Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
387 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   imob

imob

iPH Member

• 328 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 26/12/2024 - 22:35

Χρόνια Πολλά για την ημέρα..!! Εδώ είναι το τηλέφωνο με τη θήκη. Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά.

attachicon.gifIMG_E2960.JPGattachicon.gifIMG_E2961.JPGattachicon.gifIMG_E2962.JPGattachicon.gifIMG_E2963.JPGattachicon.gifIMG_E2964.JPGattachicon.gifIMG_E2965.JPGattachicon.gifIMG_E2966.JPG

Εντυπώσεις:

Στα θετικά: 

• Πολύ κάλο "grip" στο χέρι.
  • Προστατεύει πολύ καλά τις κάμερες.
  • Τα κουμπιά που έχει, σου δίνουν τέλειο "feedback".
  • Έχει αρκετό "κούτελο" μπροστά ώστε αν πέσει με την οθόνη, να την προστατεύσει ίσως (κατά τη γνώμη μου) ακόμα και αν δεν φοράει "τζαμάκι".
  • Τέλεια εφαρμογή (δεν το ανασηκώνει) με "τζαμακι" τρίτου κατασκευαστή (στην προκείμενη της Spigen").

Στα αρνητικά (για εμένα):

• Το αρκετά ικανοποιητικό "κούτελο" που έχει, εμποδίζει την καλή εμπειρία χρήσης (ακουμπάει το δάκτυλο στο "κούτελο" και μετά το αισθάνεσαι να βυθίζετε στην οθόνη αλλά όχι από την αρχή της. Ελάχιστα πιο μέσα. π.χ δυσκολεύεσαι λίγο με το "reachability").
  • Στο "cut out" που έχει για το κουμπί της κάμερας, πρέπει να προσπαθήσεις (πιέσεις) πολύ το δάκτυλό σου για να το πατήσεις.

Επίσης, χρόνια πολλά!

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Να το χαρείς!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   DiS

DiS

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/12/2024 - 23:39

Belkin Ultraglass 2

Ωραίο τζαμάκι (καλή ολεοφοβική επίστρωση, άμεση απόκριση), υπάρχει rainbow effect υπό γωνία γιατί δεν έχει το μαύρο πλαίσιο περιμετρικά.

Ωστόσο, δεν είναι 100% edge to edge με αποτέλεσμα να μαζεύει λίγη σκόνη.

Πριν είχα Spigen EZ Fit και δεν έπιανε καλά όταν ήθελα να βάλω τονισμένα γράμματα στο πληκτρολόγιο. Τελικά δεν έφταιγε το τζαμάκι αλλά είναι bug του iOS 18, μιας και πριν βάλω το Belkin κράτησα τη συσκευή κάποιες ώρες χωρίς τζάμι και το πρόβλημα συνέχιζε να υπάρχει.

Το αυτόματο κλείδωμα σου δουλεύει πάντα Βασίλη ;

Εμένα όχι και υποψιάζομαι το συγκεκριμένο τζάμι. Μου χε ξανασυμβεί και σε προηγούμενο τηλέφωνο.

#378   mic6

mic6

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 01:20

Και εγώ αυτή τη στιγμή, συνδυασμό Spigen "φοράω" και φυσάει..... ;)

attachicon.gifIMG_E2955.JPGattachicon.gifIMG_E2956.JPGattachicon.gifIMG_E2957.JPGattachicon.gifIMG_E2959.JPG

attachicon.gifIMG_E2954.JPG

Φίλε μου θα ήθελα πολύ να ξέρω το βάρος αυτής της θήκης, μόνο εάν δε είναι κόπος και αν έχεις ζυγαριά κουζίνας σπίτι. Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από: mic6, Εχθές, 01:21

#379   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.989 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση Εχθές, 09:05

Το αυτόματο κλείδωμα σου δουλεύει πάντα Βασίλη ;

Εμένα όχι και υποψιάζομαι το συγκεκριμένο τζάμι. Μου χε ξανασυμβεί και σε προηγούμενο τηλέφωνο.

Δημήτρη εννοείς όταν π.χ. δεν έχεις πιάσει τη συσκευή για 30 δευτερόλεπτα να κλειδώνει; 

Αν ναι, λειτουργεί μια χαρά.

Αν όχι, elaborate. :)

#380   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.840 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 12:33

Φίλε μου θα ήθελα πολύ να ξέρω το βάρος αυτής της θήκης, μόνο εάν δε είναι κόπος και αν έχεις ζυγαριά κουζίνας σπίτι. Ευχαριστώ

Spigen Ultra Hybrid T για το max ειναι 42.5 γρ

#381   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.214 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση Εχθές, 13:20

Πήγα και πήρα σήμερα την παρακάτω. 

https://spaceboy.io/...e-active-black/

Για τα χρήματα της είναι VFM επιλογή. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#382   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 788 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση Εχθές, 14:51

Πιο «καλλιτεχνικές» φωτογραφίες από την pitaka σε sunset. Η θήκη έχει άψογη εφαρμογή, οι μαγνήτες είναι πολύ δυνατοί, πιο δυνατοί από πέρυσι. Αν και για δεύτερη χρονιά έχω την sunset, δεν την βαριέσαι εύκολα αυτή τη θήκη. Μοναδική παραφωνία, το χρώμα του βουρτσισμένου αλουμινίου στο προστατευτικό παράθυρο της κάμερας. Βέβαια και η aulumu στην aramid fiber έκδοση είναι με άψογη. Έχει design από άλλο πλανήτη, πιο ισχυρούς μαγνήτες, αλλά χρωματικά ταιριάζει περισσότερο με το μαύρο χρώμα iPhone και όχι με της ερήμου. Επίσης, το παράθυρο της κάμερας είναι βαμμένο αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα και κάνει εύκολα σημαδάκια από την καθημερινή χρήση. Από εφαρμογή είναι και αυτή τέλεια, όπως της pitaka.

Συνημμένα αρχεία

#383   mic6

mic6

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 16:05

Spigen Ultra Hybrid T για το max ειναι 42.5 γρ

Περίπου όσο η μαμισια δηλαδή, αρκετά βαριά θα έλεγα. Θενκς φίλε

#384   DiS

DiS

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση Εχθές, 18:46

Δημήτρη εννοείς όταν π.χ. δεν έχεις πιάσει τη συσκευή για 30 δευτερόλεπτα να κλειδώνει;

Αν ναι, λειτουργεί μια χαρά.

Αν όχι, elaborate. :)

Αυτό εννοώ, ναι.

Και το χα ρίξει στο τζαμάκι γιατί μου χε ξανασυμβεί….

#385   imob

imob

iPH Member

• 328 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 18:58

Πιο «καλλιτεχνικές» φωτογραφίες από την pitaka σε sunset. Η θήκη έχει άψογη εφαρμογή, οι μαγνήτες είναι πολύ δυνατοί, πιο δυνατοί από πέρυσι. Αν και για δεύτερη χρονιά έχω την sunset, δεν την βαριέσαι εύκολα αυτή τη θήκη. Μοναδική παραφωνία, το χρώμα του βουρτσισμένου αλουμινίου στο προστατευτικό παράθυρο της κάμερας. Βέβαια και η aulumu στην aramid fiber έκδοση είναι με άψογη. Έχει design από άλλο πλανήτη, πιο ισχυρούς μαγνήτες, αλλά χρωματικά ταιριάζει περισσότερο με το μαύρο χρώμα iPhone και όχι με της ερήμου. Επίσης, το παράθυρο της κάμερας είναι βαμμένο αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα και κάνει εύκολα σημαδάκια από την καθημερινή χρήση. Από εφαρμογή είναι και αυτή τέλεια, όπως της pitaka.

Όντως , είναι πολύ ωραία! Το κομπολόι όμως δίνει τα ρέστα του! :D

Το κουμπί της κάμερας είναι εύκολο να γρατζουνιθεί μιας και δεν καλύπτεται;

Επίσης το tempered glass της torras γνωρίζεις αν εφαρμόζει σωστά σε αυτή τη θήκη;

Τελευταία επεξεργασία από: imob, Εχθές, 18:59

#386   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 788 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 19:39

Το cc δεν καλύπτεται, αλλά όχι δεν είναι τόσο ευαίσθητο για να γρατζουνιστεί, τουλάχιστον με τη χρήση που του κάνω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.
Με τη θήκη της pitaka δε θα έχεις πρόβλημα με τζαμάκι της Torras, στα σίγουρα.
Το κομπολόι όντως είναι καλό «κομμάτι», βασιλικό κεχριμπάρι, πιστοποιημένο καχραμάν! Ευτυχώς δεν είναι διακοσμητικό και το χρησιμοποιώ σε στιγμές χαλάρωσης, είτε σκέτο είτε με ένα ποτηράκι dalmore! Στιγμές χαλάρωσης μέσα στη ζούγκλα της καθημερινότητας.

#387   imob

imob

iPH Member

• 328 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 20:37

Το cc δεν καλύπτεται, αλλά όχι δεν είναι τόσο ευαίσθητο για να γρατζουνιστεί, τουλάχιστον με τη χρήση που του κάνω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.
Με τη θήκη της pitaka δε θα έχεις πρόβλημα με τζαμάκι της Torras, στα σίγουρα.
Το κομπολόι όντως είναι καλό «κομμάτι», βασιλικό κεχριμπάρι, πιστοποιημένο καχραμάν! Ευτυχώς δεν είναι διακοσμητικό και το χρησιμοποιώ σε στιγμές χαλάρωσης, είτε σκέτο είτε με ένα ποτηράκι dalmore! Στιγμές χαλάρωσης μέσα στη ζούγκλα της καθημερινότητας.

Έτσι ακριβώς φίλε, όπως τα λες!

Να είμαστε καλά με υγεία και όμορφες στιγμές!

Μέσω του επίσημου site αγόρασες; Περίπου πόσο καιρό έκανε να έρθει, και περνάει τελωνείο;

Όσο καιρό έχεις τη sunset, είδες να έχει ξεθωριάσει καθόλου;

#388   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 788 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 21:52

Οχι, όχι, την πήρα από το plusmobi που είναι και κοντά στο πατρικό μου. Την αγόρασα την Black Friday με έκπτωση, είχε λίγο παρακάτω από 70€. Στο μοτίβο moonrise, καθώς και σε μαύρο χρώμα την φέρνει και το iStorm στα 62€! Ανάλογα με το χρώμα που έχεις, χτυπά, αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Πέρυσι που είχα το NaTi είχα πάρει και την sunset και την moonrise, και ήταν και οι δυο φανταστικές πάνω στο τηλέφωνο. Τώρα που έριξα μια ματιά, είδα ότι την έχει το plusmobi.net στα 79€. Στην Amazon έχει με 72€ και μαζί με τα μεταφορικά είναι περίπου στα ίδια με plusmobi. 

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

Bing (1)