Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max

• Please log in to reply
326 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 791 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 19/10/2024 - 11:15

Πόσο απαραίτητα θεωρείται τα προστατευτικά στις κάμερες, δεν είχα βάλει ποτέ μου και δεν είχα θέμα αλλά από την άλλη ποτέ μου δεν είχα το τριπλό set up καμερών αφού προέρχομαι από Xs Max. Υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν κατά την πτώση ή δημιουργούνται γρατζουνιές πχ απο τις τσέπες. Είμαι σκεπτικός διότι θα προσθέσουν κι άλλον όγκο στη συσκευή. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,442 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2024 - 11:53

Βασικά με μια θήκη καθώς και οι πιο φθηνές έχουν ένα χείλος προστασίας γύρω από τις κάμερες, δεν έχεις κανένα θέμα.. Όποια έξτρα προστασία ενδέχεται να αλλοιώσει την ποιότητα των λήψεων, να ξεκολλήσουν με τον καιρό κτλ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#183   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 791 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 19/10/2024 - 12:08

Πήρα καλή θήκη με χείλος που προεξέχει οπότε όταν ακουμπάει για παράδειγμα σε ένα τραπέζι δεν θα έχουν επαφή οι κάμερες. Ποτέ δεν βάζω το κινητό στην ίδια τσέπη με κλειδιά ή άλλα αντικείμενα άρα μάλλον είναι περιττό να βάλω έξτρα προστασία. 

#184   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,771 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 19/10/2024 - 13:15

Πόσο απαραίτητα θεωρείται τα προστατευτικά στις κάμερες, δεν είχα βάλει ποτέ μου και δεν είχα θέμα αλλά από την άλλη ποτέ μου δεν είχα το τριπλό set up καμερών αφού προέρχομαι από Xs Max. Υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν κατά την πτώση ή δημιουργούνται γρατζουνιές πχ απο τις τσέπες. Είμαι σκεπτικός διότι θα προσθέσουν κι άλλον όγκο στη συσκευή. 

Άχρηστα σου είναι. 

#185   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/10/2024 - 17:37

Αν ξέρει κάποιος ή έχει αγοράσει ,ποια να προτιμήσουμε BENKS,-,Pitaka και Benks από που γίνεται η παραγγελιά χωρίς τελωνείο ευχαριστώ

#186   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,771 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 20/10/2024 - 03:59

Μακριά από Tactile Woven. Είχα στο 15 Pro Max και πάνω στον μήνα χάλασε χωρίς να την έχω ταλαιπωρήσει. Για Benks δεν έχω άποψη. 

#187   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,830 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2024 - 15:32

η Benks καλη ειναι και αξιζει μια δοκιμη. Στο σαιτ τους γραφουν κατι για δασμους...

Duty and Shipping Area

Europe: Austria, Belgium, Czechia, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, Romania, Russia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland,  United Kingdom [Normally no import duty occurs]

Portugal, Ukraine [May needs to pay duty]

Τωρα αν θες τους στελνεις ενα μειλ και τους ρωτας

Επισης, ενα σκρουτζομαγαζο φερνει τις Benks οποτε τους παιρνεις ενα τηλεφωνο και τους ρωτας.Να περιμενω να φερετε η να παραγγειλω κατευθειαν απο την Benks?

#188   mic6

mic6

iPH User

• 186 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2024 - 19:31

Παρέλαβα κι εγώ την bare για το 16 pro max χωρίς δασμούς. 24 γραμμάρια, ίσως η ελαφρύτερη διάφανη θήκη με magsafe. Για τη σύγκριση, η αντίστοιχη μαμίσια είναι κοντά στα 45 γραμμάρια. Λεπτή και κομψή με τέλεια εφαρμογή. Αν όντως δεν κιτρινίσει ποτέ όπως λένε όλοι, τότε προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Τελευταία επεξεργασία από: mic6, 22/10/2024 - 19:32.

#189   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1,981 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/10/2024 - 08:35

Παρέλαβα κι εγώ την bare για το 16 pro max χωρίς δασμούς. 24 γραμμάρια, ίσως η ελαφρύτερη διάφανη θήκη με magsafe. Για τη σύγκριση, η αντίστοιχη μαμίσια είναι κοντά στα 45 γραμμάρια. Λεπτή και κομψή με τέλεια εφαρμογή. Αν όντως δεν κιτρινίσει ποτέ όπως λένε όλοι, τότε προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Με γεια, καλοφόρετη! Ανέβασε καμιά φωτό να τη χαζέψουμε. :)

#190   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 721 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/10/2024 - 09:00

Παρέλαβα και εγώ χθές την SPIGEN-ultra-hybrid-t-magfit-camera-control (black frost).   Κυρίως για να δοκιμάσω το camera button, με το δικό της tactical button...

Όντως λειτουργεί ελαφρώς καλύτερα από τις θήκες με το κενό που έχουν οι περισσότερες + προστατεύει  από την σκόνη....

Το δάχτυλο δεν βυθίζεται στο κενό για να βγάλεις την φωτό , οπότε έχεις λιγότερη πιθανή αστάθεια πατώντας το κουμπί...

Παρόλα αυτά δεν θα την κρατήσω (κυρίως για αισθητικούς λόγους).

Όποιος ενδιαφέρεται ας στειλει pm, θα την δώσω με τιμή αρκετά χαμηλότερα από την κανονική.

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 23/10/2024 - 09:06.

#191   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2024 - 10:08

Bare ή torras λετε; Αν και από την torras είμαι ελάχιστα απογοητευμένος γιατί κιτρίνισε μετά από 10 μήνες.
Επίσης κάποια καλή θήκη για τη δουλειά έχετε να προτείνετε; Να προστατευόσαστε καλά

#192   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,830 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2024 - 12:05

Bare ή torras λετε; Αν και από την torras είμαι ελάχιστα απογοητευμένος γιατί κιτρίνισε μετά από 10 μήνες.
Επίσης κάποια καλή θήκη για τη δουλειά έχετε να προτείνετε; Να προστατευόσαστε καλά

Spigen Tough Armor T

#193   mic6

mic6

iPH User

• 186 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2024 - 12:20

Η torras κιτρινίζει ο,τι και αν διαβάζεις εδώ από τους υποστηρικτές της. Είχα ανεβάσει πέρσι εδώ μια torras κατακίτρινη και κάποιοι συνέχιζαν να μου λένε ότι δεν κιτρινίζει Κιτρινίζει και μάλιστα σχετικά σύντομα.

Bare είναι και πολύ ελαφρύτερη. Θα πω όμως ότι η torras έχει καλύτερο grip.

Τελευταία επεξεργασία από: mic6, 23/10/2024 - 12:22.

#194   tsigo

tsigo

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2024 - 14:16

Παιδιά εγώ έχω πάρει δύο θήκες της spigen, αλλά είναι με το άνοιγμα στο camera button και τις άφησα στην άκρη. Δεν βόλευε καθόλου γιατί το χέρι έπεφτε συνέχεια στο άνοιγμα που κάνει. Τώρα φοράω την γνήσια σιλικόνης της apple και είναι ότι καλύτερο!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#195   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 23/10/2024 - 14:37

Παω για bare, μου αρέσει. Τώρα για μια αντοχής που θέλω, για τη δουλειά, θα ψάξω παραπάνω

Bare έχει τελωνείο από το site?

Τελευταία επεξεργασία από: mariosnt, 23/10/2024 - 14:38.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες