Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max
Δημοσίευση 03/11/2024 - 20:26
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 03/11/2024 - 23:19
Αυτό που δε καταλαβαίνω ειναι γιατί δε το κάνουν στην παράδοση.
σωστο αυτο! Για αλλες παραγγελιες που εκανα το καλοκαιρι οχι θηκη αφου ηρθε κ παρελαβα απο φεντεξ μετα ηρθε το χαρτι λογαριασμου να πληρωσω το τελωνειο σε αυτους
Δημοσίευση Εχθές, 09:06
Ώπα. Ώπα. Και εγώ πήρα την Spigen® GLAS.tR™ EZ Fit™ | Privacy, σε αναμονή του τηλεφώνου (16 PM). Θα μου βγάλει και έμενα τα συκώτια λέτε ?
Συκώτια δε βγάζει σίγουρα. Προσωπικά έχω θέμα ΜΟΝΟ στο long press των γραμμάτων στο πληκκρολόγιο, πουθενά αλλού.
Θα την κρατήσω μέχρι να βγει η νέα έκδοση της FloLab.
Δημοσίευση Εχθές, 16:49
Δημοσίευση Εχθές, 16:53
Και εγώ σήμερα παρέλαβα(η σύζυγος βασικά) και τα ίδια της είπε. Βέβαια εγώ θα κάνω να χαρώ την θήκη κάνα μήνα μέχρι να έρθει στο επόμενο λιμάνι που θα πιάσω.
Σε σύγκριση αυτών που αναφέρονται στο tracking, την πρώτη φορά σταμάτησε στο τελωνείο ενώ τώρα δείχνει ότι δεν σταμάτησε.
Επίσης τώρα έκανε αρκετά γρήγορα για να έρθει. Έγινε η παραγγελία στις 31 Οκτωβρίου και έγινε παράδοση σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, Εχθές, 16:57
Δημοσίευση Σήμερα, 07:24
Και εγώ σήμερα παρέλαβα(η σύζυγος βασικά) και τα ίδια της είπε. Βέβαια εγώ θα κάνω να χαρώ την θήκη κάνα μήνα μέχρι να έρθει στο επόμενο λιμάνι που θα πιάσω.
Σε σύγκριση αυτών που αναφέρονται στο tracking, την πρώτη φορά σταμάτησε στο τελωνείο ενώ τώρα δείχνει ότι δεν σταμάτησε.
Επίσης τώρα έκανε αρκετά γρήγορα για να έρθει. Έγινε η παραγγελία στις 31 Οκτωβρίου και έγινε παράδοση σήμερα.
εγω την παραγγειλα προχθες κ μου γραφει να παραλαβω μεχρι 15 του μηνα! Για τελωνειο ομως δεν θα το γλυτωσω! Χθες μου εστειλαν χαρτι ειδοπιησης για τελωνειο που ειχα πηρωσει πριν 1 μηνα για αλλο προιον.
Δημοσίευση Σήμερα, 08:29
Δημοσίευση Σήμερα, 09:48
Άριστη ποιότητα andar αλλά αυτό το κόψιμο στο κουμπί κάμερας δεν ξέρω πως το συνηθίζεις .
Δε το συνηθίζεις! Προσωπικά ρίχνω άκυρο σε όσες lazy εταιρίες χρεώνουν premium τιμές στις θήκες τους χωρίς να έχουν κάτσει να ασχοληθούν με ένα capacitive button.
Δημοσίευση Σήμερα, 11:15
Έχεις απόλυτο δίκιοΔε το συνηθίζεις! Προσωπικά ρίχνω άκυρο σε όσες lazy εταιρίες χρεώνουν premium τιμές στις θήκες τους χωρίς να έχουν κάτσει να ασχοληθούν με ένα capacitive button.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (2)