Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
265 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   applyr

applyr

iPH Member

• 233 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/10/2024 - 09:14

Έβαλα παραγγελία την παρακάτω σε μαύρο χρώμα.

https://www.amazon.d...ding=UTF8&psc=1

Όταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις. Είναι λεπτή, έχει magsafe, ελπίζω να έχει καλό grip. 

Μάλλον θα την τσιμπίσω κ εγώ, μ' αρέσει που έχει κουμπί -κι όχι κενό- στο camera control.

Για προστασία οθόνης έχουμε καταλήξει σε κάτι καλό; Έχω βάλει πάνω ένα που πήρα από τον Γερμανό μαζί με την αγορά του τηλεφώνου αλλά μου φαίνεται ότι έχει παχύ πλαίσιο γύρω γύρω και κόβει λίγο από την οθόνη λόγω των πολύ λεπτών bezels που έχουν τα φετινά. 

EDIT: Βασικά μάλλον κενό κι αυτή, και δεν καλύπτει το πλήκτρο.

Τελευταία επεξεργασία από: applyr, 29/10/2024 - 09:16

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.806 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2024 - 13:30

Κενο εχει σιγουρα.Κατι καλο κυριολεκτικα σε προστασια δεν υπαρχει.Περιοριζεσαι στα κλασσικα μεχρι να εμφανιστει κατι πιο καλο οσον αφορα καλυψη οθονης και οχι μονο.Τ κλασσικα ειναι Torras, ESR, Flolab,Spigen, Belkin Ultraglass II κλπ κλπ

#228   applyr

applyr

iPH Member

• 233 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2024 - 13:53

Κοιτάζω αυτήν τώρα: https://www.amazon.d...SRX565TLZ&psc=1

Έχει κάλυψη στο κουμπί για camera control.

#229   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1.097 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 29/10/2024 - 15:23

DataRoad Thin Case for iPhone 16... https://www.amazon.d...op_mob_ap_share

Παρέλαβα αυτή. Πολύ καλή για λεπτή. Ελαφρία. Προστατεύει κάμερες και δεν γλιστράει. Όποιος θέλει λεπτή είναι μια καλή λύση θα δείξει το μέλλον αν κρατήσει ή κιτρινίσει.

#230   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.806 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2024 - 23:43

Κοιτάζω αυτήν τώρα: https://www.amazon.d...SRX565TLZ&psc=1

Έχει κάλυψη στο κουμπί για camera control.

Πολυ καλη θηκη και πρακτικη με μονο μειον ισως τον ογκο της αλλα με καλη αισθηση στο χερι χωρις να ενοχλει..Μην ξεχνας οτι δινει βαρος στην προστασια ο σχεδιασμος της.Επισης θα παει ψηλα απο γερμανικο αμαζον. Ισως να περιμενες λιγο μηπως σκασει κανα εκπτωτικο voucher η μια γερη εκπτωση λογω επερχομενης Black Friday?

#231   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.743 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 31/10/2024 - 14:56

Ξέρουμε αν η προστασία οθόνης της Flolab είναι εντάξει όσον αφορά τα bezels? Είμαι λίγο πριν ρίξω την παραγγελία καθώς την θήκη της Andar την παράγγειλα ήδη.

#232   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 770 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 31/10/2024 - 15:42

Ξέρουμε αν η προστασία οθόνης της Flolab είναι εντάξει όσον αφορά τα bezels? Είμαι λίγο πριν ρίξω την παραγγελία καθώς την θήκη της Andar την παράγγειλα ήδη.

Δες την ανάρτηση #142 του παρόντος νήματος. Υποτίθεται ότι δουλεύουν για να βγάλουν βελτιωμένη έκδοςη, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα. 

Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 31/10/2024 - 15:42

#233   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.971 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2024 - 10:55

Τελευταία παρατηρώ δυσκολία σε κάποια touches με το τζαμάκι της Spigen EZ fit. Σε browsing κτλ. δεν έχω θέμα αλλά στο πληκτρολόγιο κάθε φορά που κάνω long press για να βρω τα γράμματα με τους τόνους ποτέ δε το πιάνει με την πρώτη, πρέπει να ασκήσω μεγαλύτερη πίεση.

Το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος;

#234   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 716 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/11/2024 - 11:09

Τελευταία παρατηρώ δυσκολία σε κάποια touches με το τζαμάκι της Spigen EZ fit. Σε browsing κτλ. δεν έχω θέμα αλλά στο πληκτρολόγιο κάθε φορά που κάνω long press για να βρω τα γράμματα με τους τόνους ποτέ δε το πιάνει με την πρώτη, πρέπει να ασκήσω μεγαλύτερη πίεση.

Το ίδιο διαπιστώνω εγώ με τζαμάκι της TORRAS. Σε τέτοιο βαθμό , που είμαι οριακά να βγάλω το τζάμι......

Δεν ξέρω τι φταίει το τζάμι ή κάποιο bug της Apple..... Σαν θέμα υπήρχε, αλλά είχαν πει ότι φτιάχτηκε με update... 

iOS 18 Touchscreen Issues Reported by Some iPhone Users

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 01/11/2024 - 11:10

#235   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.209 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/11/2024 - 11:10

Δυστυχώς ισχύει. Το έχω κι εγώ και αρκετοί ακόμα χρήστες που έχουν τοποθετήσει το συγκεκριμένα τζαμάκι. 

Επίσης η υφή του φέτος δεν είναι όπως στα τζαμάκια που είχα στο 14 pro. Κάτι δεν έχει πάει καλά. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#236   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 716 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2024 - 11:22

Δυστυχώς ισχύει. Το έχω κι εγώ και αρκετοί ακόμα χρήστες που έχουν τοποθετήσει το συγκεκριμένα τζαμάκι. 

Επίσης η υφή του φέτος δεν είναι όπως στα τζαμάκια που είχα στο 14 pro. Κάτι δεν έχει πάει καλά. 

Ας ελπίσουμε ότι είναι τα τζαμάκια..... Με την απλή λύση να τα βγάλουμε...

Αν φταίει πάντως η apple , ας ελπίσουμε ότι είναι IOS bug, αν είναι HW εντελώς απαράδεκτο και απαιτείται ανάκληση..... (δεν θα γίνει ΠΟΤΕ).....

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 01/11/2024 - 11:27

#237   coOb

coOb

iPH Enthousiast

• 433 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 02/11/2024 - 01:34

Και εγώ εδώ ακραία κατάσταση σε σημείο να θέλω να σπάσω το κινητό. Επίσης εκεί στην μεριά του νέου κουμπιού εκεί γίνεται όλο το θέμα. Δεν μπορώ να γράψω πολλές φορές. Spigen Privacy

#238   mic6

mic6

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2024 - 17:42

Παιδιά έχω δοκιμάσει κάμποσες θήκες. Επιφυλάσσομαι για ένα καλό ποστ όταν βρεθώ με δεύτερο κινητό με καλή φωτογραφική, έτσι ώστε να σας τις δείξω πάνω στο τηλέφωνο.

Θα πω όμως από τώρα ότι η καλύτερη θήκη που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα είναι η εμπορικά "αθόρυβη" Ringke Fusion Matte Clear. Βγάζει και γυαλιστερή αλλά η ματ απλά δεν παίζεται. Τέλεια εφαρμογή, βάρος, grip και το διάφανο ματ πίσω κάνει το κινητό να δείχνει σαν ακριβό κόσμημα. Άσε που δεν φαίνονται δαχτυλιές και σκόνες ποτέ!

Μπροστά έβαλα την επίσης ματ μεμβράνη που βάζουν στο istorm. Δεν υπάρχει το σετ. Είσαι έξω στον ήλιο και δεν καθρεφτίζει στην οθόνη το παραμικρό. Και το touch είναι απίστευτο, καλύτερο από μαμίσιο.

Θα ανεβάσω φωτό και άλλες θήκες όταν βρω ευκαιρία. Προς το παρόν πάρτε μια ιδέα από τη θήκη που σας λέω εδώ σε παλιότερο μοντέλο (στο NaTi δείχνει ακόμα καλύτερη).

https://youtube.com/...Rqe6UL4OL5vjKNT

Τελευταία επεξεργασία από: mic6, 02/11/2024 - 17:45

#239   DiS

DiS

iPH Addict

• 714 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2024 - 17:55

https://bellroy.com/...=i16pro#slide-1

#240   BetaTester

BetaTester

iPH Enthousiast

• 411 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 02/11/2024 - 20:15

Και εγώ εδώ ακραία κατάσταση σε σημείο να θέλω να σπάσω το κινητό. Επίσης εκεί στην μεριά του νέου κουμπιού εκεί γίνεται όλο το θέμα. Δεν μπορώ να γράψω πολλές φορές. Spigen Privacy

Ώπα. Ώπα. Και εγώ πήρα την Spigen® GLAS.tR™ EZ Fit™ | Privacy, σε αναμονή του τηλεφώνου (16 PM). Θα μου βγάλει και έμενα τα συκώτια λέτε ? :huh: :o :blink:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

1 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες