Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max

• Please log in to reply
318 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1,978 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση Σήμερα, 18:06

Το πρώτο είναι αυτό που φοράω στο τηλέφωνό μου και είναι άριστο σε αίσθηση, αντίσταση στις δαχτυλιές και πολύ λεπτό στα 0,29mm. Το δεύτερο σίγουρα θα είναι πιο ανθεκτικό, αλλά θα κόβει ενεργά εικονοστοιχεία περιμετρικά της οθόνης λόγω του μεγάλου πλάτους του μαύρου περιγράμματος. Το έχουν επισημάνει πολλοί στα διάφορα φόρουμ. Στα ίδια χρήματα βγαίνει και από το us store της amazon το αντιθαμβωτικό της ultraglass που γράφουν τα καλύτερα.

Αντιθαμβωτικό εννοούμε το αυτό το privacy;

https://www.amazon.c...,aps,239&sr=8-8

Γενικά έχει δοκιμάσει κάποιος privacy τζαμάκι; Αξίζει ή χάνουμε αισθητά ποιότητα εικόνας;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση Σήμερα, 18:21

billviper αυτό εννοεί. Περιμένω να μου έρθει αυτό εμένα τέλος του μήνα και θα πω εντυπώσεις μόλις το περάσω.

Όσον αφορά τώρα privacy προστασία οθόνης εγώ την αποφεύγω γιατί πρέπει να έχει μόνιμα σε μεγαλύτερη ένταση την φωτεινότητα της συσκευής. 

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, Σήμερα, 18:23.

#318   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,441 μηνύματα

Δημοσίευση Σήμερα, 19:39

Πάντως παιδιά δεν ξέρω γιατί έχει γίνει τέτοιος ντόρος με τζαμακια που δεν κάθονται καλά, προσωπικά έβαλα ένα κλασικό της spigen στο 16PM. Δεν έχει μαύρο πλαίσιο έκατσε απίστευτα τέλεια, αίσθηση μέχρι στιγμής πολύ καλή και σε συνδυασμό με αντίστοιχη θήκη από την ίδια εταιρεία κανένα πρόβλημα όλα αρμονικά.
Συνολικό κόστος και των δύο 33€.. Αντιλαμβάνομαι το καλύτερο που μπορεί να θέλει ο καθένας για τη συσκευή του, προσωπικά το θεωρώ περιττό να ξεφύγει το κόστος σε αυτά

Sent from my iPhone using Tapatalk

#319   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12,759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση Σήμερα, 20:14

Έχει γίνει ντόρος διότι φέτος τα bezels είναι μικρότερα από πέρυσι και τα τζάμια προστασίας με μαύρα περιθώρια καλύπτουν μέρος της οθόνης. Με τα διάφανα δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα εφόσον είναι edge του edge. 

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες