ΝαιΚαλημέρα. Παραγγέλνουμε κατευθείαν απ το σάιτ τους δλδ;;
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/10/2024 - 11:33
ΝαιΚαλημέρα. Παραγγέλνουμε κατευθείαν απ το σάιτ τους δλδ;;
Δημοσίευση 27/10/2024 - 12:41
Και σε μένα δεν μου αρέσει το κενό στο κουμπί αλλά είναι δέρμα και νομίζω δεν θα δουλεύει σωστά .
Πάντως εγώ την έριξα την παραγγελία.
Δημοσίευση 27/10/2024 - 12:52
Πάντως στο 15 που είχα πάρει δεν μου ήρθε τελωνείο.Μόλις και εγώ.
20€ ταχυδρομικά συν 20€ περίπου τελωνείο όταν έρθει.
Sent from my iPhone 16 Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 27/10/2024 - 17:53
Μακάρι να μην έρθει.Πάντως στο 15 που είχα πάρει δεν μου ήρθε τελωνείο.
Δημοσίευση 27/10/2024 - 18:46
Λόγω ότι φέτος θα πάω στο Max και επειδή γενικότερα είμαι αρκετά προσεκτικός με το κινητό, θα ήθελα να κινηθώ σε κάποια slim ποιοτική θήκη.
Έχετε να προτείνετε κάτι?
Ευχαριστώ!
Caudabe
Έχει τελωνείο, κανένα 25αρι επιπλέον θα πληρώσεις. Τουλάχιστον έτσι συνέβη με εμένα πέρσι. Πολύ ποιοτικές θήκες. Η συγκεκριμένη όχι του γούστου μου αλλά περί ορεξεως..
Για το 15PM ειχα πληρωσει τελωνειο 6,5 ευρω για την Synthesis αλλα την ειχα παρει με εκπτωτικο 30%
Μαζί με τελωνείο θα πάει μήνας και ίσως και παραπάνω .
Όντως τώρα ? Τελωνείο ? Δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα αλλά επειδή θα μεταβώ και εγώ από XS σε 16 ΡΜ και θέλω Caudabe, πήγα να δω και είδα το παρακάτω στη φωτό:
IMG_0708.jpeg 80,65KB 37 λήψεις
Από ποτέ άλλαξε αυτό ? Έχω αγοράσει δύο φορές από Caudabe, με την τελευταία να είναι το 2019 για το XS μου και δεν είχε χρειαστεί να πληρώσω τελωνείο όσο μεγάλο και αν ήταν το ποσό (όπως φαίνεται και παρακάτω):
IMG_4582.png 495,02KB 36 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: BetaTester, 27/10/2024 - 18:50
Δημοσίευση 27/10/2024 - 18:50
Δημοσίευση 27/10/2024 - 20:05
Πολλά λεφτά βρε παιδιά σαν να αγοράζεις το προϊόν διπλα με τελωνεία κτλ.. Τόσες θήκες ποιοτικές υπάρχουν τέλος πάντων
Έχεις δίκιο. Αλλά να σου πω κάτι ? Εγώ πάντα βάζω τζαμάκι edge to edge. Κατά καιρούς άλλαζα θήκες, έτσι για να μη βαριέμαι, και παλαιότερα στο 6αρι που είχα αλλά και στο τωρινό μου XS. Σε πληροφορώ ότι η Caudabe είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ με την οποία δεν είχα πρόβλημα με τα τζαμάκια οποιασδήποτε εταιρίας και να «φόραγα». Όλες οι υπόλοιπες θήκες (διαφόρων εταιριών που είχα πάρει και δοκιμάσει) είτε θα σήκωναν το τζαμάκι σε κάποια γωνία ή γωνίες ή στα πλάγια. Όταν «φόραγα» Caudabe όλα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω πως το κατάφερνε αυτό. 99,9% συμβατότητα. Γί´ αυτό, τουλάχιστον εγώ, επιμένω με την Caudabe και ας πληρώνω έν´ γνώση μου ακριβότερα.
Τελευταία επεξεργασία από: BetaTester, 27/10/2024 - 20:10
Δημοσίευση 28/10/2024 - 00:41
Έχεις δίκιο. Αλλά να σου πω κάτι ? Εγώ πάντα βάζω τζαμάκι edge to edge. Κατά καιρούς άλλαζα θήκες, έτσι για να μη βαριέμαι, και παλαιότερα στο 6αρι που είχα αλλά και στο τωρινό μου XS. Σε πληροφορώ ότι η Caudabe είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ με την οποία δεν είχα πρόβλημα με τα τζαμάκια οποιασδήποτε εταιρίας και να «φόραγα». Όλες οι υπόλοιπες θήκες (διαφόρων εταιριών που είχα πάρει και δοκιμάσει) είτε θα σήκωναν το τζαμάκι σε κάποια γωνία ή γωνίες ή στα πλάγια. Όταν «φόραγα» Caudabe όλα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω πως το κατάφερνε αυτό. 99,9% συμβατότητα. Γί´ αυτό, τουλάχιστον εγώ, επιμένω με την Caudabe και ας πληρώνω έν´ γνώση μου ακριβότερα.
Με λιγη τυχη ισως δεν πληρωσεις τελωνειο.Θεωρητικα ομως δεν το αποφευγεις.Βρες κανα κωδικο εκπτωσης γερο να μειωθει το ποσο αγορας (συνηθως μεσα στο Νοεμβριο σκανε μεχρι και 30%) Αν δεν μπορεις να περιμενεις κανε τη παραγγελια και ποτε δεν ξερεις
Δημοσίευση 28/10/2024 - 01:57
Παιδιά πήρα Caudabe και μου ήρθε αρχές του μήνα (ακόμα περιμένω τη συσκευή). Είχε κάποια taxes κατά την πληρωμή αλλά εδώ δεν πλήρωσα τελωνείο.
Δημοσίευση 28/10/2024 - 17:31
Με λιγη τυχη ισως δεν πληρωσεις τελωνειο.Θεωρητικα ομως δεν το αποφευγεις........
Μα αφού το προπληρώνω στην Caudabe. Δεν είναι τύχη (Φώτο).....
...........Βρες κάνα κωδικό έκπτωσης γερο να μειωθεί το ποσό αγοράς (συνήθως μέσα στο Νοέμβριο σκάνε μέχρι και 30%)...............................
Το γνωρίζω. Αυτό περιμένω. Την περίοδο του Black Friday και Cyber Monday. Πάντα βάζει έκπτωση.
Παιδιά πήρα Caudabe και μου ήρθε αρχές του μήνα (ακόμα περιμένω τη συσκευή). Είχε κάποια taxes κατά την πληρωμή αλλά εδώ δεν πλήρωσα τελωνείο.
Δεν πλήρωσες εξτρά θες να πεις, γιατί λογικά το προπλήρωσες (όπως φαίνεται και στη φώτο) :
Untitled.jpg 37,94KB
36 λήψεις
Δημοσίευση 28/10/2024 - 18:08
Έβαλα παραγγελία την παρακάτω σε μαύρο χρώμα.
https://www.amazon.d...ding=UTF8&psc=1
Όταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις. Είναι λεπτή, έχει magsafe, ελπίζω να έχει καλό grip.
Δημοσίευση 28/10/2024 - 18:52
Δημοσίευση 28/10/2024 - 19:49
Δημοσίευση 28/10/2024 - 19:49
Τελευταία επεξεργασία από: kiriakosa, 28/10/2024 - 19:50
Δημοσίευση 28/10/2024 - 21:58
και εγω ειχα πληρωσει αυτα τα estimated taxes στην τελικη τιμη αλλα το τελωνειο τελωνειο
4 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες