Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Apple Watch Ultra 2: Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
170 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 16/09/2024 - 20:07

To focus μπαινει και στο κινητο αναγκαστικα; διαβασα οτι στο watchos11 πλεον διαβαζει αυτοματα τον υπνο χωρις να το βαλεις σε διαδικασια υπνου, αν το εχει καποιος ξερει να μας πει αν ισχυει;
επισης εχεις να μου προτεινεις καποια εφαρμογη που ειναι must;

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θες να αλλάξεις το Fenix 7X !!! Αν το έχεις για τρέξιμο τότε για εμένα είναι λάθος. Γενικά κ το fenix καταλαβαίνει πότε κοιμάσαι για μισή ώρα ας πούμε κ το καταγράφει.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   sbassios

sbassios

iPH User

• 131 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/09/2024 - 09:56

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θες να αλλάξεις το Fenix 7X !!! Αν το έχεις για τρέξιμο τότε για εμένα είναι λάθος. Γενικά κ το fenix καταλαβαίνει πότε κοιμάσαι για μισή ώρα ας πούμε κ το καταγράφει.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

θα σου πω....μεχρι και το 2022 ετρεχα half ironman...πλεον με το ζορι θα κανω olympic distance...εχω χαλαρωσει πολυ τις προπονησεις(max 8 ωρες την εβδομαδα)...

θελω πλεον να μπορω να απανταω και απο το ρολοι ωστε να μιλαω(ξερω το εβγαλε και το fenix 8)...

θέλω να δοκιμάσω το apple watch ultra 2 και αν δω οτι δεν μου κανει να το δωσω και να παω σε fenix 8x..

μονο ο φακος, η μπαταρια και η δραστηριοτητα της πισινας θα μου λειψει

#168   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 17/09/2024 - 13:17

θα σου πω....μεχρι και το 2022 ετρεχα half ironman...πλεον με το ζορι θα κανω olympic distance...εχω χαλαρωσει πολυ τις προπονησεις(max 8 ωρες την εβδομαδα)...

θελω πλεον να μπορω να απανταω και απο το ρολοι ωστε να μιλαω(ξερω το εβγαλε και το fenix cool.png...

θέλω να δοκιμάσω το apple watch ultra 2 και αν δω οτι δεν μου κανει να το δωσω και να παω σε fenix 8x..

μονο ο φακος, η μπαταρια και η δραστηριοτητα της πισινας θα μου λειψει

Ναι σε καταλαβαινω γιατι κανω τα ιδια. 

Ενας φιλος το πουλουσε προχθες και πριν το δωσει το σεταρα για εμενα μια μερα. Ε τελεια οθονη κτλ, ολα τελεια ναι, ολα ομως. Αλλα οταν πηγα για τρεξιμο......... ξενερωσα. Δεν ξερω γιατι, δεν μου καθεται καλα! Θελω τα δεδομενα της garmin! 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#169   sbassios

sbassios

iPH User

• 131 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2024 - 18:10

Ναι σε καταλαβαινω γιατι κανω τα ιδια. 

Ενας φιλος το πουλουσε προχθες και πριν το δωσει το σεταρα για εμενα μια μερα. Ε τελεια οθονη κτλ, ολα τελεια ναι, ολα ομως. Αλλα οταν πηγα για τρεξιμο......... ξενερωσα. Δεν ξερω γιατι, δεν μου καθεται καλα! Θελω τα δεδομενα της garmin! 

o φιλος, σου εδωσε το ultra 2 να δοκιμασεις; ποια δεδομενα ηθελες που δεν ειχε το ultra 2; σε ρωταω γιατι δεν το εχω δοκιμασει και ενας φιλος που το εχει δεν ασχολειται με αυτα...

αν μπορεις να μου γραψεις και τι σε ξενερωσε

#170   sbassios

sbassios

iPH User

• 131 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2024 - 22:06

Παιδιά να κάνω μερικές ερωτήσεις και αν κάποιος ξέρει να απαντήσει…περιμένω το ultra 2…στην εικόνα ρολογιού που έχει αρχικά μπορούμε να βάλουμε κάπως να δείχνει τα βήματα και τι απόσταση έχω γράψει;(pedometer;)

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε σε έναν κύκλο πόσες ειδοποιήσεις εχει το κινητό;(ας πούμε 15 ειδοποιήσεις)

Επίσης μπορούμε να μ δείχνει παλμούς;(όχι live αλλά σποραδικά όπως κάνει το garmin)
Τέλος υπάρχει κάποιο ιστορικό πόσες ώρες έκανα προπόνηση την εβδομάδα που διανύουμε;

#171   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 24/09/2024 - 08:45

Παιδιά να κάνω μερικές ερωτήσεις και αν κάποιος ξέρει να απαντήσει…περιμένω το ultra 2…στην εικόνα ρολογιού που έχει αρχικά μπορούμε να βάλουμε κάπως να δείχνει τα βήματα και τι απόσταση έχω γράψει;(pedometer;)

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε σε έναν κύκλο πόσες ειδοποιήσεις εχει το κινητό;(ας πούμε 15 ειδοποιήσεις)

Επίσης μπορούμε να μ δείχνει παλμούς;(όχι live αλλά σποραδικά όπως κάνει το garmin)
Τέλος υπάρχει κάποιο ιστορικό πόσες ώρες έκανα προπόνηση την εβδομάδα που διανύουμε;

1) Γινεται μεσω του pedometer σωστα.

2) Απο οσο ξερω και οσο εψαξα λιγο τωρα δεν γινεται.. Σκεψου πρωτον οτι μπορει να μην εχεις βαλει ολες τις ειδοποιησεις να ερχονται στο ρολοι και δευτερον αν γινοταν θα ηταν για τις ειδοποιησεις του ρολογιου και οχι του κινητου.. Τις ειδοποιησεις παντως τις βλεπω ευκολα σκρολαροντας προς τα κατω απο την αρχικη.. Μπορει βεβαια να υπαρχει καποια εφαρμογη για αυτο που θες.

3) Γινεται μεσω της εφαρμογης HeartWatch.. εχει πολλες επιλογες για τους παλμους και τι θες να δεις.. και οχι live πως ειπες αλλα σποραδικα.

4) Αυτο περισσοτερο στο κινητο σε ενδιαφερει... και η Αθληση σου προσφερει ιστορικο αλλα σε επιπεδο μηνα.. Ποσες προπονησεις εκανες, ποσο χρονο συνολικα, τι θερμιδες ... αλλα και μεσους ορους... με την προυποθεση οτι τις καταγραφεις στο ρολοι..

Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 24/09/2024 - 08:46

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες