iOS 18 | iPadOS 18
Δημοσίευση Εχθές, 05:25
Όπως το έχει πάνω στην φωτογραφία ο φίλος το έχω κι εγώ και είναι οκ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση Εχθές, 05:26
Τώρα αλλάζεις μόνο πρώτη γλώσσα σε English us κρατάς region Ελλάδα και είσαι έτοιμος
Τελευταία επεξεργασία από: nik75, Εχθές, 05:27
Δημοσίευση Εχθές, 05:53
Δημοσίευση Εχθές, 09:31
Έχουμε κάποιο feedback από θεμα μπαταρίας για την 18.4
.
Δημοσίευση Εχθές, 11:07
Έχουμε κάποιο feedback από θεμα μπαταρίας για την 18.4
.
To AI και το image playground της πετάει τα μάτια έξω!! Χθες ήταν τραγική η κατάσταση, προφανώς λόγω indexing μιας και ήταν μεγάλη αναβάθμιση με πολλές διαφορές και προσθήκες στο λειτουργικό.
Σήμερα η κατάσταση καλυτέρευσε.
Όλα αυτά σε 16 Pro.
Δημοσίευση Εχθές, 12:37
iPhone 16 Pro NaTi
Δημοσίευση Εχθές, 13:52
Καλησπέρα επειδή αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα πριν κάποιο καιρό αν ο υπολογιστής είναι 32bit Έχει πάψει η Apple πλέον Να υποστηρίζει αυτές τις εκδόσεις.
Καλησπέρα φίλε μου. Όχι, ο υπολογιστής δεν είναι 32bit είναι με windows 11 64bit, σχετικά πρόσφατης τεχνολογίας (i712700K - chipset Z690).
ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Apple, πιθανότατα για λόγους marketing, χώρισε το itunes σε 3 εφαρμογές και "ξεδόντιασε" την κανονική που αναγνώριζε τις apple συσκευές και τους επέτρεπε την αναβάθμιση ή την επαναφορά.
Πιο πάνω έγραψα για μία "λειτουργική" έκδοση (που έβλεπε κανονικά το iPhone ή το iPad σαν συσκευές), αλλά σήμερα που τόλμησα να κατεβάσω (κατεβάζει κανονικά στην έκδοση 12.11.3.17), μόλις πάτησα update να να περάσω την 18.4, μου πέταξε ένα μήνυμα ότι πρέπει να αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση τα itunes για να προχωρήσω. Που σημαίνει ότι..... ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ "APPLE DEVICES" αν θέλω να κάνω καλωδιωμένη αναβάθμιση.
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: nickvog, Εχθές, 13:57
Δημοσίευση Εχθές, 13:58
Δημοσίευση Εχθές, 14:25
Αυτό γίνεται γιατί κατέβασε το itunes από το ιντερνετ και έχει σταματήσει η αναβάθμιση του. Διαγράφεις το apple devices/apple tv/ music από το pc. Μπαίνεις microsoft store (στα windows) κατεβάζεις το itunes θα σου πει ότι έχεις παλιότερη έκδοση itunes και αν θες να απεγκατασταθεί. Θα πατήσεις ναι και μετά θα εγκατασταθεί το itunes από microsoft store και θα είσαι οκ.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Ενημερωτικά, το itunes ΔΕΝ προσφέρει πλέον τη δυνατότητα του downloading της εφαρμογής από τη σελίδα της Apple, αλλά αναγκαστικά σε στέλνει να κατεβάσεις την εφαρμογή από το Store της Microsoft και να την εγκαταστήσεις από εκεί. Αυτή η (τελευταία) έκδοση (υποθέτω 64bit δεν δίνει έτσι κι αλλιώς επιλογή) ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΜΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ APPLE ΜΕ ΤΟ PC KAI ΔΕΝ ΑΜΦΑΝΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ "DEVICE" ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ (δίπλα από τα podcasts).
Πάντως επειδή έχω απελπιστεί με το όλο θέμα, θα το ξαναδοκιμάσω με τη σειρά που προτείνεις και θα επανέλθω.
Δημοσίευση Εχθές, 16:49
Μια χαρά κατβαίνει το .exe απο το Site της Apple.
Πας χαμηλά στο "Looking for other versions?" και απο εκεί στο Windows.
Τα λέμε χρόνια απο εδώ να μην μπλέκετε για Restore κτλ με αυτό απο το Store.
Επίσης πρίν την εγκατάσταση αφαιρείς ο,τι έχει σχέση με Apple + Bonjour απο πίνακα ελέγχου.
Δημοσίευση Εχθές, 19:20

iPhone 16 Pro NaTi
Δημοσίευση Σήμερα, 16:05
Ξέρει κάποιος γιατί ο υπολογιστής μου δεν βλέπει το iphone? έχω κατεβάσει την τελευταία εκδοση του itunes απ το σαι της apple και οχι απ το store της microsoft.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
1 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (2), mathewgx