Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max

• Please log in to reply
311 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   applyr

applyr

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/11/2024 - 14:09

Για να το προτείνεις λογικά θα το έχεις δοκιμάσει. Λόγω των μικρότερων bezels, κόβει καθόλου από την οθόνη αυτό το γυαλί προστασίας; Αν δεν κόβει ευκαιρία είναι να πάρω και μια θήκη που veil καθώς τελευταία φορά ήταν από την εποχή του iPhone X.

Έχω κ εγώ το ίδιο θέμα με το iPhone 16 PM, το τζαμακι που έχω τώρα κόβει λίγο την οθόνη στις άκρες λόγω των λεπτών bezels. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιο συγκεκριμένο και είναι ικανοποιημένος, μπορεί να το προτείνει για να μην πάρω στην τύχη ξανά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,752 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 11/11/2024 - 14:40

Ρίξε μια ματιά στο μήνυμα #283. Όταν με το καλό μου έρθει θα γράψω εντυπώσεις.

#288   applyr

applyr

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2024 - 15:13

Ρίξε μια ματιά στο μήνυμα #283. Όταν με το καλό μου έρθει θα γράψω εντυπώσεις.

Το είδα, θα περιμένω εντυπώσεις σου. 

#289   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,440 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2024 - 15:30

I

Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 11/11/2024 - 15:31.

#290   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,440 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2024 - 15:31

Της spigen λένε τίποτα; Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει μια χαρά ήταν. Δεν έχουν μαύρο πλαίσιο και από την άλλη δεν θέλω με την καμία να δώσω πολλά για τζαμάκι

Sent from my iPhone using Tapatalk

#291   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2,594 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 11/11/2024 - 15:43

Skiace μαλλον η συγκεκριμενη θηκη θελει γυαλι σαν του Γιαννη που να μην φτανει στις ακρες.Ειναι και παχυ το γυαλι της Torras.Απλα θα χασεις την πολυ καλη επιστρωση που εχει

Σε ποιο τζαμί αναφέρεσαι ;

Sent from my iPhone 16 Pro using Tapatalk

#292   josuts

josuts

iPH Member

• 308 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/11/2024 - 18:15

Καλησπερα παιδια.Συγγνωμη λιγο για το οφ τοπικ.Παρελαβα σημερα μια θηκη Andar navy iphone 16 pro max.Δεν θελω να την κρατησω μιας κ γλιστραει πολυ στο χερι μου.Την δοκιμασα μονο μεσα στο σπιτι κ την ξαναεβγαλα.Εχω κ το κουτι της

Την δινω στα 50 ευρω για οποιον ενδιαφερεται.Ευχαριστω πολυ!

#293   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,818 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2024 - 21:03

Από την πρώτη στιγμή (πριν καν ενεργοποιήσω την συσκευή) τοποθέτησα το Armorite της ESR. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές, τοποθετήθηκε πανεύκολα χωρίς καμία φουσκάλα, έχει καλή υφή και επειδή δεν έχει μαύρα πλαίσια δεν καλύπτει μέρος της οθόνης. Από την άλλη δεν έχει ιδιαίτερες καμπύλες στα άκρα οπότε δεν καλύπει το 100% της οθόνης αλλά έκατσε πολύ καλά με την Seath της Caudabe η οποία έχει έντονα άκρα με το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα να είναι ωραίο. 

Καποιοι στο macrumors ,πολλοι θα το εχετε δει ηδη, μιλανε και για αυτα τα τζαμακια. Προσωπικα δεν εχω ιδεα αλλα αν καποιος δεν βαριεται να τα παραγγειλει και λογω σχετικα καλης τιμης ας τα δοκιμασει.

Skiace μαλλον η συγκεκριμενη θηκη θελει γυαλι σαν του Γιαννη που να μην φτανει στις ακρες.Ειναι και παχυ το γυαλι της Torras.Απλα θα χασεις την πολυ καλη επιστρωση που εχει

Αυτη της ESR αν και υπαρχουν και αλλες που βγαζουν χωρις πλαισιο.Ακομα και η ιδια η εταιρεια τα γυαλια που εχει ειναι χωρις πλαισιο για τις θηκες της

#294   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,818 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2024 - 21:08

Καλημέρα σε όλους.

