Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
306 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.751 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 07/11/2024 - 00:48

Για να το προτείνεις λογικά θα το έχεις δοκιμάσει. Λόγω των μικρότερων bezels, κόβει καθόλου από την οθόνη αυτό το γυαλί προστασίας; Αν δεν κόβει ευκαιρία είναι να πάρω και μια θήκη που veil καθώς τελευταία φορά ήταν από την εποχή του iPhone X.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2024 - 01:16

Παιδες καλησπερα.

Μολις παρελαβα iPhone 16 PM και εβαλα τη Clear Case της Apple.

Ερωτηση αν την εχει και καποιος αλλος. Σας κανει και εσας μια απειροελαχιστη "κενακι" στο ποσο καλα κουμπωνει πανω στη συσκευη με αποτελεσμα οταν κανετε ταπ οθονη να κανετε ενα ανεπαίσθητο αλλα ενοχλητικο κλικ? Το συγκρινω με την Clear Case που ειχα στο iPhone 15 PM μου η οποια κουμπωνε πιο σφιχτα και δεν υπηρχε αυτο το θεμα

#273   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 777 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 08/11/2024 - 07:46

Εμένα ισχύει το αντίθετο, στο 15 pro max έκανε ένα ενοχλητικό κράκερ, ενώ στο 16 pro max εφαρμόζει άψογα. Νομίζω είναι θέμα τύχης και του πόσο συχνά την βάζεις και τη βγάζεις, γιατί έχει μικρές ανοχές και χάνει σε εφαρμογή. 

#274   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2024 - 10:29

Εμένα ισχύει το αντίθετο, στο 15 pro max έκανε ένα ενοχλητικό κράκερ, ενώ στο 16 pro max εφαρμόζει άψογα. Νομίζω είναι θέμα τύχης και του πόσο συχνά την βάζεις και τη βγάζεις, γιατί έχει μικρές ανοχές και χάνει σε εφαρμογή. 

ημαρτον. αρα ειναι καθαρα τι θηκη θα σου κατσει. (την εβαλα μολις αρα δεν παιζει να "ξεχειλωσε")

#275   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 777 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 08/11/2024 - 17:51

ημαρτον. αρα ειναι καθαρα τι θηκη θα σου κατσει. (την εβαλα μολις αρα δεν παιζει να "ξεχειλωσε")

Ακριβώς! Και έχω την αίσθηση ότι φέτος η διάφανη θήκη είναι λιιιίγο πιο παχιά από την περυσινή. 

#276   BetaTester

BetaTester

iPH Enthousiast

• 414 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 08/11/2024 - 18:07

Για να το προτείνεις λογικά θα το έχεις δοκιμάσει. Λόγω των μικρότερων bezels, κόβει καθόλου από την οθόνη αυτό το γυαλί προστασίας; Αν δεν κόβει ευκαιρία είναι να πάρω και μια θήκη που veil καθώς τελευταία φορά ήταν από την εποχή του iPhone X.

Δυστυχώς όχι. Δεν το έχω δοκιμάσει, γιατί έχω το XS (και είμαι σε αναμονή του 16 PM) και δεν βγάζει τζαμάκι για το συγκεκριμένο μοντέλο. Ειλικρινά δεν ξέρω αν κόβει από την οθόνη. Φαίνεται όμως από τις σχετικές φωτογραφίες, ότι έχει πάρα πολύ λεπτά πλαίσια και ενδεχομένως να είναι ΟΚ. Σκέφτομαι να τα πάρω όμως πακέτο με μια θήκη "Synthesis - Celestial Blue", το Νοέμβριο, την περίοδο του Black Friday, που λογικά θα βγάλει προσφορές.

