρωχνουν τη συσκευη μεσω του κενου που ειναι οι καμερες
Δημοσίευση 14/12/2023 - 18:35
έτσι ακριβώς το κάνω φίλε κ στο βγάλε πρώτα από κάμερες ευχαριστώ μακάρι να μην έχει θέμα…..πάντως είναι πολύ ποιοτική κ σαν υλικό….μασιφ να πούμεμην αγχωνεσαι ιδιαιτερα, δεν παθαινει τιποτα το τηλεφωνο. Στο μπασε πρωτα στριμωχνε καλα στη θηκη τη πλευρα που ειναι τα κουμπια της εντασης και μετα σπρωξε την αλλη πλευρα να μπει πιεζοντας κοντα στις γωνιες.Στο βγαλσιμο με τα δυο χερια σπρωχνεις την μια πανω η την κατω γωνια και μετα με τον ιδιο τροπο βγαζεις και την αντιστοιχη πανω η κατω γωνια (αρα βγαζεις η τις 2 πανω γωνιες η τις δυο κατω). Αφου βγουν τραβας τη συσκευη εξω...αποφασιστικα
Πολλοι προτιμουν να βγαζουν τις 2 πανω γωνιες ωστε μετα να σπρωχνουν τη συσκευη μεσω του κενου που ειναι οι καμερες
Δημοσίευση 14/12/2023 - 19:19
Δημοσίευση 14/12/2023 - 19:29
Έχεις κανεις εμπειρία με τις φετινές fine woven? Σκέφτομαι για την pacific blue.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Απο αυτα που διαβαζω, πολλοι την μισουν, λιγοτεροι την λατρευουν. Σιγουρα θα δεις τελεια εφαρμογη, ελαχιστο ογκο κλπ κλπ. Αν τις φερεσαι και με προσοχη νομιζω οτι θα μεινεις αρκετα ικανοποιημενος. Εχω την αισθηση οτι ειναι μια θηκη που θα τη φοραγα για βραδυνες εξοδους .Περισσοτερα απο καποιον που την εχει
Δημοσίευση 14/12/2023 - 19:32
Χρηματα που θελεις να δωσεις? Θηκες ελαφριες, βαριες, λεπτες, ογκωδεις, για γρατζουνιες, ανθεκτικες. Δωσε ενα στιγμα που περιπου θελεις να κινηθεις. Επισης οι γυναικες εχουν και λιγο διαφορετικο γουστο στο θεμα θηκη.
Καλησπερα, σε γενικες γραμμες μου αρεσουν οι λεπτες θηκες που δεν χαλανε και τοσο τον σχεδιασμο.
Τελευταία επεξεργασία από: NoRz, 14/12/2023 - 19:34
Δημοσίευση 14/12/2023 - 19:37
Γιατί θες να το κάνεις αυτό στοΈχεις κανεις εμπειρία με τις φετινές fine woven? Σκέφτομαι για την pacific blue.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 14/12/2023 - 19:38
Δημοσίευση 14/12/2023 - 19:42
Νίκο με τραβάει το χνουδακι από πίσω! Πέραν της πλάκας δεν έχω καν εικόνα μόνο από σχετικά βίντεο στο yt. Έχω παραγγείλει totallee η οποία έρχεται από αμερικα μέσω Ανταρκτικής (μάλλον) και είπα να πήγαινα σε κάτι πιο κυριλέ άμεσα λόγω εορτών!Γιατί θες να το κάνεις αυτό στο
ν εαυτότηλ. σου?
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 14/12/2023 - 21:56
Έχεις κανεις εμπειρία με τις φετινές fine woven? Σκέφτομαι για την pacific blue.
Έχω την ταουπε, μια χαρά θήκη είναι , μην ακούς τι λένε και αν λερωθεί καθαρίζει πολύ εύκολα με σφουγγαράκι κ σαπούνι,την έχω κατα χαρεί και δεν έχει πάθει το παραμικρό ,αυτά!
Δημοσίευση 17/12/2023 - 00:04
Εδώ και τρεις μέρες φοράω τη Ryan London στο αγαπημένο saddle brown. Δεν υπάρχουν λόγια για την αίσθηση στο χέρι. Πολύ καλή εφαρμογή, μεταλλικά κουμπιά πολύ καλά στην απόκριση, πολύ ωραίο μεταλλικό πλαίσιο προστασίας της κάμερα, γενικά λεπτή θήκη όπως περίπου της apple με πολύ ωραία μυρωδιά από δέρμα! Άψογη από όλες τις πλευρές. Ήρθε με συνολικό κόστος 55€+8€, λόγω 15% έκπτωσης και με δωρεάν τα μεταφορικά. Την προπαράγγειλα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, θα ήταν διαθέσιμη στις αρχές Δεκέμβρη και πριν τρεις μέρες ήρθε με επιπλέον κόστος 8€ λόγω τελωνείου. Χαλάλι, όταν η δερμάτινη της Apple έκανε 69€. Α, ξέχασα, και με βάρος μόλις 35 γραμμάρια!
Δημοσίευση 17/12/2023 - 00:09
Δημοσίευση 17/12/2023 - 00:46
Άντε και στα δικά σου, με καμία καλή δερμάτινη τύπου andar που γλυκοκοιτάζεις, γιατί σε έκοψα για μερακλή τύπο!
Είναι εφάμιλλες θεωρώ Ryan London και andar.
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες