Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
311 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.818 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/11/2024 - 01:17

:D :D :D...τον βοηθησαμε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 12/11/2024 - 01:17

Λογω διαφορας τιμης και αριθμου γυαλιων στη συσκευασια προτεινω να αφησεις να σου ερθουν αυτα που παρηγγειλες. Βαλε το επανω και δες το. Αν σε ικανοποιει γενικα και κυριως η ολεοφοβικη επιστρωση τοτε αργοτερα και με μια καλυτερη προσφορα βουτας και το αλλο.θα υπαρχουν και περισσοτερες γνωμες απο οσους θα το εχουν παρει.Αποψη μου βεβαια.

Και αυτή πολύ λογική προσέγγιση! Αλλά λογική και apple δεν πάνε μαζί… :D, αν ήταν με βάση τη λογική, θα αλλάζαμε τηλέφωνο κάθε πενταετία και όχι κάθε…

Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 12/11/2024 - 01:19

#303   applyr

applyr

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/11/2024 - 09:09

Το έχω εντοπίσει και εγώ αυτό το τζαμάκι, αλλά αφενός είναι αρκετά ακριβό και αφετέρου έχει μόνο ένα η συσκευασία. Πολλοί χρήστες στα διάφορα φόρουμ γράφουν ότι είναι πολύ καλύτερο σε όλα από το εταίρο τζαμάκι της ίδια εταιρείας, και κυρίως είναι καλύτερο σε κάλυψη χωρίς να καλύπτει την οθόνη.

Προς paris1986: αν μπορείς άλλαξε την παραγγελία, ειδικά αν δεν έχει γίνει το dispatch. 

Το amazon.de λέει ότι δεν το στέλνει Ελλάδα.

https://www.amazon.d...,aps,147&sr=8-3

#304   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 12/11/2024 - 10:26

Λογω διαφορας τιμης και αριθμου γυαλιων στη συσκευασια προτεινω να αφησεις να σου ερθουν αυτα που παρηγγειλες. Βαλε το επανω και δες το. Αν σε ικανοποιει γενικα και κυριως η ολεοφοβικη επιστρωση τοτε αργοτερα και με μια καλυτερη προσφορα βουτας και το αλλο.θα υπαρχουν και περισσοτερες γνωμες απο οσους θα το εχουν παρει.Αποψη μου βεβαια.

Αυτό θα κάνω.

Ναι αν μπορείς να ακυρώσεις, μην το σκέφτεσαι. Είναι πολύ πιο ποιοτικό και κόβει πολύ αποτελεσματικά και τις αντανακλάσεις σε σχέση με αυτό πήρες. Τουλάχιστον αυτά λένε στο macrumor. Τουλ´αχιστον αυτό θα έκανα στη θέση σου, άσε που το ζαχαρώνω για τη μαύρη Παρασκευή! Βέβαια από το τζαμάκι της belkin είμαι υπερευχαριστημένος, αλλά θα το χτυπήσω και ως εφεδρικό. Αν έχεις όρεξη να διαβάσεις… (σελ 24-28)

https://forums.macru...2437436/page-30

Θα μείνω ως έχει και θα περιμένω να βγάλει και η Flolab τη νέα έκδοση. Άσε που είναι δύσκολο για εμένα να παραλάβω στο πλοίο οπότε δεν με παίρνει από χρόνο.

:D :D :D...τον βοηθησαμε.

Ναι πραγματικά.  :D

#305   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.818 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2024 - 13:00

Μονο απο το αμερικανικο αμαζον.Παει ψηλα.

#306   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2024 - 16:34

Από us το στέλνει. 

#307   imob

imob

iPH Member

• 312 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 12/11/2024 - 19:02

Caudabe Seath και ESR Armorite. 

Καλησπέρα, μεγειά!!
Άν θέλεις κάνε ένα μίνι review για τη θήκη.. πράγματα που σου άρεσαν/δε σου άρεσαν κλπ. Θα είναι χρήσιμο.

#308   applyr

applyr

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση Εχθές, 09:42

Από us το στέλνει. 

Δεν έχει τελωνείο από America?

#309   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 17:51

Δεν έχει τελωνείο από America?

Σου βγάζει το τελικό ποσό πληρωμής μέχρι την παράδοση. 

#310   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 788 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση Σήμερα, 02:13

Καλησπέρα, μου ζητήθηκε πιο πάνω να κάνω ένα review της Caudabe Seath. Ορίστε λοιπόν η άποψη μου. 

Πήρα το χρώμα Celestial Blue το οποίο είναι ακριβώς όσο μπλε θέλω. Ούτε το υπερβολικά έντονο, ούτε το πολύ σκούρο που υπό χαμηλό φωτισμό μοιάζει με μαύρο. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από σκληρό και ποιοτικό πλαστικό, με ελάχιστη ελαστικότητα και από την πρώτη χρήση σου δίνει μία αίσθηση ότι παρέχει καλή ασφάλεια στη συσκευή. Εξωτερικά δεν είναι λεία αλλά έχει μία σαγρέ υφή η οποία μου άρεσε και παρέχει και καλό grip. Στο εσωτερικό της έχει μαλακό υλικό (σα βελούδο) προς αποφυγή γρατζουνιών το οποίο όμως εκτείνεται μόνο στην πλάτη και όχι στα πλάγια. Τα κουμπιά είναι αρκετά clicky ενώ από μέσα είναι καλυμμένα με σιλικόνη και πάλι προς αποφυγή γρατζουνιών. Στο πλήκτρο της κάμερας υπάρχει κόψιμο το οποίο είναι αρκετά βαθύ και πρέπει να «χώσει» κάποιος βαθιά το δάχτυλο για να πατήσει το πλήκτρο της κάμερας κάτι που απαιτεί εξοικείωση με τον καιρό. Ένα επιπλέον θετικό είναι ότι η θήκη καλύπτει και το κάτω μέρος της συσκευής, ενώ στην υποδοχή φόρτισης υπάρχει μεγάλο κενό οπότε δέχεται όλους τους φορτιστές ανεξαρτήτως πάχους βύσματος. Μία σημείωση ότι λόγω σκληρότητας, η θήκη, δεν βγαίνει εύκολα και να το έχετε στα υπόψιν σας αν θέλετε να την αφαιρείται συχνά. Επιπρόσθετα, διαθέτει ένα lip στις κάμερες και όταν η συσκευή ακουμπά με την πλάτη σε ένα τραπέζι οι κάμερες δεν έχουν καμία επαφή με την επιφάνεια ενώ διαθέτει παρόμοιο lip και στην μπροστινή πλευρά για αντίστοιχη προστασία στην οθόνη. 

Το συμπέρασμα μου είναι ότι πρόκειται για μία πολύ ποιοτική θήκη που παρέχει επαρκή ασφάλεια για μικροπτώσεις αλλά δεν είναι για extreme καταστάσεις. Για πιο hardcore καταστάσεις υπάρχει η Synthesis η οποία όμως προσθέτει επιπλέον όγκο. Ακολουθούν φωτογραφίες δυστυχώς σε κάπως κακό φωτισμό. 

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: giannisk82, Σήμερα, 02:22

#311   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.818 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 15:40

Για οσους περιμεναv την αναβαθμισμενη εκδοση της FLOLAB

Υποψιν οτι εχει ανακοινωσει και για καποια στιγμη και νεα curved εκδοση και οχι απλη αναβαθμιση οπως αυτη τωρα.

#312   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 16:20

Για οσους περιμεναv την αναβαθμισμενη εκδοση της FLOLAB

Υποψιν οτι εχει ανακοινωσει και για καποια στιγμη και νεα curved εκδοση και οχι απλη αναβαθμιση οπως αυτη τωρα.

Από εμένα ένα μεγάλο Χ στη flolab, γιατί όταν έστειλα μηνύματα για τα περιθώρια του τζαμιού έκαναν την πάπια. Δεν πάνε να βγάλουν το καλύτερο γυαλί του κόσμου, η απαράδεκτη συμπεριφορά τους με έχει διώξει από πελάτη τους. Επίσης, στο θέμα με τις δακτυλικές, το τζαμάκι της Belkin είναι κλάσεις ανώτερο, δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά πραγματικά οι δαχτυλιές είναι ελασχιστες και φεύγουν πολύ εύκολα. Μια χαρά είμαι ευχαριστημένος από το screenforce 2. 

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

3 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

christos1414, Driver3, BIOXALK