Τελικά παράγγειλα αυτό για την προστασία οθόνης. Τώρα μένει να δούμε την εφαρμογή όταν με το καλό το παραλάβω τέλος του μήνα.

με αυτο που παρηγγειλες υπαρχει και αυτο το οποιο βγαινει πιο ακριβα αλλα καποιοι το προτιμουν (μην με ρωτησεις γιατι)

#295   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2,594 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 11/11/2024 - 21:12

Αυτη της ESR αν και υπαρχουν και αλλες που βγαζουν χωρις πλαισιο.Ακομα και η ιδια η εταιρεια τα γυαλια που εχει ειναι χωρις πλαισιο για τις θηκες της

αυτο λες ;

iPhone 16 Pro Armorite Screen Protector - ESR

#296   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,818 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2024 - 21:36

Ναι αυτη ειναι η Armorite η οποια δεν εχει πλαισιο αλλα δεν απεχει και πολυ απο τα ακρα της οθονης. Aλλες γνωστες εταιρειες βγαζουν γυαλια με ακομα λιγοτερη καλυψη ωστε οποια θηκη και να βαλεις δεν εχεις προβλημα, η Armorite εχει μια καλυψη παραπανω.Ελπιζω να εχει συμβατοτητα με τη θηκη.Αν δεν θες να ρισκαρεις δινοντας λιγοτερα χρηματα μπορεις να παρεις το απλο γυαλι της ESR το οποιο απλα εχει μικροτερη θεωρητικα αντοχη

#297   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 11/11/2024 - 22:56

με αυτο που παρηγγειλες υπαρχει και αυτο το οποιο βγαινει πιο ακριβα αλλα καποιοι το προτιμουν (μην με ρωτησεις γιατι)

Το έχω εντοπίσει και εγώ αυτό το τζαμάκι, αλλά αφενός είναι αρκετά ακριβό και αφετέρου έχει μόνο ένα η συσκευασία. Πολλοί χρήστες στα διάφορα φόρουμ γράφουν ότι είναι πολύ καλύτερο σε όλα από το εταίρο τζαμάκι της ίδια εταιρείας, και κυρίως είναι καλύτερο σε κάλυψη χωρίς να καλύπτει την οθόνη.

Προς paris1986: αν μπορείς άλλαξε την παραγγελία, ειδικά αν δεν έχει γίνει το dispatch. 

#298   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,752 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 12/11/2024 - 00:20

Και αυτό που παράγγειλα έχει πολύ καλά σχόλια από αρκετούς και όλοι λένε ότι δεν καλύπτεται μέρος της οθόνης κατά την εγκατάσταση του. Λες να ακυρώσω και να πάω σε αυτό που λέτε εσύ και rromeodim? Με βάλατε σε σκέψεις είναι η αλήθεια.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 12/11/2024 - 00:39.

#299   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,818 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2024 - 01:11

Λογω διαφορας τιμης και αριθμου γυαλιων στη συσκευασια προτεινω να αφησεις να σου ερθουν αυτα που παρηγγειλες. Βαλε το επανω και δες το. Αν σε ικανοποιει γενικα και κυριως η ολεοφοβικη επιστρωση τοτε αργοτερα και με μια καλυτερη προσφορα βουτας και το αλλο.θα υπαρχουν και περισσοτερες γνωμες απο οσους θα το εχουν παρει.Αποψη μου βεβαια.

#300   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 12/11/2024 - 01:15

Ναι αν μπορείς να ακυρώσεις, μην το σκέφτεσαι. Είναι πολύ πιο ποιοτικό και κόβει πολύ αποτελεσματικά και τις αντανακλάσεις σε σχέση με αυτό πήρες. Τουλάχιστον αυτά λένε στο macrumor. Τουλ´αχιστον αυτό θα έκανα στη θέση σου, άσε που το ζαχαρώνω για τη μαύρη Παρασκευή! Βέβαια από το τζαμάκι της belkin είμαι υπερευχαριστημένος, αλλά θα το χτυπήσω και ως εφεδρικό. Αν έχεις όρεξη να διαβάσεις… (σελ 24-28)

https://forums.macru...2437436/page-30

Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 12/11/2024 - 01:20.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

3 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες