Μόλις ήρθαν....
Για άλλη μια χρονιά εγγύηση Torras .
Τζαμακι &
Clear θήκη, λόγω white Titanium.
Η θήκη νομίζω είναι αυτή που λες...
Πολύ bulky πάντως το σημείο της κάμερας που ανοίγει..
Προσωπικά θα πάω για τη στάνταρ έκδοση χωρίς ανοιγόμενα μέρη.
Δημοσίευση 20/09/2023 - 07:56
Μόλις ήρθαν....
Για άλλη μια χρονιά εγγύηση Torras .
Τζαμακι &
Clear θήκη, λόγω white Titanium.
Η θήκη νομίζω είναι αυτή που λες...
Δημοσίευση 20/09/2023 - 08:16
Το έχουν αλλάξει ναι.Νέος τρόπος τοποθέτησης ή είναι η ιδέα μου; Βλέπω αυτό το τεράστιο pull και αναρωτιέμαι..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 20/09/2023 - 08:16
Δημοσίευση 20/09/2023 - 08:18
Υπήρχε ξανά τέτοιος μηχανισμός; Μέχρι τον Απρίλιο που αγόρασα τζαμάκι για το 14 pro ήταν το κλασικό, που βάζεις πάνω στο τηλέφωνο τον οδηγό, και μετά αφήνεις επάνω το τζαμάκι.
Δημοσίευση 20/09/2023 - 08:26
σαν αίσθηση , είναι σαν την απλη της torras.
Αλλα να σου πω την αλήθεια , το φοβάμαι το κακό, με το ανοιγόμενο μέρος...
Όχι τόσο αν θα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το άνοιξε-κλείσε, όσο μηπως επιρεάσει η αντανάκλαση του ασημί πλαστικού τις φωτό....
Πέρσι είχα την απλή, είπα να δοκιμάσω κάτι κανούργιο..
θα δείξει..
.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 20/09/2023 - 08:30
Δημοσίευση 20/09/2023 - 10:18
Εγώ αυτό αγόρασα που έχει τον κλασικό περιμετρικό οδηγό. Δε ξέρω ποια η διαφορά με το γυαλί που έχει το pull. Δεν είδα και στο description κάτι. Θα φανεί όταν έρθει και το τηλ.Νέος τρόπος τοποθέτησης ή είναι η ιδέα μου; Βλέπω αυτό το τεράστιο pull και αναρωτιέμαι..
Δημοσίευση 20/09/2023 - 14:32
Εγώ αυτό αγόρασα που έχει τον κλασικό περιμετρικό οδηγό. Δε ξέρω ποια η διαφορά με το γυαλί που έχει το pull. Δεν είδα και στο description κάτι. Θα φανεί όταν έρθει και το τηλ.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Νομιζω αφαιρει την σκονη πριν την τοποθετηση
Δημοσίευση 20/09/2023 - 14:52
Δημοσίευση 20/09/2023 - 15:11
Πάντως παιδιά, οι θήκες της TORRAS διατίθενται πλέον και από την Ελλάδα στο the i store. Εδρεύει στην Καλαμαριά στην περιοχή της Αρετσού, δίπλα στο σπίτι μου. Και μάλιστα οι τιμές έρχονται πιο φτηνά από την αμαζόνα.
Όντως πολύ καλή πληροφορία.
Αν κάποιος αγοράσει αυτή : Θήκη Torras Ostand Kickstand , μπορεί να μας ενημερώσει πως στέκεται και αν είναι σταθερό??
Σκεφτόμουν να την πάρω, αλλά δεν ξέρω αν σε βάση magsafe που βάζω το κινητό , κάποια στιγμή αυτό ανοίξει και διπλώσει προς τα κάτω το κινητο...
.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 20/09/2023 - 15:12
Δημοσίευση 20/09/2023 - 15:16
Πάντως παιδιά, οι θήκες της TORRAS διατίθενται πλέον και από την Ελλάδα στο the i store. Εδρεύει στην Καλαμαριά στην περιοχή της Αρετσού, δίπλα στο σπίτι μου. Και μάλιστα οι τιμές έρχονται πιο φτηνά από την αμαζόνα.
Δημοσίευση 20/09/2023 - 21:10
Παιδιά ερώτηση γιατί έχω Μέι ει πίσω στο 11 προ και δε ξέρω τι παίζει με τα magsafe
https://www.istorm.g...ss-charger.html
αυτό εδώ θέλει ειδική θήκη ώστε να στηρίζει το κινητό; Μπορώ να το χρησιμοποιήσω πχ χωρίς θήκη;
είχα πάρει στο 11 προ έναν ασύρματο της πλάκας και αργούσε τρέλα να φορτίσει. Σκέφτηκα ότι είναι όλοι οι ασύρματοι έτσι αλλά ίσως έφταιγε ο συγκεκριμένος; Γενικά αξίζει η ασύρματη φόρτιση από θέμα ταχύτητας; Το θέλω για χρήση τη νύχτα βασικά
Τελευταία επεξεργασία από: sevarton, 20/09/2023 - 21:13
Δημοσίευση 21/09/2023 - 12:42
Δημοσίευση 21/09/2023 - 13:10
Νίκο έχω ένα θέμα με τις flolab το γυαλί ρε φίλε.Εκτός απο TORRAS κοιτάξτε και προς Flolab
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες