Και εμενα όταν βλέπω κατι στο Apple TV ή στο iPhone ανοίγει και ο player στο ρολόι και δείχνει τι βλέπω και δε μαρεσει .
Πως γίνεται αυτό να το αλλάξουμε στο ρολόι ;να μην ανοίγει ο player αυτόματα ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εμενα προσωπικα μου αρεσει αυτο. Ειναι πολυ βολικο πχ οταν κανεις κατι και εχεις το κινητο στη τσεπη και θες πχ να προχωρησεις στο επομενο τραγουδι γρηγορα η να ξαναακουσεις το υπαρχων.. οποτε απο το ρολοι αμεσα το πατας και δεν χρειαζεται να βγαλεις το κινητο απο τσεπη/τσαντακι.
Αλλα δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι μπορει να καιει τοσο μπαταρια αυτο το feature...
Θα συνεχισω να το εχω ενεργοποιημενο γιατι με βολευει που ακουω πολλες φορες μουσικη μεσα στη μερα απο 2-3 τραγουδια.. αλλα εκεινη την συγκεκριμενη ακουσα 3-4 συνεχομενες ωρες και μετα απο 1-2 ωρες αλλες 2-3 ωρες.. Οποτε εκανε μπαμ.
Πλεον θα το απενεργοποιω οταν ειναι να ακουσω τοσες μαζεμενες.
Μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής ρολόι στο κινητό πας General - Auto Launch και βάλε στο off τον διακόπτη που θα βρεις εκεί.
Θενκς για το tip!
Ξες μηπως αν αυτο εχει να κανει μονο με τις εφαρμογες του ηχου?? η σταματαει και τπτ αλλο στην επικοινωνια watch-iphone που δεν το λενε?
Ακομα απορω παντως πως ειναι λογικο να χανει τοσο μπαταρια το Watch μονο και μονο απο τον Player. Βεβαια να μου πεις, πρεπει να τρεχει στο background για να ενημερωνει την μπαρα καθε δευτερολεπτο.. οκ.. δεν περιμενα τοσο μεγαλη καταναλωση παντως..
Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 03/04/2024 - 13:57