Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 15/Plus & 15 Pro/Max
Δημοσίευση 25/09/2023 - 18:14
Ad
Δημοσίευση 25/09/2023 - 22:51
Έχει πάρει κανείς γενικά uniq life pro θήκη από το iStorm να μας πει εντυπώσεις και κυρίως εάν πατιούνται καλά τα κουμπιά;
Ναι την πήρα εγώ σε clear.
Εξαιρετική είναι. Δε δίνει πολύ όγκο, τα κουμπιά είναι όσο clicky πρέπει. Γενικά δεν περίμενα να είναι τόσο καλή.
Σήμερα δοκιμάστηκε και σε πτώση με θετικά αποτελέσματα, το κινητό δεν έπαθε το παραμικρό από πτώση 1m.
Δημοσίευση 26/09/2023 - 07:44
Αρχικά, πολύ ακριβή 77€ αλλά ήταν η μόνη διαθέσιμη άμεσα, καθώς η caudabe sheath θα καθυστερούσε και επιπλέον στο πρώτο version δεν είχαν προβλέψει κάλυμμα για το action button.
Στα της θήκης, πολύ premium αίσθηση και όμορφη. Βάρος εξτρα δε το καταλαβαίνεις και το grip είναι παρά πολύ καλό παρόλο το γυαλιστερό look carbon. Bulky δε θα τη χαρακτήριζα παρόμοια κατάσταση με τη sheath.
Αν ήταν στα 50€ θα τη θεωρούσα μια από τις καλύτερες επιλογές. Μένει να δείξει την αντοχή στο χρόνο και στις τούμπες Γενικά πλέον δεν αλλάζω θήκες στα κινητά, π.χ. η sheath στο 13 pro max άντεξε δυο χρόνια σερί και άπειρες τούμπες έχοντας μόνο κάποιες μικροεκδορές και χάνοντας λίγο την υφή της πλάτης από τη χρήση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 26/09/2023 - 09:08
Διαβάζω διάφορα άρθρα για τις νέες γνήσιες θήκες της Apple FineWoven case, η κατάσταση πηγαίνει για νέο Antennagate....
Ευτυχώς δεν αφορά καθεαυτό το κινητό...
Τα παραπονα μοιάζουν με τσουνάμι, τόσα που δεν ξέρω αν τελικά τις αποσύρουν κιόλας....
Που έχει πάει ο περίφημος υψηλός ποιοτικός έλεγχος από το μήλο
.
Δημοσίευση 26/09/2023 - 10:05
Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα τη Pitaka MagCase Pro.
Αρχικά, πολύ ακριβή 77€ αλλά ήταν η μόνη διαθέσιμη άμεσα, καθώς η caudabe sheath θα καθυστερούσε και επιπλέον στο πρώτο version δεν είχαν προβλέψει κάλυμμα για το action button.
Στα της θήκης, πολύ premium αίσθηση και όμορφη. Βάρος εξτρα δε το καταλαβαίνεις και το grip είναι παρά πολύ καλό παρόλο το γυαλιστερό look carbon. Bulky δε θα τη χαρακτήριζα παρόμοια κατάσταση με τη sheath.
Αν ήταν στα 50€ θα τη θεωρούσα μια από τις καλύτερες επιλογές. Μένει να δείξει την αντοχή στο χρόνο και στις τούμπες Γενικά πλέον δεν αλλάζω θήκες στα κινητά, π.χ. η sheath στο 13 pro max άντεξε δυο χρόνια σερί και άπειρες τούμπες έχοντας μόνο κάποιες μικροεκδορές και χάνοντας λίγο την υφή της πλάτης από τη χρήση.
έχω παραγγείλει και περιμένω την πιο light έκδοση, που αφήνει καποια μέρη εκτεθιμένα, είναι ακόμα πιο λεπτή σε αίσθηση (την είχα πάρει και για το 13mini) ...... άντε να δούμε.
Δημοσίευση 26/09/2023 - 10:37
Δεν υπάρχει "Quality Control" στην Apple εδώ και αρκετά χρόνια.
Είναι λογική εξέλιξη όταν τα προιόντα που πουλάς έχουν πλέον τόσους πολλούς διαχωρισμούς.
Τα βλέπουμε κάθε χρόνο.. Το πόσο έντονο είναι αλλάζει μόνο.
Δημοσίευση 26/09/2023 - 11:46
Δες βαθμολογία στο αμαζον να γελάσεις..Διαβάζω διάφορα άρθρα για τις νέες γνήσιες θήκες της Apple FineWoven case, η κατάσταση πηγαίνει για νέο Antennagate....
Ευτυχώς δεν αφορά καθεαυτό το κινητό...
Τα παραπονα μοιάζουν με τσουνάμι, τόσα που δεν ξέρω αν τελικά τις αποσύρουν κιόλας....
.
Δημοσίευση 26/09/2023 - 12:30
Δες βαθμολογία στο αμαζον να γελάσεις..
Το είδα!!!
Πραγματικά ντροπή, για επίσημο προιον Apple, να παίρνει κατά πλειοψηφία 1-2 αστέρια!!!
.
Δημοσίευση 26/09/2023 - 12:45
Δημοσίευση 26/09/2023 - 15:23
έχω παραγγείλει και περιμένω την πιο light έκδοση, που αφήνει καποια μέρη εκτεθιμένα, είναι ακόμα πιο λεπτή σε αίσθηση (την είχα πάρει και για το 13mini) ...... άντε να δούμε.
βγάζει πολύ παρόμοια η Benks και πιο λογική τιμή.. την περιμένω μέχρι Παρασκευή
https://www.benks.co...r-iphone-15-pro
Δημοσίευση 26/09/2023 - 18:35
Καλησπέρα, εγώ παράγγειλα της Ringke Fusion Magnetic Back Cover Matte Clear (iPhone 15 Pro Max) που την ειχα μεχρι προτινως στο 12 pro max. Αν σας ενδιαφέρει θα ποσταρω φωτός οταν ερθει!
Δημοσίευση 27/09/2023 - 00:06
βγάζει πολύ παρόμοια η Benks και πιο λογική τιμή.. την περιμένω μέχρι Παρασκευή
https://www.benks.co...r-iphone-15-pro
Την είδα αφού περίμενα τη pitaka. Φαίνεται ενδιαφέρουσα όποτε ανυπομονώ για τα σχόλια σου. Πάντως επειδή το σχολίασαν και γνωστοί φίλοι, η Pitaka φαίνεται πολύ προσεγμένη κατασκευαστικά και κάνει εντύπωση.
Δημοσίευση 27/09/2023 - 07:29
Καλησπέρα, εγώ παράγγειλα της Ringke Fusion Magnetic Back Cover Matte Clear (iPhone 15 Pro Max) που την ειχα μεχρι προτινως στο 12 pro max. Αν σας ενδιαφέρει θα ποσταρω φωτός οταν ερθει!
Την είχες καιρό στο 12 ΡΜ; Το μεγάλο θέμα είναι αν κιτρινίζει, π.χ. η Torras που είναι χρόνια δοκιμασμένη 1 χρόνο πάνω στο 14 Pro δεν έχει κάνει ίχνος κιτρινίλας!!
Δημοσίευση 27/09/2023 - 15:08
Την είχες καιρό στο 12 ΡΜ; Το μεγάλο θέμα είναι αν κιτρινίζει, π.χ. η Torras που είναι χρόνια δοκιμασμένη 1 χρόνο πάνω στο 14 Pro δεν έχει κάνει ίχνος κιτρινίλας!!
ναι την ειχα 7+ μηνες και στους 4 ξεκινησε να κιτρινιζει, μου αρεσε πολυ σαν fit, αλλα και τα ελαχιστα υπερυψωμένα τμηματα στις γωνίες που προσφέρουν εξτρα προστασια. Επειδη την χρειαζομουν αμεσα πηγα σε αυτη, και εχω τον νουμου να προχωρησω στην Torras με το που κιτρινήσει.
edit: εβαλα και τις φωτος απο την 12pm.. και η αληθεια ειναι οτι απογοητευτικα λιγο.. (μου αρεσει και το frosted που κανει στο πισω μερος γμτ εντωμεταξυ)
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: lis, 27/09/2023 - 15:13
Δημοσίευση 27/09/2023 - 21:16
Όπως και Spigen, ESR, που έχω δοκιμάσει κιτρινίζουν τσακ μπαμ.
Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες