Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
365 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   giannik

giannik

iPH Enthousiast

• 456 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:gianni_k

Δημοσίευση 01/12/2024 - 03:16

Καλησπέρα,

Και εγώ για το 16 pro που παρέλαβα αγόρασα την pitaka sunset. Συμφωνώ απόλυτα ότι για όποιον θέλει minimal θήκη, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τις pitaka ( τις οποίες τις χρησιμοποιώ σε όλα τα μοντέλα iphone που είχα κατά το παρελθόν ). Φέτος είναι καλύτερη κατά την γνώμη μου , καθώς διόρθωσαν την το μειονέκτημα που ( κατά την γνώμη μου ) είχαν και πλέον καλύπτει την πάνω και κάτω πλευρά της συσκευής. 

Για γυαλί προστασίας λέω να πάω σε αυτό:  https://i-system.gr/...16-pro-tcp.html

..καθώς θέλω να αποφύγω γυαλί με μαύρο πλαίσιο.

Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ? Υπάρχει κάποια εναλλακτική για άμεση αγορά / τοποθέτηση ( καθώς πρέπει να χρησιμοποιήσω τη νέα συσκευή και να δώσω το 15 PM  στην κόρη.. )

Για δερμάτινη σκέφτομαι να πάω στην Wiuka ( amazon.de ) ή σε Mujjo, καθώς αν πάω σε Bullstrap / Andar / Ryan London θα καθυστερήσουν αρκετά να έρθουν θεωρώ..

Το screen protector της Belkin μου το τοποθέτησαν στην istorm αμέσως με την παραλαβή του 16 PM και εδώ και ένα μήνα είμαι αρκετά ικανοποιημένος ,ειδικά με το oleophobic και την απόκριση .Η istorm δίνει και 3 μήνες εγγύηση ..Της flolab που είχα στο 15pm το oleophobic ήταν άθλιο..

Βεβαια δεν γνωρίζω σε πτώση το αποτέλεσμα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   Rush

Rush

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 01/12/2024 - 10:43

Το screen protector της Belkin μου το τοποθέτησαν στην istorm αμέσως με την παραλαβή του 16 PM και εδώ και ένα μήνα είμαι αρκετά ικανοποιημένος ,ειδικά με το oleophobic και την απόκριση .Η istorm δίνει και 3 μήνες εγγύηση ..Της flolab που είχα στο 15pm το oleophobic ήταν άθλιο..

Καλημέρα, 

Οκ, ευχαριστώ ! Θα κάνω επίσκεψη σε ένα istorm για άμεση τοποθέτηση.

Σκέφτομαι να παραγγείλω (για να υπάρχει για back up) και το γυαλί της torras από Amazon, το οποίο έχω στο 15PM και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος..

#363   Rush

Rush

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 01/12/2024 - 12:56

Καλημέρα, 

Οκ, ευχαριστώ ! Θα κάνω επίσκεψη σε ένα istorm για άμεση τοποθέτηση.

Σκέφτομαι να παραγγείλω (για να υπάρχει για back up) και το γυαλί της torras από Amazon, το οποίο έχω στο 15PM και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος..

Επανέρχομαι στο θέμα. Τοποθέτησα το screen protector της Belkin , δείχνει να είναι πολύ καλό. Διευκρινίζω ότι ( κατόπιν ερώτησης στο κατάστημα istorm )   η εγγύηση είναι για 1 έτος ( όχι 3 μήνες)  και καλύπτει μόνο την υγρασία στο τζαμάκι ή φουσκάλες. ΔΕΜ καλύπτει σπάσιμο.

#364   SoWasRed

SoWasRed

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/12/2024 - 19:01

Pitaka Ultra slim:

1. Άψογη εφαρμογή.

2. Δεν κρατάει δαχτυλιές. Πράγμα αρκετά παράξενο. Ίσως επειδή είναι ακόμα πρώτη μέρα.

3. Το κόψιμο στο camera button είναι όπως πρέπει.

4. Για κάποιον που θέλει θήκη τελείως minimal, νομίζω δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Andar:

1. Ποιότητα αξεπέραστη.

2. Το άνοιγμα στο camera button είναι κακό. Δύσκολα μπορείς να το δουλέψεις. Θέλει πάρα πολύ εξάσκηση. 
3. Κρίμα που δεν έβγαλαν κατευθείαν με κουμπί και έβγαλαν με κόψιμο. Νομίζω θα χαλάσει πολύ γρήγορα στο συγκεκριμένο σημείο.

Βάλε φωτό και από τις δύο να τις χαζέψουμε. Οι φωτογραφίες από χρήστες είναι πιο "πραγματικές" από αυτές στα σάιτ.

#365   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.787 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 01/12/2024 - 19:27

Andar 

Συνημμένο αρχείο  IMG_2775.jpeg   110,99KB   29 λήψεις Συνημμένο αρχείο  IMG_2777.jpeg   87,34KB   30 λήψεις

Pitaka

Συνημμένο αρχείο  IMG_2770.jpeg   110,03KB   30 λήψεις Συνημμένο αρχείο  IMG_2771.jpeg   66,49KB   31 λήψεις Συνημμένο αρχείο  IMG_2772.jpeg   97,85KB   36 λήψεις Συνημμένο αρχείο  IMG_2773.jpeg   108,18KB   37 λήψεις Συνημμένο αρχείο  IMG_2774.jpeg   72,76KB   37 λήψεις

Συνημμένα αρχεία

#366   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση Εχθές, 12:01

Pitaka απο μενα + 1 

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10