Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
425 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 18/02/2025 - 23:28

Για τη θήκη δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν έχω πάρει ποτέ be is, μόνο pitaka παίρνω σε αυτή την κατηγορία. Για το τζαμάκι της belkin έχω άποψη, γιατί αυτό φοράω. Είναι άψογο με ελάχιστο bleeding στην κάτω αριστερή πλευρά που φαίνεται υπό γωνία. Στα υπόλοιπα είναι άψογο από κάθε άποψη και από αυτή της απεικόνισης χρωμάτων. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.993 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση Εχθές, 09:46

Benks θήκη σε πράσινο χρώμα , πολύ καλή επιλογή!! Δεν ξέρω αν η pitaka ειναι πιο λεπτή κτλ αλλά έμεινα ευχαριστημένος …

Τζαμάκι έβαλα σήμερα belkin ultra glass 2 …βλέπω ότι έχει μικρή αλλοίωση στα χρώματα..το έχει δει και κανείς άλλος;

Είδα που το έγραψες και στο myPhone! 100% αποκλείεται να έχεις αλλοίωση χρωμάτων με το Belkin! Αυτό φοράω καιρό τώρα!

#423   sbassios

sbassios

iPH User

• 147 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 11:41

Για τη θήκη δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν έχω πάρει ποτέ be is, μόνο pitaka παίρνω σε αυτή την κατηγορία. Για το τζαμάκι της belkin έχω άποψη, γιατί αυτό φοράω. Είναι άψογο με ελάχιστο bleeding στην κάτω αριστερή πλευρά που φαίνεται υπό γωνία. Στα υπόλοιπα είναι άψογο από κάθε άποψη και από αυτή της απεικόνισης χρωμάτων. 

Είδα που το έγραψες και στο myPhone! 100% αποκλείεται να έχεις αλλοίωση χρωμάτων με το Belkin! Αυτό φοράω καιρό τώρα!

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. μπορει να φταιει απο τις αντανακλασεις και ετσι να ειδα την διαφορα... εβαλα και το 16 pro max του αδερφου μου που φοραει spigen τζαμι και ηταν ιδια τα χρωματα...

θα το κρατησω προς το παρον και θα δω αν με ενοχλει τοσο θ παραγγειλω το flolab..

η θηκη πολυ καλη!!ειχα την pitaka στο 15 pro max...αλλα ειχε χαλια μαγνητη και ειπα τωρα να δοκιμασω την benks και εμεινα ευχαριστημενος

#424   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.993 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 12:17

Επειδή αρκετοί πήγαμε από Flolab σε Belkin Ultraglass 2 (που ισχύουν όσο έγραψε ο φίλος BIOXALK παραπάνω) έχει υπόψιν ότι το Belkin είναι και πιο λεπτό σε σχέση με το Flolab!

#425   sbassios

sbassios

iPH User

• 147 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 14:08

Επειδή αρκετοί πήγαμε από Flolab σε Belkin Ultraglass 2 (που ισχύουν όσο έγραψε ο φίλος BIOXALK παραπάνω) έχει υπόψιν ότι το Belkin είναι και πιο λεπτό σε σχέση με το Flolab!

σ εσενα δεν κανει αντανακλασση; γιατι εμενα αυτο με ενοχλεί κυρίως

#426   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση Εχθές, 22:59

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. μπορει να φταιει απο τις αντανακλασεις και ετσι να ειδα την διαφορα... εβαλα και το 16 pro max του αδερφου μου που φοραει spigen τζαμι και ηταν ιδια τα χρωματα...

θα το κρατησω προς το παρον και θα δω αν με ενοχλει τοσο θ παραγγειλω το flolab..

η θηκη πολυ καλη!!ειχα την pitaka στο 15 pro max...αλλα ειχε χαλια μαγνητη και ειπα τωρα να δοκιμασω την benks και εμεινα ευχαριστημενος

Όντως, οι μαγνήτες δεν είχαν καλό κράτημα. Φέτος όμως σκίζουν είναι πολύ πιο δυνατοί, έχουν φοβερό κράτημα. Βέβαια, κορυφή σε αυτόν τον τομέα είναι και της auiumu A16 aramid fiber. Ζορίζεσαι να ξεκολλήσεις τη θήκη από το car mount. 

Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, Εχθές, 23:01

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

1 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

tsigo