Δεν ξέρω αν μπορεί να σε βοηθήσει και το παρακάτω βίντεο (Εμένα μου φαίνεται εντάξει. Βέβαια το "ζωντανό" πάντα διαφέρει):

Επιπρόσθετα, θα μπορούσες να τους στείλεις mail στο support τους. Τώρα που το προτείνω, σκέφτομαι ότι μάλλον θα το κάνω και εγώ... ;) :lol: :lol:

#277   BetaTester

BetaTester

iPH Enthousiast

• 414 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 08/11/2024 - 18:20

Θεωρώ όμως ότι λόγω του ότι η σειρά 16 είναι μεγαλύτερη σε ίντσες, "λογικά" αυτό το ενδεχόμενο θα το έχουν λάβει υπόψιν αφού σίγουρα είναι "νέα κατασκευή" και δεν είναι από τις παλαιότερες που έκανε στις προηγούμενες σειρές. ;)

#278   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 09/11/2024 - 18:09

Τοποθέτησα σήμερα το τζαμάκι της Torras, ανάμεικτα συναισθήματα. Καταρχάς η αίσθηση της επιφάνειας σε σχέση με της Spigen είναι κλάσης ανώτερο. Δεν ξέρω, της Spigen μου έβγαζε κάτι τραχύ μερικές φορές. 

Το αρνητικό κατά τη γνώμη μου είναι πως δεν θα έπρεπε να έχει μαύρα bezels στις άκρες. Κάτι κόβει νομίζω σε σχέση με της Spigen που δεν είχε. 

Πατάτα φέτος τα τζαμάκια γενικά. 

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 09/11/2024 - 19:09

Once You Go Mac You Never Go Back

#279   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 787 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 10/11/2024 - 12:09

Από την πρώτη στιγμή (πριν καν ενεργοποιήσω την συσκευή) τοποθέτησα το Armorite της ESR. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές, τοποθετήθηκε πανεύκολα χωρίς καμία φουσκάλα, έχει καλή υφή και επειδή δεν έχει μαύρα πλαίσια δεν καλύπτει μέρος της οθόνης. Από την άλλη δεν έχει ιδιαίτερες καμπύλες στα άκρα οπότε δεν καλύπει το 100% της οθόνης αλλά έκατσε πολύ καλά με την Seath της Caudabe η οποία έχει έντονα άκρα με το συνολικό οπτικό αποτέλεσμα να είναι ωραίο. 

Τελευταία επεξεργασία από: giannisk82, 10/11/2024 - 12:10

#280   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 10/11/2024 - 12:41

Έβαλα την θήκη της quad lock φορώντας το τζαμάκι της torras.
Σκέτη απογοήτευση για το τζάμι αφού γέμισε αερα στις 4 πλευρές της συσκευής αλλά επηρεάστηκε εμφανώς και η ανταπόκριση αφού τα γράμματα που βρίσκονται στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης δύσκολα πατιούνται.

Sent from my iPhone 16 Pro using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: skiace, 10/11/2024 - 12:42

#281   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 787 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 10/11/2024 - 13:52

Caudabe Seath και ESR Armorite. 

Συνημμένα αρχεία

#282   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.817 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2024 - 14:00

Καποιοι στο macrumors ,πολλοι θα το εχετε δει ηδη, μιλανε και για αυτα τα τζαμακια. Προσωπικα δεν εχω ιδεα αλλα αν καποιος δεν βαριεται να τα παραγγειλει και λογω σχετικα καλης τιμης ας τα δοκιμασει.

Skiace μαλλον η συγκεκριμενη θηκη θελει γυαλι σαν του Γιαννη που να μην φτανει στις ακρες.Ειναι και παχυ το γυαλι της Torras.Απλα θα χασεις την πολυ καλη επιστρωση που εχει

#283   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.751 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2024 - 12:07

Καλημέρα σε όλους.

Τελικά παράγγειλα αυτό για την προστασία οθόνης. Τώρα μένει να δούμε την εφαρμογή όταν με το καλό το παραλάβω τέλος του μήνα.

#284   SoWasRed

SoWasRed

iPH newbie

• 29 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 11/11/2024 - 13:15

H Andar (Aspen) από πάχος πώς πάει;

Π.χ. σε σχέση με τη μαμά-σιλικόνης, το κινητό δείχνει πιο λεπτό, το ίδιο;

Τελευταία επεξεργασία από: SoWasRed, 11/11/2024 - 13:20

#285   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.751 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2024 - 13:38

Στο 16 PM δεν έχω εικόνα να σου πω διότι την περιμένω να μου έρθει στο πλοίο το οποίο εργάζομαι τέλη του μηνός. Στο 15 PM που την είχα προσωπικά δεν θεωρώ ότι δίνει σημαντικό όγκο. Θεωρώ ότι είναι ίδιο το μέγεθος με την σιλικόνης. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

2 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες