Εχω μπερδευτεί αλλα ξεχώρισα φουλ ocean blue κ alpine indigoΜεταξυ των δυο, Ocean για μενα.
Αλλα επειδη εχω δοκιμασει και τα 3, το πιο βολικο/ανετο ειναι το Trail.
iPhone 15 Pro Blue Titanium
Δημοσίευση 28/05/2024 - 22:31
Εχω μπερδευτεί αλλα ξεχώρισα φουλ ocean blue κ alpine indigoΜεταξυ των δυο, Ocean για μενα.
Αλλα επειδη εχω δοκιμασει και τα 3, το πιο βολικο/ανετο ειναι το Trail.
Δημοσίευση 28/05/2024 - 22:41
Εχω μπερδευτεί αλλα ξεχώρισα φουλ ocean blue κ alpine indigo
Ωραιο το indigo. Δεν το θυμομουν. Ξεχωριστο χρωμα.
Το Ocean blue μπορεις να το βρεις και απο Ali .. Το εχω παρει ηδη. Ειναι ωραιος συνδυασμος επισης.
Εγω το πηρα με Ocean Orange σαν πιο ξεχωριστο χρωμα/λουρακι που ειναι δυσκολο να το βρεις απο Ali στο απολυτο χρωμα οπως το αυθεντικο.
Εν τελει, σου προτεινω να παρεις οποιο σου αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!
Δημοσίευση 28/05/2024 - 22:46
ευχαριστώ πολύ φιλε μου!!!!Ωραιο το indigo. Δεν το θυμομουν. Ξεχωριστο χρωμα.
Το Ocean blue μπορεις να το βρεις και απο Ali .. Το εχω παρει ηδη. Ειναι ωραιος συνδυασμος επισης.
Εγω το πηρα με Ocean Orange σαν πιο ξεχωριστο χρωμα/λουρακι που ειναι δυσκολο να το βρεις απο Ali στο απολυτο χρωμα οπως το αυθεντικο.
Εν τελει, σου προτεινω να παρεις οποιο σου αρεσει πιο πολυ απ'ολα!!
Δημοσίευση 31/05/2024 - 13:55
Δημοσίευση 31/05/2024 - 19:27
Καλοριζικο! Εξαιρετικη επιλογη. Για την ποιοτητα δεν υπαρχουν λογια!!
Για προστασια προσωπικα δεν εχω κατι. Αν το προσεχεις εστω και λιγο δεν παθαινει κατι! Σε μικροχτυπηματακια δεν παθαινει τιποτα!
Δημοσίευση 31/05/2024 - 19:33
Ξεκίνησα με ocean που ήταν και ετοιμοπαράδοτο.
Τι ρολογαρα ποιοτική!!
Προτείνετε κάποια προστασία για κάσα η γυαλί η δεν αξιζει;
Δημοσίευση 31/05/2024 - 20:11
Δημοσίευση 31/05/2024 - 21:32
Μάλιστα κ νόμιζα της flolab θα ήταν καλύτερο…..δεν αξίζει θεωρώ σε τέτοιο ρολόι να χάνεις ποιότητα χρήσης αλλά από την άλλη προστατεύεται…..θα το αφήσω μου φαίνεται έτσιΜε γεια, να το χαρείς!
Έχω το ίδιο ακριβώς και έβαλα το tempered glass της Flolab. Δεν μοιάζει ξένο, απλά μερικές φορές η αφή θέλει λίγη επιμονή! Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά οφείλω να το αναφέρω.
Γνωρίζω ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο της Spigen που κοστίζει τα μισά χρήματα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
Δημοσίευση 31/05/2024 - 23:42
Με γειά, Σκορπιέ, να το χαρείς και μην το λυπηθείς τώρα το καλοκαίρι με τις βουτιές στη θάλασσα. Για το τζάμι μην το συζητάς, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και είναι κρύσταλλο ζαφείρι, δε χαράσσεται, μόνο σπάει αν δεχθεί γερό κοπάνημα πάνω σε νεύρο. Για την κάσα, σου συστήνω να βάλεις οπωσδήποτε κάτι, γιατί το τιτάνιο είναι σκληρό και ελαφρύ κράμα/υλικό αλλά χαράσσεται εύκολα. Μιας και έχω διαπιστώσει ότι έχεις φθηνά γούστα ( ), δες κάτι ωραία carbon πλαίσια της pitaka, μην βάλεις τίποτα φτηνό υλικό και χαλάσεις την όλη εικόνα του ρολογιού.
Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 31/05/2024 - 23:44
Δημοσίευση 01/06/2024 - 05:59
Ευχαριστω φίλε!!!!αυτό δεν θελω να κάνει σημάδια εύκολα.Με γειά, Σκορπιέ, να το χαρείς και μην το λυπηθείς τώρα το καλοκαίρι με τις βουτιές στη θάλασσα. Για το τζάμι μην το συζητάς, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και είναι κρύσταλλο ζαφείρι, δε χαράσσεται, μόνο σπάει αν δεχθεί γερό κοπάνημα πάνω σε νεύρο. Για την κάσα, σου συστήνω να βάλεις οπωσδήποτε κάτι, γιατί το τιτάνιο είναι σκληρό και ελαφρύ κράμα/υλικό αλλά χαράσσεται εύκολα. Μιας και έχω διαπιστώσει ότι έχεις φθηνά γούστα ( ), δες κάτι ωραία carbon πλαίσια της pitaka, μην βάλεις τίποτα φτηνό υλικό και χαλάσεις την όλη εικόνα του ρολογιού.
Δημοσίευση 01/06/2024 - 11:27
Δημοσίευση 03/06/2024 - 11:43
Δημοσίευση 03/06/2024 - 15:51
κανενα νεο μεχρι τουλαχιστον τα Χριστουγεννα ! και αυτο το λεω γιατι παρακολουθω σε αλλα forum συζητησεις
Δημοσίευση 03/06/2024 - 19:53
Κρίμα ενώ στα Samsung έχουν δώσεικανενα νεο μεχρι τουλαχιστον τα Χριστουγεννα ! και αυτο το λεω γιατι παρακολουθω σε αλλα forum συζητησεις
Δημοσίευση 08/06/2024 - 09:51
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες