iOS 18 | iPadOS 18
Δημοσίευση 30/03/2025 - 21:49
Ad
Δημοσίευση Εχθές, 01:47
Για να μην σας σκοτίζω, πάλεψα αρκετά (είναι ήδη 3 και 20 ξημερώματα) με uninstall/re-install σε διαφορετικές προηγούμενες εκδόσεις και τελικά.... βρήκα την 12.11.3.17 (που έχει ακόμη τη μουσική και τις ταινίες μέσα στην ίδια εφαρμογή των itunes) άλλαξα το αρχείο itunes library.itl με παλαιότερο (ευτυχώς υπάρχουν ακόμη στον υπολογιστή και προηγουμένων itunes εκδόσεων) και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΨΗ ΛΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ, όπου μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του backup/restore/update του iPhone μου. Δεν ξέρω αν θα κάνει εγκατάσταση στα νεώτερα firmwares αλλά προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος που έλυσα το γρίφο!!!!!!
Καληνυχτίζω (ή καλύτερα, καλημερίζω) όλους!
Ωραία,πάτα τότε έλεγχο για ενημερώσεις για να βάλεις την τελευταία 12.13.6.1 αυτή έχω κι εγώ. Μπορείς πχ και από εδώ https://www.filehors...load-itunes-64/
Τελευταία επεξεργασία από: kostas4, Εχθές, 01:50
Δημοσίευση Εχθές, 06:21
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, εντελώς ξαφνικά σε viber, αρχεία, pages, numbers
Ευτυχως επανηλθε μονο του το πρωι. Τραγικοι για ενα 24ωρο ηταν off το viber. Απαραδεκτοι για εμας με 18.4 και iphone 16 pro max τουλαχιστον…Δεν μπορουσα να επικοινωνησω για την δουλεια μου σωστα.
Δημοσίευση Εχθές, 07:35
όταν βάζεις beta έκδοση τα ξέρεις αυτά .
Δημοσίευση Εχθές, 08:10
Ευτυχως επανηλθε μονο του το πρωι. Τραγικοι για ενα 24ωρο ηταν off το viber. Απαραδεκτοι για εμας με 18.4 και iphone 16 pro max τουλαχιστον…Δεν μπορουσα να επικοινωνησω για την δουλεια μου σωστα.[/quote]
Και σε μένα αργά το βράδυ.
quote name="manosvitacar" post="2095203" timestamp="1743399302"]
όταν βάζεις beta έκδοση τα ξέρεις αυτά .[/quote]
Δυστυχώς, αυτό που με προβλημάτισε όμως, είναι ότι δεν υπάρχει λογική. Μετά από 4εις ημέρες εγκατάστασης της RC έκδοσης.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosma, Εχθές, 08:16
Δημοσίευση Εχθές, 19:13
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση Εχθές, 19:58

iPhone 16 Pro NaTi
Δημοσίευση Σήμερα, 10:18
https://appleworldhe...2jnsCQF6Co6G0Gg
Πριν 2 ημέρες το έγραφα εδώ, μετά το Apple Watch --> LTE , να έρθουν τα Ελληνικά στο SIRI !!!!!! ...... Αν και υλοποίηση βλέπω για μετά το καλοκαίρι.....
Νομίζω έχουν περάσει 2-3 χρόνια από τότε που είχαν βγάλει αγγγελίά για ομιλούντες την ελληνική , ώστε να υλοποιήσουν το project...
.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, Σήμερα, 10:23
Δημοσίευση Σήμερα, 18:28
https://appleworldhe...2jnsCQF6Co6G0Gg
Όπως κατάλαβες είναι πρωταπριλιά σήμερα
Δημοσίευση Σήμερα, 20:36
Δημοσίευση πριν από 23 λεπτά
Γιατί να αλλάξεις περιοχή;Να ρωτήσω κάτι όσον αφορά την αλλαγή στο region για ενεργοποιήσουμε το apple intelligence. Από όσο ξέρω ίσως υπάρχουν θέματα σε όσους έχουνε συνδρομή icloud. Και αυτό διότι αν βάλουμε αμερική οι κάρτες που έχουμε δεν θα μπορούν να πληρώσουν την συνδρομή. Σε αυτή την περίπτωση αν βάλουμε revolut θα είμαστε εντάξει;
Μόνο αγγλικά βάλε ως κύρια γλώσσα.
Ένα απλό slide κι από κάτω τα ελληνικά.

Τελευταία επεξεργασία από: YpNoS, πριν από 14 λεπτά
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
5 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
nikosma, tsigo, Bing (1), Facebook (1), eftihis, fdlap, drivtheod